QUOTE(AkvileZ @ 2011 01 17, 18:43)
Naudojam su makaronais, išsiverdu makaronus, palieku šiek tiek vandens, tada dedu pom. padažo mėsa iš stiklainio, pakaitinu ir dedu sūrio. Tikra ta žodžio prasme suryjam
Arba iš stiklainio verčiam mėsa į keptuvę, pakepinam kol sušyla ir valgom su virtom/keptom bulvėm, galima su ryžiais, grikiais ir t.t. Skanu į grikius išvirtus įmaišyti ir dar kartu pakaitinti kol mėsa sušyla, labai skanūs tokie troškinukai. Dar valgau šalta tiesiai iš stiklainio su duona ar be jos
Visur galima dėt kur tik fantazija leidžia
Labai skanūs drebučiai, pirmiausiai juos ir išsikrapštau 




Siaip visas gaminimo procesas keistokas toks


Taciau, man tokiai uzsiemusiai ir vis laiko neturinciai, tai SUPER tureti tokius mesos ruosinukus
