Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Knarkia nebent gerai priliuobia doh.gif o seip tai ne bigsmile.gif Nes jauciu isgrusciau i kita kambary nes miegu labai jautriau doh.gif
Atsakyti
Isbandem juosteles ant nosies ("Breath right" atrodo ax.gif ),siaip knarkimas zenkliai sumazejo.Bent išsimiegu thumbup.gif Tik brangokos tos juosteles,tai net nzn ar pirksim toliau
Papildyta:
QUOTE(Nijolele @ 2009 09 14, 16:32)
o mano problema tokia...iš vienos pusės draugas knarkia iš kitos šuo biggrin.gif kartais naktį sumaišau ir aprėkiu ne tą kurį reikia..Na ne tiek rėkiu, kiek badau ar paprašau verstis ant kito šono (draugo)..bet linksma būna, kai atsikeli ir papasakoja, kad visą naktį kaltinau ne tą kurį reikia...

Kol buvo gyvas musu juru kiaulinas-jis choru su MB knarkdavo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
maniškis neknarkia,tai ramiai miegu blush2.gif bet jei užknarkia kartelį į metus,tai pažadinu ir sakau neknark,o jis nusistebėjęs klausia „ar aš knarkiau,nemeluok“ ir toliau miegam biggrin.gif
Atsakyti
Knarkia diedas mano pasonej. Bet tik tam tikromis pozomis miegodamas. Jei burbuliuoti per garsiai pradeda, tada svelniai palieciu. Jautriai miega, tais uztenka ir lengvo palytejimo. Dauzyti per kupra netenka. Dar, budavo, pyksta, kam prikeliu nakcia, bet kai pagrasinau, kad tada einu miegoti atskirai, nurimo ir leidziasi "trukdomas" smile.gif
Atsakyti
Gamta vyrų knarkimą sukure tam kad kai vyro nėra šalia žmoną labai nenuliūstu .
Atsakyti
Knarkia, niekaip nekovoju, nes beviltiska. Kartais i sona pakumsciuoju, kai jau labai isivaziuoja. Kiek zinau cia tik operacija padeti gali.
Atsakyti
Negaliu teigti kad ikyrus knarkalius jis, bet kartais uzknarkia ir jei pabundu, tiesiog apverciu ji ant sono, arba pastuksenu i sona biggrin.gif Kol kas klauso biggrin.gif O jei reiketu uzmigti prie knarkiancio, tai... doh.gif Is vis nemiegociau doh.gif
Atsakyti
maniskis tai kartais uzknarkia, o as lyg ,, netycia" i sona pasiubuoju ir jis apsivercia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 03 18, 18:22)
miegu labai jautriau doh.gif

bobos miega labai jautriai todel, kad jomis mieganciomis kas nors nepasinaudotu.
O vyrai knarkia todel, kad nakti ju kas nors nesumaisytu su bobom...ir jais nepasinaudotu.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 15:21)
bobos miega labai jautriai todel, kad jomis mieganciomis kas nors nepasinaudotu.
O vyrai knarkia todel, kad nakti ju kas nors nesumaisytu su bobom...ir jais nepasinaudotu.

lotuliukas.gif

maniskis tik gerokai isgeres knarkia, vadinasi tik tada ir bijo, kad nepasinaudotu blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif knarkia ir mano, bet kai sujudinu nustoja kokiom 5min, o as tana nuluztu biggrin.gif o jau tada tai ir tankai gali man vaziuoti saliai man dzin biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 22, 00:47)
Gamta vyrų knarkimą sukure tam kad kai vyro nėra šalia žmoną labai nenuliūstu .

Superinė mintis thumbup.gif
Atsakyti