Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Na, kadangi jau ir sugrizti spejom, tai parasysiu kaip ten buvo su tom pazymom. I prieki skrendant nei viena is triju oro liniju nesiteiravo koks nestumas (vis stengiausi salia vyro atsistot ir atseit nerodyt pilvuko, bet kas norejo tikrai mate:). Na, o atgal griztant, buvo jau 33 savaite, dviem avialinijom skridom, abiejose pries isedant i lektuva klause kuri savaite. Kadangi neramu buvo del tos pazymos - lietuviska ir be jokio gydytojo patvirtinimo, kad galiu skristi - tai sakiau, kad 26 savaite ir tiek. Negi patikrins, o iki to laiko jokiu pazymu nereikia smile.gif Beje, atrodo, kad leliukui skraidyt patiko - spardesi daugiau nei paprastai:)
Atsakyti
O gal kas vaziavo I Kroatija autobuse budama nescia? visgi dvi dienos autobusu vaziuot, ypac per Lenkija mazai stojant verysad.gif as taip noriu vykt, bet baisoki truputi.. doh.gif
Atsakyti
o gydytojo pazymos isversti nereikia i anglu kalba?
Atsakyti
Skridau nestuke.gif 20 savaiciu i Egipta thumbup.gif Labai gerai jauciausi ir karstis nevargino, aisku, po ekskursijas nesivazinejom - ilsejomes si karta ax.gif Is gyd pazymos jokios nereikejo, o draudziausi Lietuvos draudime, nes kiti draudimai nestuke.gif nenorejo drausti doh.gif
Atsakyti
man buvo 20 sav vaziavau i Turkija ir viskas praejo kuo puikiausiai, taigi patariu vaziuoti pailseti
Atsakyti
QUOTE(landrea @ 2009 09 07, 21:27)
Skridau  nestuke.gif  20 savaiciu i Egipta  thumbup.gif  Labai gerai jauciausi ir karstis nevargino, aisku, po ekskursijas nesivazinejom - ilsejomes si karta ax.gif Is gyd pazymos jokios nereikejo, o draudziausi Lietuvos draudime, nes kiti draudimai  nestuke.gif  nenorejo drausti doh.gif

drinks_cheers.gif skridau i Turkija budama 7 men nestumo , orouoste neiko nereikalavo nes net nesiate to pilvo tik kaip gerai pavalgiusi buvau lotuliukas.gif biggrin.gif tos pilvukas atrode , skrydis buvo geras, nepergyvenau , o karstis labai gerai paveike, net pasideginau dar truputuka , labai gerai gaivino jura thumbup.gif wub.gif viskas buvo super , praleidom 2 savajtes, dar viena diena padovanojo mumskelioniu organizatorius , uz ka net nessivaizduoju biggrin.gif lotuliukas.gif su visa seima gerai laika praleidom wub.gif drinks_cheers.gif cool.gif

Atsakyti
aš tai bijočiau rizikuoti-juk kad ir kaip gerai jautiesi-tai rizika savo ir vaiko sveikata..
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 09 11, 12:23)
aš tai bijočiau rizikuoti-juk kad ir kaip gerai jautiesi-tai rizika savo ir vaiko sveikata..

as irgi bijociau kur nors skristi gale nestumo doh.gif
Atsakyti
As irgi ne uz ka neskrisciau i Egipta ar Turkija nestumo gale. O jeigu ankstyvas gimdymas prasidetu? Nepasitikeciau tu saliu ligoninemis ir medicina. Juk neisnesiotiems naujagimiams reikia specialios aparaturos. + draudimo islaidos
Atsakyti
Mano sese vaziavo 20 nestumo savaite, del visa pikta pasieme dar pazyma is gydytojos, kuo puikiausiai pailsejo 4u.gif
Atsakyti
pati skridau 12 savaiciu i Turkija, buvo 40 laipsniu ir 31 sav i Kreta buvo kokie 25 thumbup.gif
tik manau jog nestumo pradzioj rizikinga, o pabaigoj reikia skristi i EU salis arba tureti daug pinigeliu, jei reiktu med pagalbos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 18, 11:13)
pati skridau 12 savaiciu i Turkija, buvo 40 laipsniu ir 31 sav i Kreta buvo kokie 25  thumbup.gif
tik manau jog nestumo pradzioj rizikinga, o pabaigoj reikia skristi i EU salis arba tureti daug pinigeliu, jei reiktu med pagalbos smile.gif

arba sveikatos draudima, kuri deja nelengva gauti, kai yra didelis nestumas
Atsakyti