Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Su gydytojo pazyma tikrai negrazins keliones sumos del neisvykimo del nestumo, tam yra neivykusios keliones draudimas. Tuo labiau vyrui.

As pati vyksiu i Turkija 20sav., ir drausiuos siuo draudimu. Zinau, kad rizikuoju galbut, bet prisiskaicius visokiu teigiamu kelioniu atsiliepimu nusprendem ir mes vykti.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes!
na va as katik grizau is poilsines keliones, buvau labai toli - Kinijoje, ir skrydis mano truko 8 val be perstojo smile.gif Mums buvo 18 savaiciu. Per dvi savaites kilom ir leidomes su lektuvu is viso 7 kartus, nes skraidem po visa Kinija. taip pat buvom kurorte ir deginomes, aisku su saiku. Viskas puiku ir nuostabu. Manau kad labai daug priklauso nuo vidinio nusiteikimo, mane vienos drauges drasino kitos atkalbinejo. Keliones metu (beje lektuve) pajutai pirmus pasispardimus smile.gif Svarbiausia manau nepamirskit gerti vandenuko skrydzio metu ir daugiau judekit. Tikrai galima skirsti visoms. Is mano aplinkiniu draugiu beveik visos skraide nestumo metu ir tpiu tpiu tpiu visoms viskas gerai. Beje del daktaru leidimo, neturejau isvis jokio lapo pasiemusi su savimi, kad galiu skristi niekas ir nesiteiravo. Sekmes visoms!!!!! Geru ispudziu!!
Atsakyti
labs.as irgi ka tik grizau is keliones po Maroka.Pavesy temp. apie 25. saulej ir 35.Pati labai jaudinaus,kaip seksis man sia kelione istvert,ar nepakenksiu savo embrioniukui.Del karscio ar lektuvo tai problemu bebuvo.Bet pati kelione nebuvo lengva.Teko daug vaziuot nuomuota masina,tai istiesu pavargdavau,budavo silpna,pykindavo,galvojau,kad bus geriau.Tik kad bilietus jau is anksto nusipirke buvom ir atsisakyt gaila buvo.Bet antra karta geriau to nekartociau.
Zinoma,kiekvienai vis kitaip ir skaiciau cia kai kuriu pasisakymus,kad labai gerai jautes.. ax.gif
Atsakyti
Mes ilsejomes Egipte 10-ta savaite, tai lyg ir nieko baisaus... smile.gif Saugojausi, valgiau tik viesbuty, i tolimas keliones nevaziavau, daug geriau vandens ir pliaze buvau prisidengusi pilvuka. Siaip jauciausi silpnokai, gal dar del to, kad nestumo pradzia buvo. Emem viena ilgesne ekskursija, tai tikrai pavargau, vaziuojant atgal i viesbuti jau ir pykint lyg pradejo... unsure.gif Po to dar viena karta turejom ilga kelione automobiliu, bet daznai stojom, kad galeciau pavaikstinet. Uz menesio dar viena ilga automobiline kelione laukia. Tikiuosi, istversiu, nes dabar labai gerai jauciuosi. Tik reikes pusiau gulint vaziuot ir daznai lipt is masinos pamankstint kojas. Po to jau tik maziuko lauksiu, niekur nekeliausim, bet jau dabar pradejau planuot atostogas, gimus leliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fini @ 2008 03 14, 15:58)
Su gydytojo pazyma tikrai negrazins keliones sumos del neisvykimo del nestumo, tam yra neivykusios keliones draudimas. Tuo labiau vyrui.

As pati vyksiu i Turkija 20sav., ir drausiuos siuo draudimu. Zinau, kad rizikuoju galbut, bet prisiskaicius visokiu teigiamu kelioniu atsiliepimu nusprendem ir mes vykti.

Fini, gal domejaisi, kurios draudimo bendroves palankiau draudzia nesciasias kelioniu draudimu ?

