QUOTE(Daliusia @ 2008 11 02, 18:38)
girdejau kad Turkijoje su problemomis isleidzia nestukes, manes irgi pakaluse ar turiu leidima.
tikrai taip,mane siek tiek uzlaike, tikrino turkas dokumentus, matyt mane, kad pilve isvezu turko vaika, klause kada atvykau i sali, nors dokumentuose buvo viskas matyt
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 00:18)
Turiu mazyte dilema, kuri neduoda man ramiai miegoti. Man reikia skristi i Egipta kelioms savaitems kai mums jau bus 29 savaite.Ir sios keliones nei atideti, nei atsaukti negaliu kas ir liudniausia.

Pries kelias dienas nuejau pas gydytoja pasitarti ir gauti is jos patarimu del keliones. Ji man ir sako normaliai yra daromi 4 skiepai pries kelione i sia sali, o kadangi as laukiuosi ji net nezino ka man geriau patarti. Jie nesako, kad vakcinavimas kenkia nestumui, bet ir neigiamai taipogi netvirtina. Taigi, as turiu apsispresti ar rizikuoti ar ne. Na bet juk jei as nesiskiepysiu, tai dar nereiskia, kad butinai pasigausiu ka nors ten. Tiesiog gal kas buvot panasioje situacijoje, nes aas jau nebezinau ka daryti

jokiu skiepu nestukei nereikia ir siaip i egimta niekas nesiskiepija, nebent savaite pries kelione geria gerasias bakterijas, keisk manau gydytoja, viskas bus gerai, svarbiausia daznai plauti rankas ir nevalgyti kokio nematyto maisto, pati stengiausi valgyti kuo lietuviskai virtuvei artimesni maista, jokiu padazu , jokiu keistu saldumynu ir t,t,. Viskas bus gerai, sekmes kelioneje.
Papildyta:QUOTE(Fleur @ 2008 11 29, 11:22)
Nors aš nėščia neskraidžiau, bet keliavom su savo mažiuku. Buvom vienoje Afrikos šalyje, o grįžus visi susirgom. Ne tik mes, bet ir mūsų draugai keliavę su mumis (sloga, uždegimai ir pan.). Teko ir ligoninėje pagulėti. Kažkaip nenusisekė mums. Žinau, kad kiti keliauja ir vargo nemato, bet mes nusprendėm daugiau nerizikuoti.
na jei viena syki pasitaike, nereiskia, kad bus kitas, mes irgi buvo afrikoje, kaip sakiau maistas maistas ir dar karta maistas, valgyti visko nereikia ir bele kiek, visur saikas. Kas del slogu, tai kondicionieriai daro savo, todel tiek lektuve, tiek jau nuvykus autubuse patartina tureti siltesni rubeli, nes saltoka buna kur kondicionieriai, velgi kambary nenusireguliuotu labai jau saltos temp, nes tada ir gaunasi kontrastas