Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

Sveikos visos mirksiukas.gif
na ka ir as pradejau skaityti knyga, perskaiciau daugiau kai puse ir ka jus manot, mano supratimas apie valgyma ir maista pasikeite bigsmile.gif na ziuresim tik kiek ilgai tai tesis, man visiskai smagus tas jausma kai esi sotus nuo vaisiu ir kito lengvo maisto, o ne apsunkes nuo tu kotletu ir riebaus kugelio, o kai jau mano pasamone prades to maisto reikalauti tai tikrai savo skranduka netatsisakysiu "palepinti" tokiu maistu, o kaip man seksis tikrai pazadu informuoti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šios knygos neskaičiau, bet skaičiau P. McKenna "lieknėkime kartu". Gal kuri iš jūsų irgi skaitėt? Man principai pasirodė kažkuo panašūs, bet gal kuri įžvelgėt kitų skirtumų?
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 05 24, 10:29)
o as praeita savaite perskaiciau ta knyga ir galiu pasidalint ispudziais smile.gif  perskaiciau per dvi dienas, nieko stebuklingo ten neparasyta, taciau mane kazkaip tai paveike. kuo daugiau skaiciau tuo labiau supratau kad ten rasoma gryna tiesa! ir kagi, nuo tada kai perskaicciau pusryciams pradejau valgyt tik vaisius, pradejau stebet savo organizmo signalus, ir pamaciau kad tikrai, kaip ir rasoma knygoje, valgydavau ir uzkandziaudavau net tada, kai is tikruju nenoredavau. dabar valgau kai tik isalkstu, jauciuosi daug geriau, energingesne ir zvalesne smile.gif kartais pavalgius pusrycius isinoriu valgyt tik kokia 5-6 valanda. dar suzinojau kad turiu priklausomybe sokoladui, nes jei paimdavau i burna viena gabaleli, tai po 10min nelikdavo viso sokolado!! dabar nebeperku sokolado kad nekiltu pagunda. ir kazkaip perskaicius ta knyga i maisto produktus ir pati maista pradejau visai kitaip ziuret, galiu tik pasakyt kad man patiko thumbup.gif
taciau mano mama visai priesingos nuomones, ji skaito sia knyga jau menesi, sako kad ji labai nuobodi, ir nieko joje gero nera, jai nepatinka. matyt reikia ir paciam noret kazka keist, tada ir knyga atrodys gera cool.gif

drinks_cheers.gif
Lengva knygelė, bet buvo tai ko man ir reikėjo.
Atsakyti
As ir perskaiciau sia knyga.Gal dvi savaites valgiau pusryciams vaisius, stengiausi kuo maziau valgyti mesos.Bet poveikis labai jau laikinas buvo.Matyt mano mitybos iprociai jau taip isiseneje, kad tokia knygele nieko nepades...
Atsakyti
Mergaitės, kas norit paskaityt šitą knygą ir negaunat ar tiesiog gaila pinigėlių pirkimui (vis tik juk krYYYzė), parašykit į AŽ savo el.pašto adresą, atsiųsiu.
Temos prašymais neterškit!!!

Jei bent vienai iš tūkstančio padės, tikrai nuoširdžiai džiaugsiuos.

Ale kyšį tai jau būsit skolingos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 06 20, 07:53)
Mergaitės, kas norit paskaityt šitą knygą ir negaunat ar tiesiog gaila pinigėlių pirkimui (vis tik juk krYYYzė), parašykit į AŽ savo el.pašto adresą, atsiųsiu.
Temos prašymais neterškit!!!

Jei bent vienai iš tūkstančio padės, tikrai nuoširdžiai džiaugsiuos.

