Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2008 12 20, 20:29)

Aha,jis pas mane megejas kulinaras thumbup.gif Ypac naujienas megsta isbandyt! Cia vienam forume Ingule(aciu jai) isgyre situos ceburekus,tai ir susigunde pabandyt.Gavosi super super skanus thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergytes,

QUOTE(spyglej @ 2008 12 19, 22:39)
Vdapr tikrai nusipirksi tą mašinuką, dar ir į svečius kada atlėksi. mirksiukas.gif

na siandien siaip ne taip nusipirkom... tik dar kada su ja bus galima vaziuot doh.gif ......

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 19, 22:52)
vdapr- na, reik tikėtis, kad rasit jūs tą mašiniuką, nenusimink taaip 4u.gif
tiesiog kai taip ššš.. nuotaika, tai ir problemos n kartų sudėtingesnės, aukščiau nosiukąuser posted image

biskiuka jau pakeliau...

QUOTE(žvelsa @ 2008 12 19, 23:03)
Vdapr čia tau  4u.gif kad greičiau mašiniuką nusipirktum.

aciu... 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 18:23)
Pirma kaledu diena nedirbam,o antra man bus dar iseigine.  O sausio 1 diena irgi nedirbam,bet va 2 jau kulniuosiu (teks nepadaugint blush2.gif )
tai visai neblogai ax.gif

mes ir 27 diena jau dirbam ir sausio 2 jau dirbam...

Na msiniukas kaip minejau jau nupirktas... dabar beliko surasti fara nupirkti ir pakeisti... tada technikinis draudimas ir bus galima vaziuot... tai tikiuos, kad jei viskas bus gerai tai gal Kaledoms turesim vaziuojancia masina... g.gif

Spyglei sveikatytes tavo mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 20, 21:07)
Manasis padėkot nesugeba pavalgęs, o apie gaminimą tai išvis patyliu  cool.gif .

Eik tu sau doh.gif
SB tai perauklejau,visada pavalge viens kitam aciu pasakom,ir nesvarbu kuris gaminom.Mane taip auklejo,kad nuo stalo negalima pakilti nepadekojus smile.gif

Vdapr,smagu 4u.gif pagaliau pajudejo thumbup.gif Svarbu,kad masiniukas jau kieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif

oho kokie tempai, nespeju su jumis smile.gif darbe netas 3 dienas buvo uzluzes, o namie atsiranda ka veikineti, tai kai dabar ilindau i temele, ziuriu, kad jau ir nauja sukurta ir laabai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 21:56)
Eik tu sau doh.gif
SB tai perauklejau,visada pavalge viens kitam aciu pasakom,ir nesvarbu kuris gaminom.Mane taip auklejo,kad nuo stalo negalima pakilti nepadekojus  smile.gif

Vdapr,smagu  4u.gif  pagaliau pajudejo thumbup.gif  Svarbu,kad masiniukas jau kieme mirksiukas.gif

Na maniškis irgi viską sugeba daryt blush2.gif už mane sakyčiau daugiau. O dėl padėkojimo tai ir mes vieni kitiems kai pavalgom padėkojam net ir vaikai taip daro. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos seniai pas jus lankiausi.Vakar buvau kapinese ir apsizliumbiau kad arteja Kaledos o as savo mazutes neturiu. sad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as su kava lovoj
user posted image

tik gaila, kad pyrago neturiu blush2.gif ir isvis tuscias saldytuvas, nes vakar tingejom i parde vaziuot vakare doh.gif tai verdu pora kiausu ir padarysiu tokiu sumustiniu - bulkyte+sviestukas+kiausinio riekutes+ suris+ vegeta ir i mikrobange. Kazkaip labai skanu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 21 gruodžio 2008 - 08:56
labukas 4u.gif
QUOTE(Amade @ 2008 12 21, 08:55)
isvis tuscias saldytuvas

