Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 09:58)
labukas 4u.gif

* as ir pries pora dienu nesant nieko greitai paruosiamo kepiau kiausinius su pipiriukais ir druska, tai gal pries kokius 8metus buvau tik kepus doh.gif , tai mb valge apsilaizydamas thumbup.gif . vis kepdavau kiausinienes, si kart priprase kad iskepciau su skystoku viduriu
**isvis kazkaip stengiuos grizt prie tu senuju mitybos iprociu. Pvz labai skanu ir silke su svogunais uzpilta aliejum ir su karstom bulvem rolleyes.gif ... jau atsibodo tie maksiminiai greitmaisciai ir visa kita
*** atsimenat kaip per gimtadienius budavo sumustiaku su batonu sprotais ir kiausiniais? gal kaikurios nezinos tu dalyku bet vyresnes tikrai atsimins smile.gif
****arba karsti sumustiniai kepti orkaitej- batonas +kumpukas+ suris essen.gif  ir ne jokia toste o paprastas batonas

* MB irgi kartais papraso keptu kiausiniu su lasinukais ir svoguniukais blush2.gif
** mes irgi kartais valgom silkute su grietine ir bulvem thumbup.gif
*** tokiu neatsimenu, bet MB neseniai uzsipirko kelias skardines sprotu, jam skanu doh.gif As paragavau, tai kazkaip nebetaip skanu kaip vaikystej schmoll.gif
****tokius as daznokai vakarienei kepu thumbup.gif skaniausia kai viska sutarkuoju (suri ir slapianka) ir sumaisau su majonezu. Galetume neribota kieki suest. Ir sveciai musu labai megsta situs sumustinius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 21, 12:01)
Na manasis toks "urvinis" ... bet kai įpranti, tai nedaug ir trukdo  smile.gif .

vdapr - smagu dėl "ratų"  .

irnesakyk.gif mano tai irgi is tu "urviniu", bet vis tiek labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 21, 12:40)
irnesakyk.gif mano tai irgi is tu "urviniu", bet vis tiek labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

urvins ne urvinis ale vistek mes juos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sakyciau mb irgi prie tu urviniu, bet proreta pasako aciu, skaniai pavalgiau ir i zanda pakstelna...
dar del aprangos kariaujam, nes kol ant subines dar laikosi kelnes tol nauju neperka doh.gif , man jau atsibodo po pardes su centimetru lakstyt, bet pries pora men Zaros pardej net tris megstinius-bliuskes ikalbejau pasimatuot ir nusipirkt smile.gif , vakar ir siaubem Akropoly, tai pirkom MB palta grazu Aprangoj radom, tai jau biski padoresnis zmogus ir negeda paciai sone eit ax.gif , dar biski vis mb draugas per danti patraukdavo kad su tokiom masinom vazineja o apiplyses vaiksto blush2.gif , taip sakant su draugu pagalba savo urvini zmogum verciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 13:38)
tai pirkom MB palta grazu Aprangoj radom,

Oi kaip man gražu paltuoti vyrai wub.gif . Bet be šansų maniškį taip aprengt... džinsai, striukė..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 21, 13:51)
Bet be šansų maniškį taip aprengt... džinsai, striukė..

maniskis ir 10metu buvo dzinsai striukes, tik kedu nenesiojo- visada tik batai arba basutes
turbut nera pas taviski draugu kurie nuolat per danti trauktu tongue.gif del aprangos
dabar mb "pasikeles" nes ir draugas pasake kad gerai atrodo
Tai va Vaivos juosta per 10 metu ir tu perauklesi smile.gif
Atsakyti
wacko.gif drūčiai abejoju biggrin.gif .....

jauku namuos - šilta, pyragas kvepia, mažė miega.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 09:58)
labukas 4u.gif

*as ir pries pora dienu nesant nieko greitai paruosiamo kepiau kiausinius su pipiriukais ir druska, tai gal pries kokius 8metus buvau tik kepus doh.gif , tai mb valge apsilaizydamas thumbup.gif . vis kepdavau kiausinienes, si kart priprase kad iskepciau su skystoku viduriu
isvis kazkaip stengiuos grizt prie tu senuju mitybos iprociu. Pvz labai skanu ir silke su svogunais uzpilta aliejum ir su karstom bulvem rolleyes.gif ... jau atsibodo tie maksiminiai greitmaisciai ir visa kita
** atsimenat kaip per gimtadienius budavo sumustiaku su batonu sprotais ir kiausiniais? gal kaikurios nezinos tu dalyku bet vyresnes tikrai atsimins smile.gif
arba karsti sumustiniai kepti orkaitej- batonas +kumpukas+ suris essen.gif  ir ne jokia toste o paprastas batonas

