Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

na kartais ir maniškis pakarkia, bet stuktelnu ir nustoja, tačiau tai būna retai, bet jei išgeria, tai stuktelėjimo nepakanka:D
Atsakyti
knarkia juodai (nosies pertvara kreiva) doh.gif kartais tenka nakti papurtyt, nes stuktelejimo neuztenka schmoll.gif
pamenu isvaziavom prie ezero su draugais, susitatem palapines (dar pakankamu atstumu viena nuo kitos), ryte is kaimynines palapines islenda mb draugas ir kad susikeiks "kas cia b... visa nakti knarke, atrode kad palapine dreba, miegot nejo...", o cia maniskis ikales taip "riaumojo", kad zmones aplink nemiegojo, keista bet pati nieko negirdejau, nors su mb vienoj palapinej, miegojau kaip uzmusta biggrin.gif
Atsakyti
neknarkia kolkas
Atsakyti
neknarkia biggrin.gif
Atsakyti
Jei knarkia tai labai retai, tada pakanka pajudinti ar apversti smile.gif o siaip labai miela klausyti vyo kvepavimo i causi pries uzmiegant smile.gif
Atsakyti
Labai retai knarkia bigsmile.gif bet va db jis sako, kad aš knarkiu dažniau už jį g.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
jo trukdo,bet tik pajudinus nustoja,paskui vel, bet ka cia naujo isgalvosi,taip jau yra
Atsakyti
laugh.gif o mes tai abu knarkiam, tai kaip ir vienas kitam netrukdom thumbup.gif
Atsakyti
Retkarčiais knarkia, bet tikrai ne baisiai ... Netgi mielai smile.gif Be to labai lengva padaryti, kad neknarktų, tiesiog reikia tyliai sušnibždėti ką nors ir iškart nurimsta, prisiglaudžia ir miega toliau ... wub.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytes,
nenoriu cia nieko reklamuoti, bet jeigu neissimiegat galiu pasiulyti toki dalyka smile.gif

http://vaistai.lt/in...rchword=silence

bent mano teciui tai padejo thumbup.gif
Atsakyti
na maniskis irgi knarkteli, kuo toliau, tuo labiau... o siaip jo mama sake, kad savo vyrui nakti kojas prazergia (na dazniausiai knarkiama kai gulima ant nugaros, tai siek tiek praplest sunku nebus..) , sake padeda.. bet pati dar nebandziau.. gal ir jum bus naudinga smile.gif
Atsakyti
Knarkia, bet labai retai bigsmile.gif , kai būna pervargęs iš po dienos darbų, tada jau būna sunki naktis man doh.gif , bet ir aš stukteliu ir viskas ok lotuliukas.gif
Atsakyti