Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labutes mirksiukas.gif
Ir as siandien visa diena ant ratu doh.gif
Buvom ir mes ant kapelio,uzdegem zvakuciu,kad sventem silciau butu wub.gif
Puse Vilniaus apvaziavom,kol BEVEIK supirkom dovanas karsta.gif Nors darliko dapirkt kai ka,bet nors pagrinda turiu thumbup.gif
O dabar MB ceburekus gamina essen.gif nes as jau nepavelku koju... o ryt vel darban doh.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 17:53)
Labutes mirksiukas.gif 
Ir as siandien visa diena ant ratu  doh.gif 
Buvom ir mes ant kapelio,uzdegem zvakuciu,kad sventem silciau butu wub.gif
Puse Vilniaus apvaziavom,kol BEVEIK  supirkom dovanas karsta.gif  Nors darliko dapirkt kai ka,bet nors pagrinda turiu thumbup.gif
O dabar MB ceburekus gamina essen.gif  nes as jau nepavelku koju... o ryt vel darban doh.gif

Sekmadieni i darba?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 20, 13:23)
labas  4u.gif 

cia specialiai rugiaveidei flirt.gif

user posted image

pas mus irgi sninga, bet kartu ir slapia...  unsure.gif  bet vis tiek grazu ziuret pro langa...  wub.gif  uzsimaniau vistienos sultinio, tai verduosi is 2 slauneliu sultinuka  ax.gif  o pietums paterliosiu kugeli  rolleyes.gif

as irgi siandien kugeli kepiau tongue.gif ir aisku prisikirtau is visos sirdies doh.gif
pas mus irgi balta,grazu,dar nama truputi papuosem,gal nuotaikos pageres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 12 20, 17:54)
Sekmadieni i darba?

Taip,juk prekyba mirksiukas.gif Visi dovanas perka tai kazkam tenka dirbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 17:56)
Taip,juk prekyba mirksiukas.gif  Visi dovanas perka tai  kazkam tenka dirbti ax.gif

Per kaledas, naujuosius irgi i darba?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 20, 14:39)
Sveikutės.

Kugelio šian pas mane du dideli britvonai  smile.gif .

Spyglej - o gal mažei koks Rotas? Būt geriau, kad kokį tyrimą padarytų  unsure.gif  . O kai maniškė vėmė ir viduriavo ( rugsėjo 1-ąją net į šventę enuėjau) - tai girdžiau Smektos ir anglies ištirpinus buvau. O normaliai nevalgė tai kokias tris dienas.

mano angeliukas sirgo rotavirusu,tai ir veme ir viduriavo,is pradziu ir temperatura buvo,o nevalge is vis nieko,rotui jokio specifinio gydymo ir nera,tik smekta ir daug skysciu reikia duoti g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Šiandien pas mus lijo, o va dabar ir vėl sninga doh.gif
Spyglej kas čia tavo mergikei atsitiko unsure.gif Vis dėlto būtų gerai su gydytoju pasitart kad sužinot kas jai yra, tyrimus pasidaryt, o toj ligoninėj ne taip baisu ir niekas ten ilgai nelaiko tik susitvarko viskas ir paleidžia, net savaitės neužtrunka. Kai mes gulėjom infekcinėj, tai mažajai be lašelinių davė gert smectos (2 ar 3 kartus per dieną jau gerai neprisimenu) dabar yra kažkokios naujos smectos apelsinų skonio, o tai vaikai paparastos labai nenori gerti. Dar skysčiams ir kitoms medžiagoms atstatyti reikia pasitaisyti tirpalą iš "Rehydron" (tik paklausk ar jis tinka mažiems vaikams, nes jį pirkau sau) mažajai ligoninėje davė gert tokį tirpalą. Ir stenkis sugirdyt daug skysčių. Na su roto virusu daugiau nieko ir neduoda apart vaistų nuo aukštos temperatūros. O nuo apsinuodijimo maistu, davė dar kažkokius vaistus. Po abiejų atvejų dar buvo išrašę gerųjų pieno bakterijų, rodos taip jos vadinasi. Bet čia jau reikia daryti tyrimus, kad sužinot kas sukelia viduriavimą, vėmimą - virusas ar bakterija. Vis dėlto geriausia būtų pasikonsultuoti su daktaru ir nebūtina gultis į ligoninę, gali susitart kad gydysi namuose.
Bim man patiko jūsų pasveikinimas išėjusių su šventėm wub.gif
STT čia tavo Žemynai gavus skiepą 4u.gif
Sandrynja kaip tavo direktoriukė laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 20 gruodžio 2008 - 18:25
QUOTE(zarza @ 2008 12 20, 17:58)
Per kaledas, naujuosius irgi i darba?

Pirma kaledu diena nedirbam,o antra man bus dar iseigine. O sausio 1 diena irgi nedirbam,bet va 2 jau kulniuosiu (teks nepadaugint blush2.gif )
tai visai neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 18:23)
Pirma kaledu diena nedirbam,o antra man bus dar iseigine.  O sausio 1 diena irgi nedirbam,bet va 2 jau kulniuosiu (teks nepadaugint blush2.gif )
tai visai neblogai ax.gif

O tai iškart po Kalėdų šeštadienį, sekmadienį į darbą doh.gif Na o sausio 2 dieną jei dirbčiau ir man būtų reikėję eit į darbą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 20 gruodžio 2008 - 18:31
QUOTE(bim @ 2008 12 20, 16:17)
sveikutes, as va grizau is kapuko, padariau savo pupai kaliedini vainikeli,

kaip gražu.... wub.gif pernai mes Kūčių vakarą važiavom žvakelę uždegt - kapai kaip ir per vėlines švytėjo nuo žvakių.....
Atsakyti
Nu ir jus pavaisinsiu,SB ceburekais mirksiukas.gif
user posted image

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 20, 21:25)
Nu ir jus pavaisinsiu,SB ceburekais mirksiukas.gif
user posted image

tongue.gif

SB??? bigsmile.gif
Atsakyti