Na, kadangi jau ir sugrizti spejom, tai parasysiu kaip ten buvo su tom pazymom. I prieki skrendant nei viena is triju oro liniju nesiteiravo koks nestumas (vis stengiausi salia vyro atsistot ir atseit nerodyt pilvuko, bet kas norejo tikrai mate:). Na, o atgal griztant, buvo jau 33 savaite, dviem avialinijom skridom, abiejose pries isedant i lektuva klause kuri savaite. Kadangi neramu buvo del tos pazymos - lietuviska ir be jokio gydytojo patvirtinimo, kad galiu skristi - tai sakiau, kad 26 savaite ir tiek. Negi patikrins, o iki to laiko jokiu pazymu nereikia
Beje, atrodo, kad leliukui skraidyt patiko - spardesi daugiau nei paprastai:)

O gal kas vaziavo I Kroatija autobuse budama nescia? visgi dvi dienos autobusu vaziuot, ypac per Lenkija mazai stojant
as taip noriu vykt, bet baisoki truputi..

o gydytojo pazymos isversti nereikia i anglu kalba?
Skridau
20 savaiciu i Egipta
Labai gerai jauciausi ir karstis nevargino, aisku, po ekskursijas nesivazinejom - ilsejomes si karta
Is gyd pazymos jokios nereikejo, o draudziausi Lietuvos draudime, nes kiti draudimai
nenorejo drausti

man buvo 20 sav vaziavau i Turkija ir viskas praejo kuo puikiausiai, taigi patariu vaziuoti pailseti
QUOTE(landrea @ 2009 09 07, 21:27)
Skridau
20 savaiciu i Egipta
Labai gerai jauciausi ir karstis nevargino, aisku, po ekskursijas nesivazinejom - ilsejomes si karta
Is gyd pazymos jokios nereikejo, o draudziausi Lietuvos draudime, nes kiti draudimai
nenorejo drausti 

aš tai bijočiau rizikuoti-juk kad ir kaip gerai jautiesi-tai rizika savo ir vaiko sveikata..
QUOTE(detyte @ 2009 09 11, 12:23)
aš tai bijočiau rizikuoti-juk kad ir kaip gerai jautiesi-tai rizika savo ir vaiko sveikata..
as irgi bijociau kur nors skristi gale nestumo

Mano sese vaziavo 20 nestumo savaite, del visa pikta pasieme dar pazyma is gydytojos, kuo puikiausiai pailsejo

QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 11 18, 11:13)
pati skridau 12 savaiciu i Turkija, buvo 40 laipsniu ir 31 sav i Kreta buvo kokie 25
tik manau jog nestumo pradzioj rizikinga, o pabaigoj reikia skristi i EU salis arba tureti daug pinigeliu, jei reiktu med pagalbos

tik manau jog nestumo pradzioj rizikinga, o pabaigoj reikia skristi i EU salis arba tureti daug pinigeliu, jei reiktu med pagalbos

arba sveikatos draudima, kuri deja nelengva gauti, kai yra didelis nestumas