Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Pas mus irgi bulves virk ar 3 min ar 20, jos nesubyra, gražiai laikosi smile.gif o perlines kruopas, tai ilgokai reikia virt. Tarkim jei sriubą verdu, tai paverdu 15min kruopas, paskui atidarau, sudedu visus likusius ingridientus ir tada dar kokia 5-7min paverdu ir būna pats tas. Po 15 min jos dar guminės būna unsure.gif
Atsakyti
Merginos,isigijau ir as sita geri,bet noreciau jusu pagalbos.Siandiena norejau pamegint bulves issivirt.Viskas issvire kuo puikiausiai.Tik man klausimas iskilo del vandens kiekio.Kiek gi jo reikia pilt i greitpuodi.Nes as jo i bulves pripyliau 1/3 panasiai.tai sudejus man tas bulves jos ten plaukiojo tam vandeny.Nes as jas kaip verdu paprastam puode,tai tikrai daug maziau vendens pilu.Tai va ir iskilo klausimas,kiek panasiai tuo vandenuko reiktu,kiek jus juo ipilat?
Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 08 24, 18:41)
Merginos,isigijau ir as sita geri,bet noreciau jusu pagalbos.Siandiena norejau pamegint bulves issivirt.Viskas issvire kuo puikiausiai.Tik man klausimas iskilo del vandens kiekio.Kiek gi jo reikia pilt i greitpuodi.Nes as jo i bulves pripyliau 1/3  panasiai.tai sudejus man tas bulves jos ten plaukiojo tam vandeny.Nes as jas kaip verdu paprastam puode,tai tikrai daug maziau vendens pilu.Tai va ir iskilo klausimas,kiek panasiai tuo vandenuko reiktu,kiek jus juo ipilat?
Dekoju.

Pilkit ne maziau nei 250 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 08 24, 18:47)
Pilkit ne maziau nei 250 ml  mirksiukas.gif

O aciu,o as tikrai daug daugiau buvau pripylus. 4u.gif
Atsakyti
siandien viriau saltiena, vakarienei jau bus susalusi smile.gif puikus dalykas tas greitpuodis
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 04, 17:47)
siandien viriau saltiena, vakarienei jau bus susalusi  smile.gif  puikus dalykas tas greitpuodis

Kiek laiko virete?
Atsakyti
1 val. užtenka sočiai smile.gif nežinau, kiek virė veiducka ..
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 11 04, 21:19)
Kiek laiko virete?

apie 50 minuciu viriau. bet tada jau viska su kiaurasamciu isgraibiau, mesa nebesilaike ant sakutes. labai skaniai gavosi, o dar ir karkutes buvo labai mesingos thumbup.gif
Atsakyti
Moliugu sriuba pasigaminau praktiskai per 20min.

Pabandziau raugintus kopustus troskinti kartu su bulvemis. Grynas virimo/troskinimo laikas 15 min. nuomaksimalaus garu kiekio susidarimo plius laikas kol puodas savaime atveso. Ir bulves ir kopustai superiniai.
Anksciau bulves virdavau atskirai. Dabar gi, nematau reikalo. Vienu puodu maziau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 15, 18:53)
Moliugu sriuba pasigaminau praktiskai per 20min.

Pabandziau raugintus kopustus troskinti kartu su bulvemis. Grynas virimo/troskinimo laikas 15 min. nuomaksimalaus garu kiekio susidarimo plius laikas kol puodas savaime atveso. Ir bulves ir kopustai superiniai.
Anksciau bulves virdavau atskirai. Dabar gi, nematau reikalo. Vienu puodu maziau.  biggrin.gif

as tai megstu kopustus minkstutelius, todel troskinu apie 40 min. o bulves visad perku miltingas todel jos pilnai isverda ir subyra per 7 min. manau gautusi kose, todel atskirai verdu
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 15, 20:16)
, todel troskinu apie 40 min.

40min grynojo virimo??? blink.gif blink.gif blink.gif
zverienos kumpis isverda pas mane per trumpesni laika g.gif

nebutinai, kadani bulves verda rukscioje terpeje ir panardintos i skysti, ju virimo laikas pailgeja. na, bet aisku jei 40 min... g.gif
kitas momentas - bulviu rusys. ju visokiausiu yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 11 16, 10:02)
40min grynojo virimo??? blink.gif  blink.gif  blink.gif
zverienos kumpis isverda pas mane per trumpesni laika g.gif

nebutinai, kadani bulves verda rukscioje terpeje ir panardintos i skysti, ju virimo laikas pailgeja. na, bet aisku jei 40 min...  g.gif
kitas momentas - bulviu rusys. ju visokiausiu yra cool.gif

Aha as irgi nustebau blink.gif as kopustus troskinu 7 min ir buna pats tas, jei ilgiau jau gaunasi kose ir man neskanu schmoll.gif
o bulvems uztenka 5 min biggrin.gif
Atsakyti