Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Na, mano brokas buvo, siandien pakeiteme, nes tiesiog pora mm dugne buvo nelygumas, o ant stiklo keramikines labai jauciasi ax.gif
Naujasis tvarkoj, nuo ryt pradesiu gaminti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 07 18, 11:44)
Lauksim žinių, kaip pavyko  smile.gif

Gavosi nuostabi šaltiena, ačiū pagelbėjusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhoolia @ 2012 08 03, 23:25)
Gavosi nuostabi šaltiena, ačiū pagelbėjusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Valio, labai džiaugiuosi smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu dar kam nors aktualu receptai greitpuodyje, tai parasykit man i braskyte2005@yahoo.co.uk. Praeita savaite isigijau elektrini Multicookeri - Greitpuodi is Jamie Oliverio Tefal - jame buvo ideta neblogu receptu greitpuodziui, galiu atsiusti skanuota kopija el.pastu, bet bus anglu kalba... unsure.gif
Atsakyti
Na va, išbandžiau ir perlines kruopas greitpuodyje - valio.. be jokio mirkymo išvirė per 5 min, ar gali būt šauniau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, greitpuodžių gerbėjos 4u.gif

Gal galit pasakyti nuomonę apie greitpuodžius? Renkuosi... Man rekomendavo šią firmą . Sakė, kad labai geras kokybės ir kainos santykis. Ne koks kinietiškas.... Gal kas turit iš ten? Kokie atsiliepimai? Renkuos, tai padėtumėt apsispręsti. Aplamai renkantis greitpuodį, į ką atkreiptį dėmėsį?.. Patarkit, prašau. Kiek žiūrėjau, ten yra su keleta slėgio lygių, o yra ir su lygiais konkrečiam produktui. Ar tai yra labai svarbu? Gal galima išsiversti be tų produktų graduočių?
Ir kiek litrų greitpuodis yra pats optimaliausias?

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Navi: 10 rugpjūčio 2012 - 13:39
QUOTE(Navi @ 2012 08 10, 14:31)
Sveikos, greitpuodžių gerbėjos  4u.gif

Gal galit pasakyti nuomonę apie greitpuodžius? Renkuosi... Man rekomendavo  šią firmą . Sakė, kad labai geras kokybės ir kainos santykis. Ne koks kinietiškas.... Gal kas turit iš ten? Kokie atsiliepimai? Renkuos, tai padėtumėt apsispręsti. Aplamai renkantis greitpuodį, į ką atkreiptį dėmėsį?.. Patarkit, prašau. Kiek žiūrėjau, ten yra su keleta slėgio lygių, o yra ir su lygiais konkrečiam produktui. Ar tai yra labai svarbu? Gal galima išsiversti be tų produktų graduočių?
Ir kiek litrų greitpuodis yra pats optimaliausias?

Ačiū atsakiusioms 4u.gif

Dėl šitos firmos tai nieko negaliu pasakyti, bet galit pasižiūrėti amazone, čia yra tos firmos greitpuodžiai su pirkėjų vertinimu. Manau, Ispanija geriau nei Kinija. Nors man patinka vokiški puodai smile.gif Standartiškai būna du slėgio lygiai, manau, jų pilnai pakanka. O dėl talpos, tai aš turiu 3+6 l. Du puodai, vienas dangtis. Tai abu naudoju, abu reikalingi. Nepamirškit, kad greitpuodį galima pripildyti ne daugiau nei 65%, tad ir tų litrų atitinkamai sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 10, 14:45)
Dėl šitos firmos tai nieko negaliu pasakyti, bet galit pasižiūrėti amazone, čia yra tos firmos greitpuodžiai su pirkėjų vertinimu.

Ačiū tau už atsakymą 4u.gif
Aš linkstu link itališko... Barrazoni'o firmos...
Atsakyti
Pirkdama greitpuodi pasidomekite del isigijimo atsarginiu detaliu (oficialiu atstovu cia LT ar kitokiu galimybiu). Gumos su laiku susidevi. Jas reiks keisti.

Optimaliausias seimai, veikaiusiai, butu 6ltr puodas. Nors man patogiau keliu litrazu puodai su vienu dangciu. Idealiausiai butu 3 biggrin.gif (bet cia tik man).

Kadangi greitpuodis mano virtuveje puodas Nr.1, tai turint kelis kitokiu puodu kaip ir nepasigendu. Siai dienai turiu 6ltr talpos ir 4,5ltr. Audziu minti isigyti dar 2,5ltr. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 08 10, 15:59)
Pirkdama greitpuodi pasidomekite del isigijimo atsarginiu detaliu (oficialiu atstovu cia LT ar kitokiu galimybiu). Gumos su laiku susidevi. Jas reiks keisti.

Optimaliausias seimai, veikaiusiai, butu 6ltr puodas. Nors man patogiau keliu litrazu puodai su vienu dangciu. Idealiausiai butu 3 biggrin.gif (bet cia tik man).

Kadangi greitpuodis mano virtuveje puodas Nr.1, tai turint kelis kitokiu puodu kaip ir nepasigendu. Siai dienai turiu 6ltr talpos ir 4,5ltr. Audziu minti isigyti dar 2,5ltr.  biggrin.gif

O geras bigsmile.gif Aš apie gumas nepagalvojau. Nes mano mama turėjo tą tokį rusišką lyg, kurį mes skaravarka vadinome. Su peiliu reikdavo tokį pypsiką pakelt, kad garas išeitų biggrin.gif Tikrai nežinau, ar ji jo gumą kada nors keitė. Lyg atitarnavo prietaisas visas komplektu visą savo laiką...
Labai ačiū už komentarą. Pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2012 08 10, 16:13)
O geras  bigsmile.gif Aš apie gumas nepagalvojau. Nes mano mama turėjo tą tokį rusišką lyg, kurį mes skaravarka vadinome. Su peiliu reikdavo tokį pypsiką pakelt, kad garas išeitų  biggrin.gif Tikrai nežinau, ar ji jo gumą kada nors keitė. Lyg atitarnavo prietaisas visas komplektu visą savo laiką...
Labai ačiū už komentarą. Pasidomėsiu  4u.gif

Visai pamiršau paminėti gumas, bet taip, svarbu, kad būtų nesunku jų gauti. Kai pirkau greitpuodį, man sakė, kad keisti tenka kas keletą metų. Nors mano mama irgi turi tą sovietinį ir nė sykio nieko nekeitė.

O jūs šiaip matėt, kad yra tema apie greitpuodžius?
http://www.supermama...showtopic=17709
Atsakyti
Anksciau daug kas tarnavo ilgai ilgai...ir ne vienai kartai (turiu keptuve kuri tarnauja jau treciai kartai. Jai daugiau metu nei man smile.gif ). O dabar labai dziaugiesi jei skirta garantini laika atitarnauja:)

Juokas juokais, per 8-rius metus savo vokiskiems puodams keiciau viena karta pagrindine guma dangtyje ir guma slegio daviklyje. Bet pas mane dangtis naudojamas praktiskai kasdien ir jau 9-ti metai. blush2.gif
Atsakyti