Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

va atitempiu parodyt, skaidri,ryski,grazi,labai aromatinga,zo man pasiseke bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O ačiū.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2012 07 03, 17:46)

Atrodo tikrai gundančiai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ule sakyk ko ten dar dejai i ta uogiene, reiks bandyt?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 07 04, 07:05)
Ule sakyk ko ten dar dejai i ta uogiene?

Jei džemas gaunasi, tai ir aš bandysiu bigsmile.gif
Mano vyrija uogienių nevalgo schmoll.gif o va džemas tinka ax.gif
Bandysiu juodus serbentus virti g.gif
Atsakyti
ikeliau receptuka 4u.gif

http://skanusgyvenim...eitpuodyje.html
Atsakyti
Per mano plepalus.. mama irgi įsigijo biggrin.gif Šiandien virėm sriubą su šonkauliukais .. uch kas per gėris gavosi smile.gif
Atsakyti
Kiek laiko verdate šaltieną? (Kas verda) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2012 07 04, 09:27)

Pasekiau jūsų pavyzdžiu.. nutariau nebesikankinti su tais virinimais beprotiškai ilgais.. tai rytoj pažiūrėsim, kas ten gavosi smile.gif
Atsakyti
Siandien greitpuodyje darau vista su bulvem, zirneliais, imbieru ir safranu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as jungiuosi i greipuodyje gaminanciuju buri smile.gif

Pirmas bandymas su bulvemis vakarienei pavyko. nuo garu pasirodymo viriau 8min.(didokos bulves), tai pavyko puikiai. tikrai kitokios nei ilgai verdamos puode.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 07 09, 20:41)
Pirmas bandymas su bulvemis vakarienei pavyko. nuo garu pasirodymo viriau 8min.(didokos bulves), tai pavyko puikiai. tikrai kitokios nei ilgai verdamos puode.

Šiaip man užteko 3 min nuo virimo smile.gif didelės, perpjautos pusiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 07 09, 21:04)
Šiaip man užteko 3 min nuo virimo smile.gif didelės, perpjautos pusiau smile.gif

tikriausiai bulve bulvei nelygi, nes gavosi tokios, kad noretusi dar vos vos pavirti, bet tiko ir patiko smile.gif rytoj troskini bandysiu ax.gif
Atsakyti
Tai žinoma smile.gif Priklauso ir nuo to ar šiemetinės, ar dar pernykštės ir t.t. smile.gif
Atsakyti