QUOTE(AkvileZ @ 2011 02 22, 13:40)
Nuo blogo mėsos supjaustymo. Jautiena blogai supjaustyta kad ir kiek troškintum nebus minkšta. O jei bulvės neišverda tai arba blogai dangtį užspaudžiat arba nesukeliat temperatūros ir slėgio. Reik gerai uždėt ir užsukt ar užspaust dangtį priklauso nuo puodo, tada ant stipriausios ugnies kaitint kol šnypšti pradeda, o tada ant minimalios palikt. Aš dar išjungiu ir palieku kokia 15-30 min, tada nukrenta slėgis.
Dėl bulvių, tai jei jūs norėjot, kad jos greitpuodį virstų bulvių koše tai jau pusdienį reikėjo pavirkit
bet nei ekonomiška nei skanu manau 
Dėl bulvių, tai jei jūs norėjot, kad jos greitpuodį virstų bulvių koše tai jau pusdienį reikėjo pavirkit




nelabai suprantu kaip ten pas jus tie puodai gali neuzsidaryt gerai


o jautienos verdu ciela gabala, nes megstu su majonezu, bet va tam greitpuodi idomiai gaunasi, nes pervirus ji pabyra- neatpjausi, nors lieka nesukramtoma

labai aciu AkvileZ uz nuoroda-suzinojau skirtumus 1-3 rusies mesos