as ir pries pora dienu nesant nieko greitai paruosiamo kepiau kiausinius su pipiriukais ir druska, tai gal pries kokius 8metus buvau tik kepus doh.gif , tai mb valge apsilaizydamas thumbup.gif . vis kepdavau kiausinienes, si kart priprase kad iskepciau su skystoku viduriu
isvis kazkaip stengiuos grizt prie tu senuju mitybos iprociu. Pvz labai skanu ir silke su svogunais uzpilta aliejum ir su karstom bulvem rolleyes.gif ... jau atsibodo tie maksiminiai greitmaisciai ir visa kita
atsimenat kaip per gimtadienius budavo sumustiaku su batonu sprotais ir kiausiniais? gal kaikurios nezinos tu dalyku bet vyresnes tikrai atsimins smile.gif
arba karsti sumustiniai kepti orkaitej- batonas +kumpukas+ suris essen.gif ir ne jokia toste o paprastas batonas
Atsakyti
Labytes mirksiukas.gif
Sekmadienio rytas,o jus tooookios ankstyvos bigsmile.gif
As jau irgi po pusryciu ir keliausiu darban.
Rugseje,as ir dabar per balius visada padarau sumustinuku su sprotais,tik su juoda duona man skaniau thumbup.gif
Skanus rytas,tai skanios jum ir dieneles 4u.gif

Bim,kaip jusu kiaule? Kada lasinuku bus? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 21, 09:58)
labukas 4u.gif

as ir pries pora dienu nesant nieko greitai paruosiamo kepiau kiausinius su pipiriukais ir druska, tai gal pries kokius 8metus buvau tik kepus doh.gif , tai mb valge apsilaizydamas thumbup.gif . vis kepdavau kiausinienes, si kart priprase kad iskepciau su skystoku viduriu
isvis kazkaip stengiuos grizt prie tu senuju mitybos iprociu. Pvz labai skanu ir silke su svogunais uzpilta aliejum ir su karstom bulvem rolleyes.gif ... jau atsibodo tie maksiminiai greitmaisciai ir visa kita
atsimenat kaip per gimtadienius budavo sumustiaku su batonu sprotais ir kiausiniais? gal kaikurios nezinos tu dalyku bet vyresnes tikrai atsimins smile.gif
arba karsti sumustiniai kepti orkaitej- batonas +kumpukas+ suris essen.gif  ir ne jokia toste o paprastas batonas

As ir neseniai kiausinius kepiau... ir karstus sumustinius su bulkyte daznai darau... tik mikrobangei sildau... o sprotai su kiausais jega...
Atsakyti
Labas rytas

Deima, tavo sb nerealus.... nors ir mano toks pat biggrin.gif wub.gif
tai va - pirmadienį apie dvyliktą pirmą pas tavi būsiu - tu būsi????
mes su Martu atvarysem biggrin.gif

vyras prikepė seliavos varo mane valgyt tai bėgaliosiu

Raska.....
kas nutiko mažutei?... ar buvai pas mus anksčiau - nepamenu.. laikykis, visoms tos šventės, o ypač kalėdos kažkokios ne tokios, trūksta mamoms mažulių... labai...

beje, vakar prasipjovėm paragaut kalėdinio pyrago - neištvėrėm

NEREALUUUUUUUS mergois, tikrai - nerealiai skanus,..
vasarą krikštysim Žemytą, tai sakiau kepsiu dar didesnį ir brandinsiu dar ilgiau - pavasarį teks kept - nerealiai skanuuuuuuuuuuuuuus wub.gif oi ką praradot, kurios nekepėt kartu su mumis su Avyte..

beje, labai daug mūsų dingusių - avytė, bicius ir ttt - kur visos??
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 21, 10:27)
Labas rytas

Deima, tavo sb nerealus.... nors ir mano toks pat  biggrin.gif  wub.gif
tai va - pirmadienį apie dvyliktą pirmą pas tavi būsiu - tu būsi????
mes su Martu atvarysem biggrin.gif

Geriau apie 13val,nes tik nuo 13val dirbsiu mirksiukas.gif Prailgino darbo laika doh.gif Ir siandien teks sedet iki 20val verysad.gif
Jei kas pasikeis,vakare gryzus parasysiu mirksiukas.gif
Viskas,lekiu, IKI 4u.gif
Atsakyti