Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Mes buvom Rodo saloj, kai man buvo 10 savaiciu, ir labai puikiai jauciausi, netgi nebudavo bloga, nors pries tai, tai kankinausi su blogumu doh.gif Labai puikiai pailsejom ir dar ruosiames kelionei liepos pabaigoje thumbup.gif Manau, jei gerai jautiesi, tai galima keliauti, tuo labiau, kad tiek daug ispudziu ir teigiamu emociju mirksiukas.gif
Atsakyti
as buvau Ispanijoje, kai man buvo 13 savaiciu, nors ir buvo karsta, taiau jauciausi puikiai, kadangi bet kada juroje issimaudyti galedavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2008 07 01, 14:17)
Mes buvom Rodo saloj, kai man buvo 10 savaiciu, ir labai puikiai jauciausi, netgi nebudavo bloga, nors pries tai, tai kankinausi su blogumu doh.gif Labai puikiai pailsejom ir dar ruosiames kelionei liepos pabaigoje thumbup.gif  Manau, jei gerai jautiesi, tai galima keliauti, tuo labiau, kad tiek daug ispudziu ir teigiamu emociju mirksiukas.gif

Sutinku. Kam daryti is nestumo liga jei nestumas nera sunkus ir gydytojai leidzia?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2008 06 30, 21:34)
Sveikos turistes  mirksiukas.gif
As jau spejau sia vasara paatostogauti Turkijoje. Buvau 14 nestumo savaite. Pasak gydytoju antrasis nestumo trimestras yra pats tinkamiausias nestukiu atostogoms, nes kritiskiausias ir pavojingiausias periodas buna praejes, nebekankina toksikozes, o pilvukas dar nera labai didelis. Aisku pries vaziuodama i kelione as pasikonsultavau su savo gydytoja, ji padare visus tyrimus : kraujo, slapimo, echo ir ant kedes patupde  biggrin.gif  Jauciausi puikiai, o ir tyrimu rezultatai buvo puikus, todel gydytoja i kelione isleido  thumbup.gif .. parekomendavo kokiu vaistuku reiktu pasiimti; patare nebuti atviroje sauleje, nesideginti; pasiule nusipirkti purskiamo kalnu vandens atsigaivinimui ( ji reikia purkstis ant veido), jis tikrai mane gelbejo, kai pasidarydavo per karsta  thumbup.gif .. Kelione praejo puikiai  thumbup.gif  4u.gif

Dar priminsiu.... ginekologiniai susirgimai ir sutrikimai NEDRAUDZIAMI. Todel, jei nutiktu kokia beda nestukems konsultacijos ir gydymas kainuotu kosminius pinigus  verysad.gif

O kokius vaistukus Tau rekomendavo paimti?
nes as klausiau man sake nieko neimti tik magnio tureti.
Atsakyti
man irgi aktualu kokius vaistus pasiimti, nes po 3 savaiciu isvaziuojam pailseti.
Atsakyti
SOS mamytes ir visos keliautojos.
Ketinu vykti i stazuote 5 savaitems budama nestuke.gif , bet visi draudimai sako, kad visos bedos susije su nestumu yra nedraudziamos. Gi baisu, maza kas gali nutikti. ka jus darete kai vykote i keliones? Ku ir kaip draudetes?

Labai lauksiu patarimu
Aciu 4u.gif
Atsakyti
29-30 sav. apie Kaledas skrisim i Egipta...
tikiuosi isleis daktaryte ir siaip... viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavasupienu @ 2008 10 27, 22:06)
SOS mamytes ir visos keliautojos.
Ketinu vykti i stazuote 5 savaitems budama  nestuke.gif , bet visi draudimai sako, kad visos bedos susije su nestumu yra nedraudziamos. Gi baisu, maza kas gali nutikti. ka jus darete kai vykote i keliones? Ku ir kaip draudetes?

Labai lauksiu patarimu
Aciu 4u.gif

kazkada seniau domejausi, tai eji neklystu lyg PZU draudzia (bent jau kazkokias islaidas dengtu draudiminio ivykio atveju)
Atsakyti
QUOTE(Kavasupienu @ 2008 10 27, 21:06)
Ketinu vykti i stazuote 5 savaitems budama  nestuke.gif , bet visi draudimai sako, kad visos bedos susije su nestumu yra nedraudziamos. Gi baisu, maza kas gali nutikti. ka jus darete kai vykote i keliones? Ku ir kaip draudetes?

Praktiškai su nėštumu susiję komplikacijos nėra draudžiamos, nebent kuri draudimo kompanija siūlo spec. daudimą. Važiuojant į stažuotę vienok reiktų pasidomėti ar ten kur tu būsi draudžia vietiniu draudimu - pas mus Olandijoj pvz. sveikatos draudimas yra visiems privalomas jeigu čia dirbi ir gyveni.

Be to, net jeigu ir apsidrausi LT, reikia turėti galvoje jog bet kuriuo atveju tau teks pačiai susimokėti ligoninės ar apžiūros išlaidas, o tik paskui pateikus dokumentus draudimo kompanijai tu galėsi tuos pinigus atgauti.
Atsakyti
Mes su vyru nestumo pradzioj skridom i Ispanija, viskas buvo ciki thumbup.gif
Tik geriau pries skrydi kelias val. vaistukus, moteriskus hormonus, gydytoja sake, kad sumazint kraujavimo tikimybe.
Atsakyti
Mes su vyru vaziavome i turkija kai mums buvo 20 savaiciu. smile.gif Tai gydytoja sake pries skrydi nospos isgerti ir viskas ir dar tureti is gydytojo pazyma nes girdejau kad Turkijoje su problemomis isleidzia nestukes, manes irgi pakaluse ar turiu leidima.
O siaip tai gydytoja sake jei gerai jautiesi ir jokiu komplikaciju nera vaziuok tik ir ilsekis kuo daugiau geru emociju ir nesideginti nuo 11 iki 17 val. bet as po skeciu vistiek visa diena isgulejau prie baisenelio ar juros, o jei karsta visada vandenukas greta. Ir dar sake kuo daugiau buti vandenyje, palukioti, tik nepervargti smile.gif
Atsakyti
O mane domina ar nepakenks is siltuju krastu gryzimas Lietuva... ??? blink.gif
Esu Meksikoje beveik visa nestuma ir cia gan siltoka mirksiukas.gif Ruosiuosi gryzt i Lietuva kai jau busiu 33sav nestuke.gif ir bus gudi ziema... Bijau tu oro permainu, o taip pat ilgu skrydziu...
Atsakyti