QUOTE(Letune @ 2011 03 04, 18:45)
Įdomu
O išorinio vandens puode jaučiu nepylei virš stiklainių? Jeigu vanduo stiklainių neapsėmė, tai stebiuosi kaip jie nesprogo veikiami slėgio puodo viduje. Matyt slėgis puodo viduje susivienodino su slėgiu stiklainyje. Nes gi pvz verdant kokį nors užkonservuotą konservą paprastam puode, jis turi būti būtinai apsemtas vandens, nes kitaip sprogs (tai daro visos supermamos, kurio karamelizuoja kondensuotą pieną su cukrumi), nes skirtųsi slėgiai neapsemtam konserve ir jo išorėje. Ačiū, kad išbandei nebijodama rizikuoti ir parašei.
Gal dar kas atsilieps? O tiesa, kaip ilgai laikei konservuotą žuvį? Ar ji nepradėjo rūgti ir nenušovė dangtelio?


Kaip troškinu receptus esu parašiusi keliais puslapiais atgal (čia), su visais skuduriukų tiesimais ir vandens pylimais. Čia tik foto įdėjau, nes daug kas dar netiki, kad taip įmanoma

O stovi ilgai kaip ir mėsa.