Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Labuka jungiuos ir aš į greitpuodžių turėtojų būrį bigsmile.gif Draugė užsiminė, kad papirko Maxėj, tadum aš prisiminiau, kad namie kažkur mėtos šis gėris blush2.gif Radau iš pradžių tik puodą, dangčio ieškojau 2 savaites, bet radau bigsmile.gif thumbup.gif

Taigi bandžiau tą vieną iš pirmųjų receptų su makaronais ir petražolėm, gavos super skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
parašykit kaip gaminat šaltieną, ko ten reikia ir kaip daryt? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 17, 17:06)
parašykit kaip gaminat šaltieną, ko ten reikia ir kaip daryt?  blush2.gif  ax.gif

Aš tai viriau sudėjus mėsą, pipirus, lauro lapus ir druską apie 45 min nuo užvirimo ir palikau, kol išėjo savaime slėgis... Po to išėmiau mėsą, perkošiau tą skystį. Į jį sudėjau supjaustytąjavascript:emoticon(':ax:') mėsą, česnaką ir užvirus supilsčiau į indelius atvėsti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 07 17, 17:13)
Aš tai viriau sudėjus mėsą, pipirus, lauro lapus ir druską apie 45 min nuo užvirimo ir palikau, kol išėjo savaime slėgis... Po to išėmiau mėsą, perkošiau tą skystį. Į jį sudėjau supjaustytąj ax.gif mėsą, česnaką ir užvirus supilsčiau į indelius atvėsti...  ax.gif

O kokią mėsą? Nes nesu darius aš niekad blush2.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 17, 18:13)
O kokią mėsą? Nes nesu darius aš niekad blush2.gif  doh.gif  ax.gif

as dedu kojikes ir karkas.
ir dar idedu pries gala morku pjaustytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 17 liepos 2012 - 20:38
Aš dar prie karkų įdedu arba vištienos, arba kalakutienos, arba jautienos truputį..
Atsakyti
dėkui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 17, 23:10)
dėkui  4u.gif  4u.gif

Aš dar ausyčių kiaulienos dedu.
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 18, 00:10)

Lauksim žinių, kaip pavyko smile.gif
Atsakyti
Siandien ir as isigyjau si stebukla, bet pasistaciau ant savo elektrines kaitlentes ir ziuriu, kad lyg dugnas nera labai lygus? Kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(point @ 2012 08 02, 21:41)
kad lyg dugnas nera labai lygus? Kaip pas jus?

Maniškio išgaubtas
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 08 03, 08:32)
Maniškio išgaubtas

Mano Fagoro lygus g.gif
Atsakyti