Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

maniškis kolkas neknarkia... Tikiuosi neknarks... nors labai kietai miegu, tai vargu ar girdėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas*** @ 2010 10 29, 01:38)
kai pradeda gauna is kumscio i sona ir baigia :DDDD 4u.gif

thumbup.gif va va ir aš taip darau,niuksą gauna nabagėlis mano biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 10 31, 20:11)
As ten biski anksciau klausiau del moteru knarkimo...kas irgi pasitaiko.
Bet nieks neatsake.
Ar yra nors viena, kurios vyras priekaistauja del jusu knarkimo?
Jei nera, tai ar knarkimas nera girdinciojo, o ne knarkianciojo problema..

Manau vyrų klausa prislopinta lotuliukas.gif todėl nei knarkianti moteris,nei verkiantis vaikas jų nepažadina ir netrukdo biggrin.gif Bet visada išgirs jei įsijungs jų automobilio signalizacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vo tep va devil.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2010 11 06, 00:14)
thumbup.gif  va va ir aš taip darau,niuksą gauna nabagėlis mano  biggrin.gif
Papildyta:

Manau vyrų klausa prislopinta  lotuliukas.gif  todėl nei knarkianti moteris,nei verkiantis vaikas jų nepažadina ir netrukdo  biggrin.gif  Bet visada išgirs jei įsijungs jų automobilio signalizacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vo tep va  devil.gif

Saunus tie musu vyrai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
jus varo is proto vyru knarkimas?
Tai gal dabar pagaliau suprasit kaip jie jauciasi kai tenka klausytis bepaliovinio jusu snekejimo apie nieka...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 07, 16:43)
jus varo is proto vyru knarkimas?
Tai gal dabar pagaliau suprasit kaip jie jauciasi kai tenka klausytis bepaliovinio jusu snekejimo apie nieka...

as irgi negaliu pakesti kitu bobu malimo apie nieka, tikrai uzknisa g.gif
Atsakyti
vartau kaip kotleta...jei ant nugaros galas, jei sonu ir ranku po kaklu nepasikises tai dar nieko doh.gif
Atsakyti
maniskis neknarkia schmoll.gif
Atsakyti
knarkia... ne visada, knarkia, tai tadau niuksą į šoną arba jei jau nepadeda paprašau, kad pasiverstų ant šono. doh.gif svarbiausia ryte net neprisimena, kad liepiau verstis ant šono...
Atsakyti
Knarkia, bakstelnu i sona, apsisuka ir vel is naujo doh.gif ir taip kelis kartus per nakti...bet zinoma ne nuolatos ax.gif pastebejau kai pavarges buna... biggrin.gif
Atsakyti
Superine tema. Vajeeezau kaip knarkia, sitoks jautrus gomurys siaubekas, isvis buna bairiai, vakare bulim ziuri kompa kazka pasakoja ir po kokiu 5sekundziu- neperdedu kad uzknarks, as jau ir pastumdau ir pajudinu, paprasau kad apsisuktu ant kito sono, minute ramybes ir vel sienos dreba, tai jau pradejau prasyt kad palauktu kol as uzmigsiu biggrin.gif
Atsakyti
mano tai truputi bet uztenka pajudinti ir gana
Atsakyti
Maniškis knarkia lotuliukas.gif Bet man netrukdo, aš jau taip pripratau, kad jei miegu be jo - sunku užmigti. Jis pats man sako, jei knarksiu, pažadink (bet jis net neįtaria, kad knarkia kiekvieną naktį)...Man atrodo, geriausias vaistas yra nuovargis. Kai būnu pavargusi, tai nulūžtu kaip malka, gali būgnais prie ausies grot, nieko negirdžiu thumbup.gif
Atsakyti