ok aciukas ,leidziuosi zemyn marinuoti....aciu
QUOTE(sypseneleee @ 2009 03 10, 16:28)
ok aciukas ,leidziuosi zemyn marinuoti....aciu
Visai neblogas dalykas jau uzmaisyti marinatai, kai tingis galvot.Tik sumeti mesyte ir lauki

Patarkit ka dar galima deti i misraine : virtos vistos krutinele, agurkas, ryziai, majonezas. Cia virtas kiausinis derinasi prie sito ar ne ? Dar ko nors gal reikia ?
Kita misraine: ryziai, crabu lazdeles, lobster, suris. Ko dar galima ideti ?
QUOTE(*NYC* @ 2009 03 09, 19:11)
tai gal ir buvo tavo tie bulviu kukuliai
tik as atsimaneu kad jie balti buvo,tai itariu del to ir pamaniau ,kad varskes
zodziu rasyk ju recepta 

o gal mano

Papildyta:
Gal kam zemaiciu blynu?

O gal kam lamb chops?

Turiu ir varskeciu jei norit

ir avokadu su krabu salotom

ir svilpiku

Nagi ir kas norit spurgu

O kam varskes apkepo??

Ir antytes turiu

Papildyta:
Vistienos kepsniukai

Kijevo kotletas

Piemeneliu pyragas(Sheperd pie)

Kotletukai su karstom morku salotom

Papildyta:
Gal kas zinot(turit) skaniu trintu sriubyciu receptu

Niu PM tu cia ir dejai
Man prasyciau visko po viena

PM tu gi bana gausi sitiek visko rodydama 
is trintu sriubu tai man skaniausia (ir vienintele kuria kartais darau) tai su Butternut Squash pagrindu. Zodziu, nieko as ten nematuoju is akies darzoves dedu, bet mazdaug -1 vidutinio dydzio skvoshas
-2 rugstesni obuoliai
-1 paprika
-1 svogunas
-1 morka
ir dar jei ko gero saldytuve randi irgi galima imesti, as paskutini kart kai dariau tai dar celery sumeciau.
viska vertu i vandeni imetus pora kubeliu sultinio, kai isverta tai sublenderiuoji viska, ir ant galo skoni patikrini, druskos idedi jei reikia, juodu maltu pipiru, arba allspice (kvapnieji pipirai), nu ir siaip kokiu prieskoniu norisi, galima grietineles truputi ipilt. Man patinka, vaikas irgi mano valgo sitos sriubos didziausias porcijas, tai as extra pridarau ir uzsaldau indukuose jai.
Papildyta:
tai tos salotos zinai, daug ka gali det ir nepagadinsi. nors kiauso i pirmas tavo salotas tai nedeciau.
man skaniausios salotos tai su rukyta vista arba antim, graikishkais riesutais, dziovintom kapotom slyvom (jei neturi galima is bedoz razinkas det), ryziais ir majonezu. Apsivalgymas. Gaila cia dar neradau rukytos vistos niekur

is trintu sriubu tai man skaniausia (ir vienintele kuria kartais darau) tai su Butternut Squash pagrindu. Zodziu, nieko as ten nematuoju is akies darzoves dedu, bet mazdaug -1 vidutinio dydzio skvoshas
-2 rugstesni obuoliai
-1 paprika
-1 svogunas
-1 morka
ir dar jei ko gero saldytuve randi irgi galima imesti, as paskutini kart kai dariau tai dar celery sumeciau.
viska vertu i vandeni imetus pora kubeliu sultinio, kai isverta tai sublenderiuoji viska, ir ant galo skoni patikrini, druskos idedi jei reikia, juodu maltu pipiru, arba allspice (kvapnieji pipirai), nu ir siaip kokiu prieskoniu norisi, galima grietineles truputi ipilt. Man patinka, vaikas irgi mano valgo sitos sriubos didziausias porcijas, tai as extra pridarau ir uzsaldau indukuose jai.
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 15, 18:32)
Patarkit ka dar galima deti i misraine : virtos vistos krutinele, agurkas, ryziai, majonezas. Cia virtas kiausinis derinasi prie sito ar ne ? Dar ko nors gal reikia ?
tai tos salotos zinai, daug ka gali det ir nepagadinsi. nors kiauso i pirmas tavo salotas tai nedeciau.
man skaniausios salotos tai su rukyta vista arba antim, graikishkais riesutais, dziovintom kapotom slyvom (jei neturi galima is bedoz razinkas det), ryziais ir majonezu. Apsivalgymas. Gaila cia dar neradau rukytos vistos niekur

QUOTE(pupa999 @ 2009 03 15, 17:27)

QUOTE(MichGirl @ 2009 03 15, 17:35)
PM tu gi bana gausi sitiek visko rodydama 
-2 rugstesni obuoliai
-1 paprika
-1 svogunas
-1 morka

-2 rugstesni obuoliai
-1 paprika
-1 svogunas
-1 morka

reikes pabandyt skamba labai paprastai as esu darius viena pagal vienos merginos recepta tai oi apsilaizymas kokia skani irgi tik daugiau ingridientu ten visokiu.Skrebuciu pasidariau orkaitej ant greicio

tai jo is esmes bet ka gali det, nes skvosas kaip pagrindas sriubos gera skoni duoda (nu bent jau mano receptoriams), o jau ko ten dar idesi tai fantazijos ir saldytuvo turinio reikalas

QUOTE(MichGirl @ 2009 03 15, 18:29)
tai jo is esmes bet ka gali det, nes skvosas kaip pagrindas sriubos gera skoni duoda (nu bent jau mano receptoriams), o jau ko ten dar idesi tai fantazijos ir saldytuvo turinio reikalas 

Ta kur idejau tai be jo, bet reiks isbandyt su juo, idomu koks skonis bus pagal tavaji recepta

QUOTE(*PM* @ 2009 03 15, 18:05)
aha, visko gero turi, bet - ar turi tu sažinės, ką???

QUOTE(wicked @ 2009 03 15, 19:04)