Ale kyšį tai jau būsit skolingos  cool.gif

vis pasižiūriu į tavo svorio metimo rezultatus- šaunuolė thumbup.gif Man tiek kantrybės...na, gal knyga padės, - vakar baigiau skaityti-prarijau ją per vakarą. Paliko didelį įspūdį, nors visokių esu skaičiusi apie šią problemą.Žinoma, ją derinsiu su R15. (manau, žinot ką tai reiškia).
Atsakyti
Sia knyga visos norincios gali atsisiusti is cia http://joga.365.lt/k...udas-suliekneti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 21 birželio 2009 - 17:23
Aciu.Jau atsiunciau.Dabar skaitysiu.Senei norejau perskaityti ir dziaugiosi kad dabar galiu thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau pusę šios knygos (siunčiausi iš čia: http://www.scribd.co...nti-Allen-Carr)
Kilo keletas klausimų... blush2.gif
1. Ar jau visai tik žalius, t.y. termiškai neapdorotus produktus reik vartoti?
2. Ar duona- tai nevalgomas produktas, nes pernelyg apdorotas ir nenatūralus? Ten buvo toks pvz. apie plastikinį kibirą, kurio trupinėliai (nors plastikas- naftos produktas kaip ir benzinas) negali pakeisti benzino, kurio būtent ir reik automobiliui...
3. Ar mėsa ir pieno produktai- tie kurių reik atsisakyti?
3. Ar iš tiesų vitaminų kapsulių ir tablečių reik atsisakyti?
Šiaip, mano mintys didžiąja dalimi sutapo su autoriaus mintimis. (nelabai pritariu jam sporto klausimu (sako, kad tai nereikalinga, tačiau kartu pamini, jog ir pats sportuoja...), visgi kiek supratau, jis labiau apie tai rašo knygos gale, iki kurio dar nepriėjau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 21 birželio 2009 - 19:17
Knyga padarė didžiulį poveikį - sunkiau išsirinkti ką valgyti, todėl vaisių dabar namie krūvos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 06 21, 20:12)
Perskaičiau pusę šios knygos (siunčiausi iš čia: http://www.scribd.co...nti-Allen-Carr)
Kilo keletas klausimų... blush2.gif
1. Ar jau visai tik žalius, t.y. termiškai neapdorotus produktus reik vartoti?
2. Ar duona- tai nevalgomas produktas, nes pernelyg apdorotas ir nenatūralus? Ten buvo toks pvz. apie plastikinį kibirą, kurio trupinėliai (nors plastikas- naftos produktas kaip ir benzinas) negali pakeisti benzino, kurio būtent ir reik automobiliui...
3. Ar mėsa ir pieno produktai- tie kurių reik atsisakyti?
3. Ar iš tiesų vitaminų kapsulių ir tablečių reik atsisakyti?
Šiaip, mano mintys didžiąja dalimi sutapo su autoriaus mintimis. (nelabai pritariu jam sporto klausimu (sako, kad tai nereikalinga, tačiau kartu pamini, jog ir pats sportuoja...), visgi kiek supratau, jis labiau apie tai rašo knygos gale, iki kurio dar nepriėjau).

Na, jau pabaigiau skaityt thumbup.gif . Viskas paaiškėjo dėl pieno, mėsos, dėl terminio apdorojimo ir kitų klausimų biggrin.gif Bet noriu pasitart su kitomis, skaičiusiomis šią knygą:
1. Kaip dėl kiaušinių? unsure.gif Apie juos nieko nerašoma, ar tai natūralus ir tinkamas maistas žmogui? Juk būna, kad juos žmonės valgo žalius (ir pačiai vaikystėj teko valgyti...), jiems gardinti nereik spec. prieskonių ir pan. Ar jie gali būti netinkami tik todėl, kad juos reik virti? g.gif
2. Kaip suprantu aliejaus vartoti nedera žmogui, ar ne? ax.gif Šiaip, autorius prisipažysta, kad vartoja sviestą. Kažin, kaip su aliejumi? Ar šiuo atveju irgi visai nereik kreipt į dietologų rekomendacijas, kad žmogui reik suvartot tam tikrą kiekį riebalų? g.gif
3. Pritariu autoriui, kad gerai vartot vaisius. Bet dėl to, kad jie suteikia energijos, galima diskutuoti... Taip, juose yra cukraus, angliavandenių, kurie naudojami energijai. Tačiau aišku, kad valgant maistą, turintį daug angliavandenių (duoną, bulves, miltinius patiekalus), organizme susikaupia daugiau triptofano, pasiekiančio galvos smegenis. Dėl to padaugėja organizme seratonino, ir mes jaučiamės labiau atsipalaidavę, mieguisti ir mažiau jautrūs skausmui. Tai čia tokie, sakyčiau, gana prieštaringi vertinimai g.gif Viskas atrodo skirtingai, žiūrint iš kurios pusės pažvelgsi doh.gif
4. Taip pat ir dėl cukraus... Kaip jums atrodo, medus tinkamas žmogui, ar ne? kažkaip apie jį pasigedau info... unsure.gif Vaisiuose esantys angliavandeniai nerafinuoti, tai gal jie dėl to labiau autoriaus vertinami? Nes šiaip, bet kokie angliavandeniai virsta gliukoze ir vienodai veikia organizmą, tik rafinuotas cukrus neįneša į organizmą jokių naudingų medžiagų g.gif Kaižin, kaip kitoms atrodo? ax.gif Šiaip, aš nesirinkčiau pusryčiams bananų, vynuogių, persikų... Rinkčiausi mėgstamus obuolius, apelsinus, uogas tongue.gif
Atsakyti
na man irgi kilo neaiškumu šia knygą skaitant, visų pirma dėl to, kad nžn iš kur gaut uogų ir daržovių (sveikų) žiemą ir pavasarį g.gif. Tai va dėl to man labiau patiko ''Sveikata visam gyvenimui'', iš esmės tai ta pati knyga,t ik labiau pritaikyta manau žmonėms neturintiems galimybės visą laiką valgyti šviežius vaisius ir daržoves. Mano manymu pagal Aleną tai kiaušinį matyt gali valgyt neperdirbtą, žalią, jei nebijai ligų. O dėl medaus tai manau, kad jis vertas aukso(beje ir labai skanus,o jei skanu vadinasi naudinga) ir labai jau natūralus produktas tai aš balsuoju už tai kad jis valgomas bigsmile.gif .
Kol kas tai aš dar nedrįstu atsisakyti žuvies ir vištienos, tiek, kad nesistengsiu ko nors to valgyti kasdien, manau kartą per savaitę žuvies ir kartą vištienos valgysiu. O kruopas ir duoną irgi valgysiu, paskuj matysiu
Atsakyti