As irgi labai noriu vykti kur i siltus krastus geguzes vidury, bet prisiklausau visokiu nuomoniu ir truputeli prisibijau rolleyes.gif
Atsakyti
Va gi, pasiskaiciau truputeli temele, tai iskilo klausimuks: negi nei viena nesidraudete jokiu draudimu ? schmoll.gif
Atsakyti
na,aisku minimaliu draudimu draudemes kaip ir visose kelionese,bet tuo paciu paprasciausiu tik,o del nestumo,tai nei man mates tada,nei ka...
Atsakyti
Skrisime i Turkija kai lialiui bus 12 sav., kelione suplanuota buvo kai dar nezinojau kad nestuke.gif , bet jei savyjauta bus gerai tikrai nezadu keliones atsisakyti mirksiukas.gif net minciu tokiu nera. Teigiamos emocijos juk gerai ir mamai ir lailiui thumbup.gif

Atsakyti
Na Jus mamos ir drasuoles....Keliaujat nescios i tokias salis kaip Egitas, Turkija ir pan. As ir pati megstu keliauti, bet tik ne nescia. Gerai, jei puikiai jauciates ir viskas praeina sekmingai, bet juk niekas nezino kas gali nutikti keliones metu, cia bent jau medikai salia, o tokiam Egipte... schmoll.gif Ir dar, medikai pirmus tris nestumo menesius nerekomenduoja skristi lektuvu del slegio skirtumo ir radiacijos. Manau, del to, kad is ansto nupirkti bilietai, tikrai neverta rizikuoti vaikelio ir savo sveikata.
Atsakyti
Nenoriu gasdinti mamyciu, taciau mano drauge skrido nescia pas savo vyra kai jai buvo 10 sav.ir prarado savo vaikeli, nors skrydis buvo is lietuvo i vokietja, bet tik tiek tereikejo unsure.gif taj as taip issigandau, jau buvau nestuke.gif turejome bilietus i ispanija, bet sakiau ne uz ka manes neisodintu niekas i lektuva schmoll.gif ir tada automobiliu keliavome is lietuvos i airija, daznai stodavom prasimankstinti, pavalgyti, nakvojom lenkijoj. bet kita drauge kraide iki paskutinio men ir nieko, tad cia kaip kam.
saugiu kelioniu mergytes 4u.gif butinai konsultuokites su gyd.
Atsakyti
Sveikos turistes mirksiukas.gif
As jau spejau sia vasara paatostogauti Turkijoje. Buvau 14 nestumo savaite. Pasak gydytoju antrasis nestumo trimestras yra pats tinkamiausias nestukiu atostogoms, nes kritiskiausias ir pavojingiausias periodas buna praejes, nebekankina toksikozes, o pilvukas dar nera labai didelis. Aisku pries vaziuodama i kelione as pasikonsultavau su savo gydytoja, ji padare visus tyrimus : kraujo, slapimo, echo ir ant kedes patupde biggrin.gif Jauciausi puikiai, o ir tyrimu rezultatai buvo puikus, todel gydytoja i kelione isleido thumbup.gif .. parekomendavo kokiu vaistuku reiktu pasiimti; patare nebuti atviroje sauleje, nesideginti; pasiule nusipirkti purskiamo kalnu vandens atsigaivinimui ( ji reikia purkstis ant veido), jis tikrai mane gelbejo, kai pasidarydavo per karsta thumbup.gif .. Kelione praejo puikiai thumbup.gif 4u.gif

Dar priminsiu.... ginekologiniai susirgimai ir sutrikimai NEDRAUDZIAMI. Todel, jei nutiktu kokia beda nestukems konsultacijos ir gydymas kainuotu kosminius pinigus verysad.gif
Atsakyti
buvau Kretoj pries pora savaiciu...
Tai nors jauciuos ir puikiai,karstis biski slege,prie zemes trauke...
Atgaivos aisku ten mazai mirksiukas.gif

Bet siaip pailsejom thumbup.gif
Atsakyti