Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

QUOTE(13 @ 2012 08 15, 20:33)
Aš tai viską verdu ant 2 .. ir nesuku sau galvos, nes viskas pavyksta puikiai smile.gif

Pas mane jokio slėgio lygio nerodo. Kaip užverda puodas, šnypšt pradeda, suku dujas ant minimumo ir tiek. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 08 15, 22:21)
Pas mane jokio slėgio lygio nerodo. Kaip užverda puodas, šnypšt pradeda, suku dujas ant minimumo ir tiek.  g.gif

Tai puodas ir neturi rodyt biggrin.gif bent jau ant mano puodo dangcio yra toks plastikinis reguliatorius su kuriuo ir nustatai slegio lygi pries virima, taip pat ji pasukus ir garas nuleidziamas jei nori iskart puoda atidaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 08 15, 21:42)
2-3 min nuo užvirimo .. ir galbūt palikt atvėst, o gal net galima iš karto nuleist.. ten juk šiaip mažai jas virti tereikia ir šiaip..

Tikrai jums per tiek išverda? Pasigooglinau, tai apie pusvalandį nemirkytus siūlo virti blink.gif Šiaip viriau 15 min, kitą sykį bandysiu 10, vos vos minkštoki gavosi (aš mėgstu, kad jie būtų truputį traškūs).
Atsakyti
šiandien gaminau greipuodyje rūkytus kiaulienos šonkauliukus su bulvėmis.Ant dugno - kauliukai, o ant jų 7 į ketvirčius supjaustytos bulvės.Pasigamino per 40 min nuo užkaitimo ant viryklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuke68: 16 rugpjūčio 2012 - 16:07
QUOTE(13 @ 2012 08 13, 23:26)
Va va.. matyt reikšmės turi vis dėlto .. senas ar naujas .. smile.gif

Na pas mane puodas naujas, viskas jame isverda super greitai, bet perlines kruopos man per 5 min buna gumines. Taip, jos isbrinkusios, bet man neskanios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2012 08 16, 17:06)
šiandien gaminau greipuodyje rūkytus kiaulienos šonkauliukus su bulvėmis.Ant dugno - kauliukai, o ant jų 7 į ketvirčius supjaustytos bulvės.Pasigamino per 40 min nuo užkaitimo ant viryklės.

idomu kas gavosi po 40 min is bulviu? g.gif man po 10 min cielos sukrenta i kose.
o tarkim kai darau kopustus su rukytais sonkauliais tai po 40 min is kopustu tik kaulus isgraibau, ant ju mesos nebelieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 08 17, 10:34)
idomu kas gavosi po 40 min is bulviu?  g.gif man po 10 min cielos sukrenta i kose.
o tarkim kai darau kopustus su rukytais sonkauliais tai po 40 min is kopustu tik kaulus isgraibau, ant ju mesos nebelieka  g.gif

Aš tai taip supratau, kad nuo dujų įjungimo 40 min. praėjo, o ne nuo šnypštimo. Nes dar kokia 15 min praeina, kol pradeda šnypšt, kaip uškaiti. O tada manau jau užtektų ir 20 min. virti ir palikt kol pats išleis garą. g.gif
Atsakyti
tikrai taip - nuo dujų įjungimo.Bulvės išliko gražutėlės - cielos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 08 17, 11:12)
Aš tai taip supratau, kad nuo dujų įjungimo 40 min. praėjo, o ne nuo šnypštimo. Nes dar kokia 15 min praeina, kol pradeda šnypšt, kaip uškaiti. O tada manau jau užtektų ir 20 min. virti ir palikt kol pats išleis garą.  g.gif

man per 20 min i kose subyra, 7 min manajam puode bulvem pats tas (svilpimo)
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 08 17, 17:09)
man per 20 min i kose subyra, 7 min manajam puode bulvem pats tas (svilpimo)

Tai tikriausiai pas tave tokia bulvių veislė, kurios subyra.
Atsakyti
Na nežinau.. man bulvėms per pusę supjaustytoms 3-5 min sočiai sočiai nuo užvirimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2012 08 16, 23:27)
Na pas mane puodas naujas, viskas jame isverda super greitai, bet perlines kruopos man per 5 min buna gumines. Taip, jos isbrinkusios, bet man neskanios schmoll.gif

Gal priklauso ir nuo to, kokios firmos ar dar pagal ką ten jos gali skirtis biggrin.gif Net nežinau.. sakau tiesiog kaip mano puodas verda ir tiek smile.gif Nuleidot slėgį ar leidot pačiam išeiti?
Atsakyti
manau bulves tikrai nuo veisles, nes manosios niekad nesubyra smile.gif
Atsakyti