Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Aš priaugau 16 ir kol kas 5kg dar turiu verysad.gif
Atsakyti
Priaugau 11 kg, paskutini menesi svoris is viso neaugo, tik didejo pilvukas nestuke.gif O visi kg istirpo per pirmas 3 savaites po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
Nestumo metu priaugau 12,5kg. Pagimdzius iskart netekau 8kg. Like 6 kg istirpo 1-1,5men. Siai dienai esu numetus ir tuos 12,5kg ir dar -9kg. ax.gif
Atsakyti
per pirma ir antra nestumus priaugau po 10kg, dabar 25-ta savaite yra +6kg. svoris nukrisdavo praktiskai pagimdzius, gal koks vienas kg likdavo.
Atsakyti
QUOTE(alinale @ 2011 11 14, 09:12)
per pirma ir antra nestumus priaugau po 10kg, dabar 25-ta savaite yra +6kg. svoris nukrisdavo praktiskai pagimdzius, gal koks vienas kg likdavo.

Apie 6 savaite, bet itariu del svorio turesiu problemu, dabar jau atrodau, kap 3 men. g.gif valgau as uz du, ne todel, kad manyciau, jog taip reikia, o organizmas toks "valgus" tapo, negaliu doh.gif doh.gif ir siaip pavalgyti megdavau, nu bet dabar doh.gif .
Taip pavydziu, kuriom uzauga tik pilvukas...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Mums 33 nestumo savaite, priaugau jau 16kg 4u.gif bet kazkaip neimu i galva, tik sunku ta svori aplinkui tampyti doh.gif tikiuosi pirmu metu begyje viska numesti blush2.gif
Atsakyti
Su pirmuoju suneliu priaugau 8 kg.
Dabar,mano nestumas 14 savaiciu,bet dar nieko nepriaugau biggrin.gif
Atsakyti
Priaugau 13 kg. dabar 4 men po gimdymo, 2 kg dar like ax.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau 18kg, 8kg palikau gimdykloj, 10kg parsiveziau namo, ilgai ir po labai truputi krito svoris, per kokius metus su trupuciu tik numeciau..
Dbr antras nestumas, 15sav, apie 0.5-1kg pliuse.
Atsakyti
12 kg, bet kas keisciausia, atrodo, kad gimdykloj nieko nepalikau.. viska parsiveziau namo, o kilogramai gal tik per kokius 5 men istirpo iki priesnestuminio lygio, bet jau 10 men maitinu vaikuti, tai jau ir -4 pasiekiau ir toliau krenta...tik kad jau neber kur krist

Nepamirskit, kad stambesnes maziau priauga, kudesnes daugiau. Organizmas taip ruosiasi vaikelio atejimui, uzsitikrina, kad bus jegu pienukui gaminti.
Buna moteru, kurios dar ir sukusta besilaukdamos, viskas nueina vaikuciui

Budama nestuke.gif , labai pergyvenau del svorio. Gyvenimas parode, kad MP viska sureguliuoja
Atsakyti
Su pirmu, priaugau 14 kg, namo grįžau be 7 kg, po to per pirmas sav numečiau 4 kg, o trys liko... bet po kurio laiko nukrito ne tik likę tie trys, bet ir dar 4-5 kg thumbup.gif
o dabar dar tik pradžia, tad bus matyti ax.gif
Atsakyti
priaugau 19kg,bet buvau kudute iki to 48-49kg.dabar maziukei 9men dar like 1kg,kuris nervina.nors zinau tai niekis juk tai tik 3-4dienu dieta ax.gif teks daryti plana huligana ir numesti iki nauju metu blush2.gif
Atsakyti