Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Maniskis knarkia, kai pries miega pavartoja per daug alucio unsure.gif
Gerai, kad tai nutinka labai retai. biggrin.gif
O tuomet kai knarkia,tai nosi uzspaudus palaikau ir liepiu verstis ant sono . Kuri laika buna ramu, o veliau vel kartoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 04 30, 13:52)
Maniskis knarkia, kai pries miega pavartoja per daug alucio unsure.gif
Gerai, kad tai nutinka labai retai. biggrin.gif
O tuomet kai knarkia,tai nosi uzspaudus palaikau ir liepiu verstis ant sono . Kuri laika buna ramu, o veliau vel kartoju  doh.gif

sveikos 4u.gif mano vyras irgi knarkia kai buna namie lotuliukas.gif tai as jam sonus apspardau nu negaliu klausytis knarkimo isteriskai veikia gun_bandana.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano tai pat knarke galima isdurneti doh.gif
Atsakyti
Knarkia,po įvarių švenčių ir tūsų jeigu pavartoja per daug alkoholio alc.gif
bet gerai kad nedažnai baliavojam angel_not.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Glama @ 2010 05 01, 23:54)
Knarkia,po įvarių švenčių ir tūsų jeigu pavartoja per daug alkoholio alc.gif
bet gerai kad nedažnai baliavojam angel_not.gif  angel.gif

Knarkiama, kai atsipalaiduojama. Tai reiskia, kad jusu vyrai tik su alkoholiu atsipalaiduoja. As tai visad visad atsiapalidaves ir be jokio alkoholio knarkiu. biggrin.gif
Atsakyti
oj maniskis irgi knarkia, tai as ji vis pajudinu ir liepiu verstis ant sono, tada atsigulu labai arti jo, kad negaletu apsiverst ant nugaros mirksiukas.gif ir buna ramu
Atsakyti
Knarkia. ir as knarkiu. 1:1.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 07, 14:58)
Knarkia. ir as knarkiu. 1:1.

thumbup.gif

O man tai patinka kai vyras knarkia... ax.gif Netgi sakyčiau, raminančiai veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ir pati paknarkt retkarčiais galiu ax.gif O maniškis stipriai neknarkia, tiesą pasakius jei ne pirma užmiegu, tai tik šiek tiek trukdo užmigti tas knarkimas. O jei pirma užmiegu tai tikrai negirdžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 02 12, 00:56)
Knarkiam abudu darniai biggrin.gif

lotuliukas.gif Pas mus tas pats,tik dar šuo prisijungia,vargšai kaimynai blush2.gif Manęs knarkimas nenervina,jei tik neknarkia tiesiai į ausį,bet jei griežtų dantimis bash.gif
Atsakyti
Maniskis knarkia doh.gif bet kazkaip jau nebegirdziu, turbut ipratau smile.gif viena vakara grizo nusikamaves, ikrito i lova ir prasidejo koncertas doh.gif o as kazkaip telefona maigiau, tai galvoju reik man irasyti jo koncerta smile.gif nu galvojau ryte abiem pilvai plys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
knarkia, jeigu buna pavarges arba jeigu ikales. tuomet zadinu, kad apsiverstu ant sono ir kuri laika buna ramu biggrin.gif
Atsakyti