Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

pupa arba 6663 mestelkit varskes kukuliu recepta ax.gif 4u.gif

Cia man ryskai "luomkes" nuo salto oro uzplaukia lotuliukas.gif ,kad vis dar gaminti noriu doh.gif

P.S. Cepelinai labai skanus gavosi thumbup.gif ACIU visoms padejusioms 4u.gif
Atsakyti
As tai galvoju apie zemaiciu blynus g.gif Manau MB patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 03 04, 20:36)
As tai galvoju apie zemaiciu blynus g.gif

man irgi labai skanu ir patinka... deja, vieną kartą pabandėm, ir nesigavo... vistik bulves reikėtų per mėsmalę "perleisti"..... blush2.gif nors suvalgėm ir tai, kas gavosi.... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2009 03 03, 17:51)

Na beeet kaip skanu atrodo,grazu labai labai thumbup.gif
Atsakyti
ar esate kuri naudojusi bambukinę pjaustymo lentelę?
įdomu, kaip su jų priežiūra.... nes rašo, kad prieš naudojant savaitę reikia kasdien tepti su mineral oil... ir paskui kartas nuo karto... g.gif gal kuri turite? ar vertas dėmesio dalykas? g.gif
Atsakyti
Wicked o kaip tu bulves ruosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 03 08, 23:04)
Wicked o kaip tu bulves ruosi? g.gif

aaaa.... turi omenyje žemaičių blynams? g.gif
išviriau aš jas... o paskui MB sutarkavo tiesiog.... ax.gif
dabar jau sunku prisiminti man, nes senokai darėme, ir MB daugiau darbo įdėjo, aš tik bulves išviriau praktiškai..... blush2.gif bet žinau, jog ir miltų paskui dėjo ir vistiek kažkas ne to gavosi... o mėsmalės mes neturim čia..... blush2.gif
Atsakyti
As ana savaite dariau zme.blynus, tai vadovavausi siuo receptu Bulves pirkau Idaho. O mesa - malta pakepiau, paskui svoguna, viska sudejau i procesoriu, persukau kelias sekundes ir gavosi lygiai tokia pati mase, kaip kad mamos biggrin.gif Ir nepasileido ta bulviu kose - kas daznai budavo man (viriau su lupenom, ir paskui su potato ricer padariau kose) .
Atsakyti
Atlekiau su vejeliu pagal NYC reikalavima ir pasimeciau.... kokiu varskes kukuliu recepta rasyti man ? As is varskes darau: varskes spurgas, apkepa, virtinukus, varsketukus, torta, niu ir dar blynelius su varske. Jokiu kukuliu neprisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 09, 16:45)
Atlekiau su vejeliu pagal NYC reikalavima ir pasimeciau.... kokiu varskes kukuliu recepta rasyti man ? As is varskes darau: varskes spurgas, apkepa, virtinukus, varsketukus, torta, niu ir dar blynelius su varske. Jokiu kukuliu neprisimenu  g.gif

hihihi.gif

kazkada 6663 buvo idejusi savo vakarienes sedvra,ir man regis varskes kukuliai vadinosi unsure.gif ,virti vandeni ir su greitine bei sviestuku valgomi,spurgu dydzio,bet ne spurgos,o paskui tu esi rasiusi,kad va pasidariau pagal 6663 recepta ir labai skanu ir lengva buvo ax.gif Todel ir klasuiu taves bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 03 09, 15:51)
hihihi.gif

kazkada 6663 buvo idejusi savo vakarienes sedvra,ir man regis varskes kukuliai vadinosi unsure.gif ,virti vandeni ir su greitine bei sviestuku valgomi,spurgu dydzio,bet ne spurgos,o paskui tu esi rasiusi,kad va pasidariau pagal 6663 recepta ir labai skanu ir lengva buvo ax.gif  Todel ir klasuiu taves bigsmile.gif  4u.gif

Niu kad ne, kukuliu is varskes as niekada nedarius. Vieninteli ka atsimenu, kad 6663 dare kukulius is virtu bulviu, labai graziai nuotraukos atrode ir as uzsimaniau, bet man is virtu bulviu neskanu, tai as dariau ir zaliu tarkuotu bulviu kukulius/bandeles. Klausk 6663, gal ji atsimins ka apie varskes kukulius smile.gif Nes as tikrai tik tai ka parasiau ir tedarau is varskes, nes man daugiau varske niekur netinka, cepelinai su varske buee ir t.t. viskas bue, tik tie ka darau man valgomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 03 09, 17:13)
Niu kad ne, kukuliu is varskes as niekada nedarius. Vieninteli ka atsimenu, kad 6663 dare kukulius is virtu bulviu, labai graziai nuotraukos atrode ir as uzsimaniau, bet man is virtu bulviu neskanu, tai as dariau ir zaliu tarkuotu bulviu kukulius/bandeles. Klausk 6663, gal ji atsimins ka apie varskes kukulius  smile.gif Nes as tikrai tik tai ka parasiau ir tedarau is varskes, nes man daugiau varske niekur netinka, cepelinai su varske buee ir t.t. viskas bue, tik tie ka darau man valgomi  blush2.gif

tai gal ir buvo tavo tie bulviu kukuliai mastau.gif tik as atsimaneu kad jie balti buvo,tai itariu del to ir pamaniau ,kad varskes hihihi.gif zodziu rasyk ju recepta bigsmile.gif
Atsakyti