bet vis tiek ne tas pats, aš paprastai kepdavau mėsytę, tada morkas įdėdavau, po to pomidorų padažo ir tik ant visko ryžius ir neilgai uždengus patroškinus viskas keliaudavo į lėkštes, man taip skaniau

Gerai kartas nuo karto paskaityti šią temą, iki šiol virdama plovą nekepinau nei mėsos nei daržovių, bet pabandysiu tikrai. O plovas greitpuodį nepakartojamas

Visas darzoves ir mesa plovui kepinu tame paciame puode
Paprastau naudoju plykitus ryzius. Vandensa pilu santykiu 2:1., t. y jei viena stikline ryziu, tai dvi to paties turio stiklines vandens.
Ryzius taipogi apkepinu pries pildama vandieni. Kepinu kol jie pasidaro skaidrus.

Paprastau naudoju plykitus ryzius. Vandensa pilu santykiu 2:1., t. y jei viena stikline ryziu, tai dvi to paties turio stiklines vandens.
Ryzius taipogi apkepinu pries pildama vandieni. Kepinu kol jie pasidaro skaidrus.
QUOTE(janna @ 2012 11 23, 15:36)

QUOTE(janna @ 2012 11 23, 15:36)

bandziau ir as kepinti viska tame paciame puode, bet viskas prisvila

QUOTE(Packa @ 2012 11 24, 11:55)
bandziau ir as kepinti viska tame paciame puode, bet viskas prisvila
bijau sugadinti dugna, daugiau neeksperementuoju, nes per brangus malonumas pirkti nauja greitpuodi 

Man irgi plovas prisvyla, jei apkepu greitpuodyje...
QUOTE(janna @ 2012 11 23, 16:36)

Būtent ir aš taip darau
Sveikos
Aš ir turiu greitpuodį, bet dar gaminti su juo nemoku. O kaip gaminate sonkauliukus su raugintais kopūstais- ar kopūstus su šonkauliais tik sudedat į puodą, įpilat vandens, ir troškinat?
Ar prieš tai dar šonkaulius apkepate keptuvėje?
O kiek laiko troškinat?
Dėkui už atsakymus.

Ar prieš tai dar šonkaulius apkepate keptuvėje?
O kiek laiko troškinat?
Dėkui už atsakymus.

Mano šeimai labai skanu, o man labai greita taip paruošta mėsytė
išmušu nugarinę, ar sprandinę (per maišelį, kad prieskoniai nesitaškytu
), pamirkau kiaušinyje, paskiui džiūvėsėliuose, apkepu ant gan karštos keptuvės. Dedu kepsniukus ant sietelio puode (prieš tai įpilu vos vos vandenuko, įdedu lauro lapų, pipiriukų, česnako), prikraunu beveiki iki viršaus ir troškinu apie 10-15 min (priklausomai nuo mėsos storio). Ir super išsitroškina, labai minkšta mėsytė būna
Rekomenduoju

Rekomenduoju

QUOTE(de_za_vu @ 2012 11 25, 20:32)
Mano šeimai labai skanu, o man labai greita taip paruošta mėsytė
), pamirkau kiaušinyje, paskiui džiūvėsėliuose, apkepu ant gan karštos keptuvės. Dedu kepsniukus ant sietelio puode (prieš tai įpilu vos vos vandenuko, įdedu lauro lapų, pipiriukų, česnako), prikraunu beveiki iki viršaus ir troškinu apie 10-15 min (priklausomai nuo mėsos storio). Ir super išsitroškina, labai minkšta mėsytė būna
Rekomenduoju

Rekomenduoju

Kaip skaniai skamba