Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Priaugau 18kg, praėjo beveik trys savaitės ir liko dar 3 kg. Reikės ir juos kažkaip mesti už borto. rolleyes.gif
Atsakyti
na pas mane 33 savaite tai tik 1.5 kg blush2.gif gydytoja sako, kad viskas gerai lelius mano auga kaip ant mieliu, o kadangi iki gimdymo atliekamu kg buvo nemazai, tai tikriausiai mane valgo po truputeli thumbup.gif bet as nesiskundziu tongue.gif o net vyras sako idomu kokia tu liksi po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau +14 kg per visa nestuma, namo grizau dar su 8 kg, po savaites ju nebeturejau, o po dar poros savaiciu dar -6 kg. Taigi buvo saunu kad is +14 kg nukrito net 20 kg thumbup.gif
Va jau su antru manau priaugsiu daugiau, nes 20 sav o jau turiu+6 kg (jei ne daugiau) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bjork1985 @ 2011 11 30, 19:24)
na pas mane 33 savaite tai tik 1.5 kg  blush2.gif 

ohooo... blink.gif kad man taip.
Pirmo nėštumo metu +30 kg., o dabar 31 savaitę turiu jau +20 kg. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as su pirmu priaugau 9kg, o su antru tik 6.5kg. Kazkaip nerimavau,galvojau, kad per mazai, bet gyd. sake viskas ok. Visi kg istirpo iskatr po gimdymu thumbup.gif
Atsakyti
as su pirma tik 5kg daktare sake kad viskas ok ir kad nebijociau o tik dziaugciausi jog toks mazas svoris smile.gif dabar planuojamas antras pupuliukas musu seimoj todel tikiuosi nepriaugti daug 4u.gif
Atsakyti
Dbr greit bus 38 sawaiteles ir esu priaugus 5 kg. biggrin.gif
Atsakyti
+15
Atsakyti
dauguma jauciu labai grazios nestuke.gif , kai po tiek nedaug priauga, pavydu net smile.gif
pas mane jau +12kg. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2011 08 31, 09:21)
daug kas netikejo, bet turejau irodyma - nesciosios kortele. Kadangi turejau virssvori, tai vaikelis is mano rebaliuku ir uzaugo.Mergyte gime sveika ir grazi, gavo 10balu pagal Apgar skale. As tykiu, kad sunku patyketi, bet tai yra tiesa.

As tai tikiu,nes su pirmuoju tepriaugau 2.9kg,su antra 8kg, su trecia 10kg,o dabar man 14sav,pilvas matosi,o svoris toks pats smile.gif
Atsakyti
su pirma +12
su antra +10
4u.gif
Atsakyti
O aš su pirmąja priaugau 22 netgi biggrin.gif Bet po pusmečio jau numečiau visus priaugtus kg, o vėliau dabar net ir 3 kg mažiau sveriu nei iki pirmojo nėštumo tongue.gif Bet va dabar laukiame antrojo, nėštumas dar mažytis, tai dar ir kilogramų nėra priaugtų, tikiuosi, kad su šiuo nėštumu nepriiaugsiu tiek daug smile.gif (tikslaiu, tikiuosi, kad pavyks susilaikyt ir nekimšt visko, kas papuola, kaip kad buvo su pirmuoju nėštumu lotuliukas.gif )
Atsakyti