Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(gabe60 @ 2009 01 14, 16:04)
nu negązdinkit su tuo kibiru, kas ten su juo ne taip, jis sugriūna užkliuvus, nesilaiko stabiliai?

user posted image
Tas mažiukas įsistato į didesnį. Jei traukdama kokį įrankį užkliudau , tai mažiukas išeina iš savo vietos ir persikreipia. Tada jau visus įrankius reikia išimt ir pataisyt.
Kažin ar aiškiai parašiau g.gif Bet gal aš viena tokia kerėpla doh.gif Šiap jis realiai tai gražus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Arita:) @ 2009 01 14, 21:24)

O sviestinė, jei būtų bent 1 cm platesnė, tai būtų dar labiau  thumbup.gif

Tai kad kaip tik standartiniam sviesto pokeliui. Ar ką nors kitką ten laikot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 14, 21:33)
Kažin ar aiškiai parašiau  g.gif Bet gal aš viena tokia kerėpla  doh.gif Šiap jis realiai tai gražus  4u.gif

Spigliuk, viską supratau, aš irgi netikusi, bet man daiktas turi būti praktiškas, jei ten kritinės, tai man jau nervai tikrai nelaikys schmoll.gif , turbūt Cosmosą paliksiu geresniems laikams, bus tų nuolaidų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 14, 22:10)
Panytės, noriu padėkoti, kad mane paprotinote pirktis tuos nekataloginius, o pavienius T chefseries Pro by Tupperware peilius, visi trys (mėsai, duonai ir 9cm) labai patiko  thumbup.gif , tikrai superinį pirkinį pasidariau, beliko dar stovą jiems įsigyti  smile.gif , o jums visoms siunčiu po balionėlį  4u.gif , šaunuolės jūs  thumbup.gif

paprotinkit ir mane arba kokią nuorodėlę įmeskit 4u.gif , nes reik gerų peilių.
Atsakyti
Na man tai visai patinka naujasis stovas, aš anksčiau turiu įsigijusi. Gal porą kartų ir persikreipė vidinis dėklas ir man, bet todėl kad netvarkingai buvo sudėta. MAn jis patinka, nes telpa visi įrankai ir visos mentelės... Va laukiu nesulaukiu gi kada Tupperware pagamins plaktuką mėsai doh.gif
Kas dėl spalvotųjų peilių. Šiandien gavau pirmųjų dviejų savaičių, ant geležtės parašyta Triends by Tupperware...
Atsakyti
eik cia ir paciam gale yra tie peiliai, vadinasi jie
„T – Chefseries Pro“ peiliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 14, 21:33)
Tai kad kaip tik standartiniam sviesto pokeliui. Ar ką nors kitką ten laikot ? g.gif

Sviestą laikau. ax.gif Bet labai jau kruopščiai reikia tą sviestą dėti, kad nesiliestų ir nesiterlintų, kai uždenginėji, su dangtelio sienelėm. Idealiai tinka siauresniems sviesto pakiukams, o jei tiems platesniems, tai vat to centimetro man ir trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 14, 21:49)
eik cia ir paciam gale yra tie peiliai, vadinasi jie
„T – Chefseries Pro“ peiliai  mirksiukas.gif

arba čia
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 14, 22:54)

Iki kada nuolaida???? ax.gif
Atsakyti
nuolaidos galioja 3 ir 4 savaite tai butu sia ir ateinancia jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Man tai naujasis stovelis irankiams labai liuks thumbup.gif
Dabar samciai ir menteles nebesivolioja po visus stalcius, o dar tas zalias padekliukas kokiam samciui kosiuotam pasidet labai patogus. Silikonini teptuka ir zirkles taip pat itaisiau i sita stoveli ax.gif
Atsakyti
Mano sesuo pirkosi ta kibireli be irankiu - naudoja ji paprasciausiai sudeti isplautus stalo irankius ir labai dziaugiasi, kad labai daug telpa thumbup.gif
O as patenkinta, kad zirklems yra speciali vieta peiliu stove - labai patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 01 14, 22:32)
Iki  kada nuolaida???? ax.gif

Nekataloginiams lyg iki pavasario g.gif pataisykit , jei klystu 4u.gif
Ar ten tik buvo pasiūlymas kartu su puodais bet be nuolaidų g.gif
kataloginiams iki sausio 23 d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 sausio 2009 - 08:47