Zinoma, naujieji

QUOTE(Chera @ 2009 01 13, 18:00)
kurie geresni? o koks tas didesnis karstis?
Kataloginiai atsparūs temperatūrai iki 200 C (pažiūrėjau vadove demonstruotojui), o Kosmo irgi tiek pat

Kažkas man pašnibždėjo, kad viso naujųjų įrankių bus apie 15. Kai kurie dar kūriami... Todėl ir naujasis dėklas toks talpus

QUOTE(Vita @ 2009 01 13, 17:28)
Kažkas man pašnibždėjo, kad viso naujųjų įrankių bus apie 15. Kai kurie dar kūriami... Todėl ir naujasis dėklas toks talpus 

Vadinasi, visi bus šiuolaikinio dizaino

Kai pagalvoju, tokius didelius pinigus paliekam už tuos TW dubenis ir visokius indelius, tai reikia ir saugoti, kad nesusibraižytų, o čia visai gera išeitis ta nauja įrankių serija "Cosmo".
Aš irgi paskaitinėjau ape tuos kosmo įrankius su dėklu ir užsisvaigau. Bet kaina, kad ir su nuolaida...

QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 01 13, 15:56)
Man irgi tos specialiai vištienai geresnės
O kokia problema: užsisakykit vištienai, jei reikia vištienai 

Bet juk vištienai kataloge nėra. Mačiau išpardavime, bet juk ten jų gali ir kažkam neužtekti.

QUOTE(Asese @ 2009 01 13, 16:12)
aš tai turiu su visu kibirėliu

tiesa kibirėlis man šakutėms, peiliams susidėti tarnauja

o iš įrankių man visai nenaudingi plakimo šluotelė ir virtuvinės žnyplės, tiesiog jų nenaudoju

o vat silikoninę lopetėlę, serviravimo šaukštą ir kepimo mentelę naudoju ir gan dažnai

gal kam reikia?

QUOTE(gabe60 @ 2009 01 13, 16:21)
Labai gražu
Planavau kataloginius įrankius susipirkt, bet gal šie geresnės kokybės

Planavau kataloginius įrankius susipirkt, bet gal šie geresnės kokybės

o aš turiu iš katalogo tuos, ir esu labai jais patenkinta irgi

Mano įrankiai ir kataloginiai, bet labiausiai naudojama yra plakimo šluotelė
aš su ja viską plaku ir košes maišau, ir prie tešlų ji man patarnauja..... O apie silikoninę mentelę tai jau net nėr ką ir kalbėt
nebeįsivaizduoju gyvenimo virtuvėj be jos

Manau, kad sviesine visos patenkintos. Man labiausiai patinka, kad sviestas joje netamseja, kas atsitinka laikant ji popieriuje
O, jei nelaikai sviesto, gali laikyti mesytes ir surius. Zodziu, kaip as sakau savo klijentems, svarbu tureti daikta, o pritaikyma visada surasi