Pas mus irgi bulves virk ar 3 min ar 20, jos nesubyra, gražiai laikosi
o perlines kruopas, tai ilgokai reikia virt. Tarkim jei sriubą verdu, tai paverdu 15min kruopas, paskui atidarau, sudedu visus likusius ingridientus ir tada dar kokia 5-7min paverdu ir būna pats tas. Po 15 min jos dar guminės būna
Merginos,isigijau ir as sita geri,bet noreciau jusu pagalbos.Siandiena norejau pamegint bulves issivirt.Viskas issvire kuo puikiausiai.Tik man klausimas iskilo del vandens kiekio.Kiek gi jo reikia pilt i greitpuodi.Nes as jo i bulves pripyliau 1/3 panasiai.tai sudejus man tas bulves jos ten plaukiojo tam vandeny.Nes as jas kaip verdu paprastam puode,tai tikrai daug maziau vendens pilu.Tai va ir iskilo klausimas,kiek panasiai tuo vandenuko reiktu,kiek jus juo ipilat?
Dekoju.
Dekoju.
QUOTE(maltakava @ 2012 08 24, 18:41)
Merginos,isigijau ir as sita geri,bet noreciau jusu pagalbos.Siandiena norejau pamegint bulves issivirt.Viskas issvire kuo puikiausiai.Tik man klausimas iskilo del vandens kiekio.Kiek gi jo reikia pilt i greitpuodi.Nes as jo i bulves pripyliau 1/3 panasiai.tai sudejus man tas bulves jos ten plaukiojo tam vandeny.Nes as jas kaip verdu paprastam puode,tai tikrai daug maziau vendens pilu.Tai va ir iskilo klausimas,kiek panasiai tuo vandenuko reiktu,kiek jus juo ipilat?
Dekoju.
Dekoju.
Pilkit ne maziau nei 250 ml
QUOTE(DaivaVe @ 2012 08 24, 18:47)
O aciu,o as tikrai daug daugiau buvau pripylus.
siandien viriau saltiena, vakarienei jau bus susalusi
puikus dalykas tas greitpuodis
QUOTE(veiducka @ 2012 11 04, 17:47)
siandien viriau saltiena, vakarienei jau bus susalusi
puikus dalykas tas greitpuodis
Kiek laiko virete?
QUOTE(xingx @ 2012 11 04, 21:19)
Kiek laiko virete?
apie 50 minuciu viriau. bet tada jau viska su kiaurasamciu isgraibiau, mesa nebesilaike ant sakutes. labai skaniai gavosi, o dar ir karkutes buvo labai mesingos
Moliugu sriuba pasigaminau praktiskai per 20min.
Pabandziau raugintus kopustus troskinti kartu su bulvemis. Grynas virimo/troskinimo laikas 15 min. nuomaksimalaus garu kiekio susidarimo plius laikas kol puodas savaime atveso. Ir bulves ir kopustai superiniai.
Anksciau bulves virdavau atskirai. Dabar gi, nematau reikalo. Vienu puodu maziau.
Pabandziau raugintus kopustus troskinti kartu su bulvemis. Grynas virimo/troskinimo laikas 15 min. nuomaksimalaus garu kiekio susidarimo plius laikas kol puodas savaime atveso. Ir bulves ir kopustai superiniai.
Anksciau bulves virdavau atskirai. Dabar gi, nematau reikalo. Vienu puodu maziau.
QUOTE(janna @ 2012 11 15, 18:53)
Moliugu sriuba pasigaminau praktiskai per 20min.
as tai megstu kopustus minkstutelius, todel troskinu apie 40 min. o bulves visad perku miltingas todel jos pilnai isverda ir subyra per 7 min. manau gautusi kose, todel atskirai verdu
QUOTE(veiducka @ 2012 11 15, 20:16)
, todel troskinu apie 40 min.
40min grynojo virimo???
zverienos kumpis isverda pas mane per trumpesni laika
nebutinai, kadani bulves verda rukscioje terpeje ir panardintos i skysti, ju virimo laikas pailgeja. na, bet aisku jei 40 min...
kitas momentas - bulviu rusys. ju visokiausiu yra
QUOTE(janna @ 2012 11 16, 10:02)
40min grynojo virimo???
nebutinai, kadani bulves verda rukscioje terpeje ir panardintos i skysti, ju virimo laikas pailgeja. na, bet aisku jei 40 min...
Aha as irgi nustebau
o bulvems uztenka 5 min