Pusryčiai: batonas, tepama varškė, Gojaus sūris, sūdyta lašiša, iceberg salotų lapai (čia du nedideli sumuštinukai buvo, vienas su lašiša, kitas su sūriu), (100+68+70+54+5), espresso, 15 gr varškės sūrelio (25+55)
Priešpiečiai: kava su cinamonu, imbieru ir pienu, riestainis (50+170)
Priešpiečiai II: 3 obuoliukai, arbata su medum (160+40)
Pietūs: 2 špinatų blyneliai, vakarykštis troškinys su indiškais prieskoniais (120+465), šok.saldainis (50)
Pavakariai: graikiniai riešutai (120), 0,5 l pomidorų sulčių (92)
Vakarienė: 350 gr raugintų kopūstų (belaukiant sriubos - nu ir ėdrumas

Viso: 1854 (jau negerai darosi, kai antra diena iš eilės po tiek...
