Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(Evelinute:) @ 2010 11 17, 22:08)
knarkia... ne visada, knarkia, tai tadau niuksą į šoną arba jei jau nepadeda paprašau, kad pasiverstų ant šono.  doh.gif svarbiausia ryte net neprisimena, kad liepiau verstis ant šono...

Maniskis irgi megejas paknarkti biggrin.gif O as kadangi labai jautriai miegu tai ir tenka alkunemis pasibadyti, kad nustotu lotuliukas.gif Tada pas mano meile isijungia autoatsakiklis- "a jo,atsiprasau, neknarksiu" . Istares atsiprasyma MB ir toliau sau patenkintas knarkia lotuliukas.gif O esme, jis sventai isitikines, kad miegodamas neknarkia doh.gif Ir kai ryte pasakau, kad nakti vel knarkei, jis netiki ir sako, kad issigalvoju doh.gif matyt mano brangiausiaji naktimi amnezija uzpuola, nes ryte atsikeles neprisimena kad nakti knarke ir atsiprasinejo uz knarkima:lotuliukas:
Atsakyti
Maniskis tai knarkia ir baisiai knarkia, as jam naktim vis liepiu ant sono atsigulti tai jis ir vartosi nuo sono ant sono visa nakty ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite1201 @ 2010 11 17, 17:50)
vartau kaip kotleta...jei ant nugaros galas, jei sonu ir ranku po kaklu nepasikises tai dar nieko doh.gif

nu zvengiau thumbup.gif lotuliukas.gif nes lygiai tokia pati situacija ir pas mane, ant nugaros gulint nu amen garseliai doh.gif ant sono dar kentet galima blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano tai knarkai kai ant nugaros guli doh.gif doh.gif doh.gif, bet as biski trinkteliu jam ir jis supranta, kad reikia ant sono suktis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(optical @ 2010 12 18, 01:49)
mano tai knarkai kai ant nugaros guli doh.gif  doh.gif  doh.gif, bet as biski trinkteliu jam ir jis supranta, kad reikia ant sono suktis  blush2.gif

drinks_cheers.gif mano irgi taip isdresiruotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene32 @ 2010 12 23, 11:03)
drinks_cheers.gif  mano irgi taip isdresiruotas  biggrin.gif

Bravo!
Paplokim cirko artistei už šį puikiai atliktą numerį...
Atsakyti
QUOTE(optical @ 2010 12 18, 01:49)
mano tai knarkai kai ant nugaros guli doh.gif  doh.gif  doh.gif, bet as biski trinkteliu jam ir jis supranta, kad reikia ant sono suktis  blush2.gif

Man irgi taip pat. Trinkteliu, smarkiai pasimuistau arba garsiai pasakau, kad neknarktu ir apsisuktu ant sono. Kartais net juokas suima kai bando man irodyti, kad neknarke, nes neva net uzmiges dar nebuvo. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
sveikute ,suprantu tave nors mūsų šeimoje nieks neknarkia ,bet nuvažiuojam i svečius tai ten visa šeimynėlė knarkia lotuliukas.gif ,man nakti atsibudus netgi idomu pasiklausyt bigsmile.gif ,bet jeigu taip vis laika turbūt užknistu doh.gif .
o dėl šios problemos esu girdėjusi ne iš vienos ,vienos pažystamos net vaikai vergdavo verysad.gif kai tetukas užknarkdavo nakti,isivaizduojat.bet thumbup.gif pas juos išsisprendė ši problema.kažkokia operacija smulkiai nesiteiravau ,jei reikia galiu paklaust ir numeri suveikt blush2.gif .
Atsakyti
kai ruke, knarke.. bet ne taip baisiai,kad miegoti negaleciau, daba jau kuri laike metes, tai dingo ir ta problema 4u.gif
Atsakyti
Net lengviau pasidarė perskaičius jūsų istorijas - ne aš viena taip kenčiu nuo MB knarkimo blink.gif
5 metus KANKINAUSI. Prasidėjo viskas, kai MB pamėgo vakarais alutį ir priaugo apie 15 kg svorio.. Baigėsi neseniai - išėjo miegot i kitą kambarį.. verysad.gif
Per 5 metus isbandem beveik viską (turėjom tik 1 kambarį): pleistriukai ant nosies, "soske" (neisivaizduju kaip įkalbinau MB ją naudot!!!!), nosies užėmimas (būdavo nuo to pabusdavo su apdraskyta nosim lotuliukas.gif nes kai tik imdavau už nosies gaudavau per ranką ir taip netyčia su nagu nudrėksdavau..), ausų kamštukus.. niekas nepadėjo! Dabar turim 2 kambarius - miegam atskirai.. Bet santykiai nuo to pagerėjo g.gif . Kai neišsimiegodavau - kaip ragana būdavau. Jau buvau net skyryboms pasiruošus.
Mano manymu vientelė išeitis - svorio metimas, o po to operacija (jei numesti kg nepadėtų..
Svajoju kada nors miegoti vėl vienoj lovoj, bet MB matau patiko vienam knarkti verysad.gif ir nesiruošia jis nei svorio mest, nei alučio įpročių, o apie operaciją - situacija kaip ir pas daugelį.

Linkiu, kad visos rastumėt išeitį iš tokios galima sakyt beviltiškos situacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemba @ 2011 01 02, 19:06)
o apie operaciją - situacija kaip ir pas daugelį.

O ką jūs norit tam vyrui operuot?
Atsakyti
QUOTE(Dzemba @ 2011 01 02, 19:06)
Net lengviau pasidarė perskaičius jūsų istorijas

-kaip palengvint tupai bobai gyvenima?
-pasakyt, kad yra kita boba, kuriau sunkiau.
Atsakyti