Taigi bandžiau tą vieną iš pirmųjų receptų su makaronais ir petražolėm, gavos super skanu
Labuka jungiuos ir aš į greitpuodžių turėtojų būrį
Draugė užsiminė, kad papirko Maxėj, tadum aš prisiminiau, kad namie kažkur mėtos šis gėris
Radau iš pradžių tik puodą, dangčio ieškojau 2 savaites, bet radau
Taigi bandžiau tą vieną iš pirmųjų receptų su makaronais ir petražolėm, gavos super skanu
Taigi bandžiau tą vieną iš pirmųjų receptų su makaronais ir petražolėm, gavos super skanu
parašykit kaip gaminat šaltieną, ko ten reikia ir kaip daryt?
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 17, 17:06)
Aš tai viriau sudėjus mėsą, pipirus, lauro lapus ir druską apie 45 min nuo užvirimo ir palikau, kol išėjo savaime slėgis... Po to išėmiau mėsą, perkošiau tą skystį. Į jį sudėjau supjaustytąjavascript:emoticon('
QUOTE(13 @ 2012 07 17, 17:13)
Aš tai viriau sudėjus mėsą, pipirus, lauro lapus ir druską apie 45 min nuo užvirimo ir palikau, kol išėjo savaime slėgis... Po to išėmiau mėsą, perkošiau tą skystį. Į jį sudėjau supjaustytąj
mėsą, česnaką ir užvirus supilsčiau į indelius atvėsti... 
O kokią mėsą? Nes nesu darius aš niekad
QUOTE(mazhoolia @ 2012 07 17, 18:13)
as dedu kojikes ir karkas.
ir dar idedu pries gala morku pjaustytu
dėkui
Siandien ir as isigyjau si stebukla, bet pasistaciau ant savo elektrines kaitlentes ir ziuriu, kad lyg dugnas nera labai lygus? Kaip pas jus?
QUOTE(point @ 2012 08 02, 21:41)
kad lyg dugnas nera labai lygus? Kaip pas jus?
Maniškio išgaubtas







