Aš priaugau 16 ir kol kas 5kg dar turiu

Nestumo metu priaugau 12,5kg. Pagimdzius iskart netekau 8kg. Like 6 kg istirpo 1-1,5men. Siai dienai esu numetus ir tuos 12,5kg ir dar -9kg.

QUOTE(alinale @ 2011 11 14, 09:12)
per pirma ir antra nestumus priaugau po 10kg, dabar 25-ta savaite yra +6kg. svoris nukrisdavo praktiskai pagimdzius, gal koks vienas kg likdavo.
Apie 6 savaite, bet itariu del svorio turesiu problemu, dabar jau atrodau, kap 3 men.

Taip pavydziu, kuriom uzauga tik pilvukas...
Su pirmuoju suneliu priaugau 8 kg.
Dabar,mano nestumas 14 savaiciu,bet dar nieko nepriaugau
Dabar,mano nestumas 14 savaiciu,bet dar nieko nepriaugau

Su pirmu priaugau 18kg, 8kg palikau gimdykloj, 10kg parsiveziau namo, ilgai ir po labai truputi krito svoris, per kokius metus su trupuciu tik numeciau..
Dbr antras nestumas, 15sav, apie 0.5-1kg pliuse.
Dbr antras nestumas, 15sav, apie 0.5-1kg pliuse.
12 kg, bet kas keisciausia, atrodo, kad gimdykloj nieko nepalikau.. viska parsiveziau namo, o kilogramai gal tik per kokius 5 men istirpo iki priesnestuminio lygio, bet jau 10 men maitinu vaikuti, tai jau ir -4 pasiekiau ir toliau krenta...tik kad jau neber kur krist
Nepamirskit, kad stambesnes maziau priauga, kudesnes daugiau. Organizmas taip ruosiasi vaikelio atejimui, uzsitikrina, kad bus jegu pienukui gaminti.
Buna moteru, kurios dar ir sukusta besilaukdamos, viskas nueina vaikuciui
Budama
, labai pergyvenau del svorio. Gyvenimas parode, kad MP viska sureguliuoja
Nepamirskit, kad stambesnes maziau priauga, kudesnes daugiau. Organizmas taip ruosiasi vaikelio atejimui, uzsitikrina, kad bus jegu pienukui gaminti.
Buna moteru, kurios dar ir sukusta besilaukdamos, viskas nueina vaikuciui
Budama

Su pirmu, priaugau 14 kg, namo grįžau be 7 kg, po to per pirmas sav numečiau 4 kg, o trys liko... bet po kurio laiko nukrito ne tik likę tie trys, bet ir dar 4-5 kg
o dabar dar tik pradžia, tad bus matyti

o dabar dar tik pradžia, tad bus matyti

priaugau 19kg,bet buvau kudute iki to 48-49kg.dabar maziukei 9men dar like 1kg,kuris nervina.nors zinau tai niekis juk tai tik 3-4dienu dieta
teks daryti plana huligana ir numesti iki nauju metu