miega kaip kudikelis;)
o del knarkimo tai pasidomekit kas yra nosies polipai. Sese maniske baisiai knarkdavo turejo bedu del kvepavimo, isrove polipus ir problemu nebuta:)
Papildyta:
http://www.infomed.l...s,id,74911cc257
Simptomai
Nosies polipai blokuoja nosies ertmę, tad artimieji skundžiasi garsiu ligonių knarkimu naktimis.
o del knarkimo tai pasidomekit kas yra nosies polipai. Sese maniske baisiai knarkdavo turejo bedu del kvepavimo, isrove polipus ir problemu nebuta:)
Papildyta:
http://www.infomed.l...s,id,74911cc257
Simptomai
Nosies polipai blokuoja nosies ertmę, tad artimieji skundžiasi garsiu ligonių knarkimu naktimis.
kai buna baisingai pervarges knarkia
tada visaip ji baksnoju kad tik nustotu
Ir maniškis knarkia
jau sakiau - dar truputį ir eisim tablečių pirkt
Mano vaikinas taip pat knarkia, bet tokiu atveju jį pabučiuoju, paglostau ir paprašau, kad pakeistų gulėjimo pozą.
QUOTE(Zhu_ @ 2010 04 26, 23:38)
Mano vaikinas taip pat knarkia, bet tokiu atveju jį pabučiuoju, paglostau ir paprašau, kad pakeistų gulėjimo pozą. 
A gal ansai tep specelniai knark, kad tu ana tep lepini?
QUOTE(Mari-83 @ 2010 04 26, 22:43)
A gal ansai tep specelniai knark, kad tu ana tep lepini?
Nepagalvojau apie tai!
Sveikos mergaites
Mano vyras ir knarkia kaip pasiutes. Nusiunciau pas gydytoja, tai pasirodo, kad nosies pertvara yra kreiva. Dabar darys operacija. Kol kas miega kitam kambary, nes as negaliu uzmigt.
Maniskis knarkia ir ant sono ir ant nugaros. Per telika maciau rusu laida apie sveikata, kur kalbejo apie knarkima. Toms, kuriu vyrai knarkia tik ant nugaros. dave toki paratima. Paimti bet kokius marskinelius t.y. paprasta maike ir nugaroje priusiuti gabala medzigos - padaryti tipo kisene. I kisene ideti teniso kamuoliuka ar kazka kitka, bet kieta. Kada atsiguls ant nugaros, kamuokiukas spaus ir bus nepatogu, todel is karto pats apsivers ant sono.
Ir nereikes spirti ir baksnoti. Tikiuosi patarimas pravers.
As negaliu pakest knarkimo
maniskis pageres knarkia visom pozom, o siaip tik ant nugaros, tai pastumdau paspardau ir viskas ok...nesisvelninu kaip kazkuri minejo, paglosto, buciuoja
man iskart pyktis nevalingas suima, kad apie jokius svelnumus negali buti nei minties