*MB galėtų valgyt tris kart per dieną doh.gif
**MB pusryčiams karts nuo karto padaro tokių sumustinių, man skanu
Dar apie sumuštinius su šprotais, tai esant progai, darau taip: pakepu juodą duoną, ant jos dedu morkų su česnaku ir majonezu (salotos) ant viršaus šprotų bigsmile.gif Pirmieji, kurių nebelieka ant stalo, niam thumbup.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 13:38)
dar del aprangos kariaujam, nes kol ant subines dar laikosi kelnes tol nauju neperka doh.gif , man jau atsibodo po pardes su centimetru lakstyt, bet pries pora men Zaros pardej net tris megstinius-bliuskes ikalbejau pasimatuot ir nusipirkt smile.gif , vakar ir siaubem Akropoly, tai pirkom MB palta grazu Aprangoj radom, tai jau biski padoresnis zmogus ir negeda paciai sone eit ax.gif , dar biski vis mb draugas per danti patraukdavo kad su tokiom masinom vazineja o apiplyses vaiksto blush2.gif , taip sakant su draugu pagalba savo urvini zmogum verciu tongue.gif

Maniškis ir panašiai, kol rūbas dar atsiskalbia hihihi.gif , tol nešios nešios nešios... Per vienas kalėdas mano mama jam padovanojo megztinį tai kiaurus metus nešiojo, kol jau galų gale pradėjau bumbėti, tai dabar dar jį turi, namie tąso doh.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 21, 13:51)
Oi kaip man gražu paltuoti vyrai  wub.gif . Bet be šansų maniškį taip aprengt... džinsai, striukė..

drinks_cheers.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 14:25)
maniskis ir 10metu buvo dzinsai striukes, tik kedu nenesiojo- visada tik batai arba basutes
turbut nera pas taviski draugu kurie nuolat per danti trauktu tongue.gif del aprangos
dabar mb "pasikeles" nes ir draugas pasake kad gerai atrodo
Tai va Vaivos juosta per 10 metu ir tu perauklesi smile.gif

kedų irgi nenešioja
Papildyta:
bbbbbbbllllllllllllllll..............šitam kaimynų bernui ausis nurausiu mad.gif bambioškių manija pacaniukui doh.gif laiptinei sprogdina, per balkoną mėto, nu jomajo doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 21, 14:38)

jauku namuos - šilta, pyragas kvepia, mažė miega....  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Kaip mane graudina TV3......
Atsakyti
Sveikos,
Lina stiprybės tau šiandien.... console.gif
Raska tas ilgesys angeliukų mamyčių širdyse išliks visą gyvenimą, o per šventės jis dar labiau sustiprėja....

Na merginos skaniai dienelę pradėjot biggrin.gif
Rasa kaip tau sekėsi egzaminą laikyt?
Vdapr sveikinu nusipirkus mašinytę 4u.gif
Tikrai STT daug mūsų merginų "pabėgusių" yra, Laura retkarčiais užsuka, bet neparašo, šiandien Sigutes mačiau buvo prisijungusi, kažkada buvo niculė prisijungusi - ko gero daugumai šventės sukelia liūdesį.... Beje ar tu bepaskambinai Laurai, kaip ji laikosi? Jei dar skambinsi perduok jai linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RASKA777 @ 2008 12 21, 00:16)
sveikos seniai pas jus lankiausi.Vakar buvau kapinese  ir apsizliumbiau kad arteja Kaledos   o as savo mazutes neturiu. sad.gif

console.gif stiprybes tau!
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 20, 21:07)
Manasis padėkot nesugeba pavalgęs, o apie gaminimą tai išvis patyliu  cool.gif .

Nemegstu gaminti, gaminu is reikalo ir retai. O MB saunuolis, kad ir kaip neskanu butu suvalgo ir pagiria kokia as saunuole didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 21 gruodžio 2008 - 18:36
bye1.gif as jau po darbu...
Gryzau pikta kaip sirse,jokio tolko dirbti virsvalandzius doh.gif Del poros debilu,kuriu namie niekas nelaukia???? Slampinejanciu pakampem gun_rifle.gif Ar del vienos ale ponios,kuri sumaise sestadieni su sekmadieniu????? DEBILIZMAS!!!! Vis tai musu valdziai negana,o algas vistiek sumazins.... verysad.gif nesinori ir stengtis...

QUOTE(Amade @ 2008 12 21, 10:43)
tokius as daznokai vakarienei kepu  thumbup.gif  skaniausia kai viska sutarkuoju (suri ir slapianka) ir sumaisau su majonezu. Galetume neribota kieki suest. Ir sveciai musu labai megsta situs sumustinius  blush2.gif

Isbandysim ir mes!!!! MB patinka visokie fintai thumbup.gif
O suknele laaaaaaaabai patiko mano brolienei,sake nereali wub.gif Tai laukiu gi tu Kaledu,kada galesiu prisimatuot bigsmile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 21, 12:01)
Na manasis toks "urvinis" ... bet kai įpranti, tai nedaug ir trukdo  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai (bet tik neisizeisk,as ne is piktos valios blush2.gif ) Gal uz tai ir mylim mes juos wub.gif MB,tai tikras kaimietis doh.gif bet svarbu dusele gera wub.gif

Nu lekiu,reik apvilkt dar pataliukus ir keliaut i vonia parelaksuot wub.gif
Atsakyti