Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

knarkia it velnias MB doh.gif ir judinu, ir baksnoju, jau kartais ir pagalve uzdedu blush2.gif galvoju nurims... bet kur tau lotuliukas.gif varo kaip koks garvezys... doh.gif o jeigu prisiliuobes tai is vis mega_shok.gif neimanoma miegoti doh.gif
Atsakyti
miega kaip kudikelis;)

o del knarkimo tai pasidomekit kas yra nosies polipai. Sese maniske baisiai knarkdavo turejo bedu del kvepavimo, isrove polipus ir problemu nebuta:)
Papildyta:
http://www.infomed.l...s,id,74911cc257

Simptomai

Nosies polipai blokuoja nosies ertmę, tad artimieji skundžiasi garsiu ligonių knarkimu naktimis.
Atsakyti
knarkia ir manasis, ale man dzin smile.gif smile.gif labiau visad bijau kad vaiko nepazadintu biggrin.gif
Atsakyti
kai buna baisingai pervarges knarkia doh.gif tada visaip ji baksnoju kad tik nustotu blush2.gif
Atsakyti
Manasis ir knarkia,kas baisiausia tai,kad jis pirmas atsigula ir prasideda sirenos doh.gif as jam i koja,tai i nugara,tai pasakau,kad baigtu knarkti lotuliukas.gif poto liepiu vis keisti pozas kol nebeknarks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir maniškis knarkia bash.gif jau sakiau - dar truputį ir eisim tablečių pirkt schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaikinas taip pat knarkia, bet tokiu atveju jį pabučiuoju, paglostau ir paprašau, kad pakeistų gulėjimo pozą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhu_ @ 2010 04 26, 23:38)
Mano vaikinas taip pat knarkia, bet tokiu atveju jį pabučiuoju, paglostau ir paprašau, kad pakeistų gulėjimo pozą.  smile.gif

A gal ansai tep specelniai knark, kad tu ana tep lepini?
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 04 26, 22:43)
A gal ansai tep specelniai knark, kad tu ana tep lepini?

Nepagalvojau apie tai! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Mano vyras ir knarkia kaip pasiutes. Nusiunciau pas gydytoja, tai pasirodo, kad nosies pertvara yra kreiva. Dabar darys operacija. Kol kas miega kitam kambary, nes as negaliu uzmigt. unsure.gif Maniskis knarkia ir ant sono ir ant nugaros. Per telika maciau rusu laida apie sveikata, kur kalbejo apie knarkima. Toms, kuriu vyrai knarkia tik ant nugaros. dave toki paratima. Paimti bet kokius marskinelius t.y. paprasta maike ir nugaroje priusiuti gabala medzigos - padaryti tipo kisene. I kisene ideti teniso kamuoliuka ar kazka kitka, bet kieta. Kada atsiguls ant nugaros, kamuokiukas spaus ir bus nepatogu, todel is karto pats apsivers ant sono. thumbup.gif Ir nereikes spirti ir baksnoti. Tikiuosi patarimas pravers.
Atsakyti
Aciu Dievui- ne ne ne bigsmile.gif thumbup.gif miega tyliai tyliai kaip kudikelis.

Bet mano tetis knarkia siaubingai, nuo pat jaunystes, tai mamai kancia biggrin.gif
Atsakyti
As negaliu pakest knarkimo doh.gif maniskis pageres knarkia visom pozom, o siaip tik ant nugaros, tai pastumdau paspardau ir viskas ok...nesisvelninu kaip kazkuri minejo, paglosto, buciuoja lotuliukas.gif man iskart pyktis nevalingas suima, kad apie jokius svelnumus negali buti nei minties blush2.gif
Atsakyti