Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(Dzemba @ 2011 01 02, 19:06)
o apie operaciją - situacija kaip ir pas daugelį.

O ką jūs norit tam vyrui operuot?

Operuoti nereikia. Tiesiog nakčiai užmaukite kariškių dujokaukę. Klapaną (oro vožtuvą) galite išimti. Jeigu dar knarkia - tada palikite. Tikrai padės. Išbandytos priemonės armijoje.
Atsakyti
Manasis draugas knarkia. Patarimas - miegok su ausu kamstukais. Ju buna pirkti vaistineje,jie kokybiski, nesijaucia. Jei jums i darba anksciau nei jam - prasykit kad pazadintu isgirdes zadintuva smile.gif
Atsakyti
Manasis knarkia, jei daugiau išgeria alaus drinks_cheers.gif blink.gif tada iš karto savo noru išeinu miegot į kitą kambarį, nes jei likčiau miegot kartu tai tikriausiai jį į sieną sumūryčiau ph34r.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
smūgis į nugarą ir nebeknarkia lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va biggrin.gif kaiptik knarkia pasoneje,kol narsau sm ir uztikau tokia tema biggrin.gif Mane tai nervuoja,ypac kai viduri nakties uzknarkia doh.gif o jei po kokio baliuko,tai isvis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2011 01 06, 23:00)
smūgis į nugarą ir nebeknarkia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Arba nosi uzkemsi tongue.gif
Atsakyti
MB kartais taip pat uzknarkia, tai prabudus darau kas sauna i galva, trenkiu betkur arba jei paciai nesimiega tada tik pabaksnoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 01 06, 23:00)
smūgis į nugarą ir nebeknarkia  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2011 01 02, 23:34)
Operuoti nereikia. Tiesiog nakčiai užmaukite kariškių dujokaukę. Klapaną (oro vožtuvą) galite išimti. Jeigu dar knarkia - tada palikite. Tikrai padės. Išbandytos priemonės armijoje.

negalejau susilaikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif
Atsakyti
maniskis neknarkia biggrin.gif kartais as paknarkiu biggrin.gif
Atsakyti
Beveik visi, kiek turėjau - knarkė doh.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei spėju užmigti, tuomet negirdžiu, jei nespėju - duodu į pašonę... po baliukų jis žino, kad vienas iš mūsų miegos kitam kambary...
Atsakyti
mano vyras irgi knarkia, tai buvo metas , kad jau galvojau eiti miegoti i svečių kambarį ax.gif bet ačiū dievui mane išgelbėjo vaistinėje pirkti ausų krapštukai 4u.gif nuo šiol tik su jais miegu:) su jais ir mokausi, kad niekas nenervuotų ax.gif
Atsakyti