Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

supratau tai ne kas zodziu su tuo auskaru g.gif dabar su vienu vaikstom. Tiesa kosmetologe kuri dure ausis sake, kad galima bus vel pradurti ir i ta pacia vieta ir salia. Bet ko tai mano atzalele nelabai nori to auskaro, turbut vagsiuke prisikankino su puliuojancia ausim schmoll.gif
Atsakyti
Mačiau kokių 10-ies metų mergaitę su auskaru lūpoj. Nu man tai baisu blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 04, 10:43)
Mačiau kokių 10-ies metų mergaitę su auskaru lūpoj. Nu man tai baisu blink.gif  unsure.gif

kodel? jei vaikaspakankamai suauges (kad ir 10metis) manote, kad netinka? o kaip jus apskritai vertinate auskarus tokiose vietose? nuo kada manote "jau galima" juos vertis, jei 10meciai per mazi?
Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 12 11, 17:27)
jei vaikaspakankamai suauges (kad ir 10metis)

Va čia man kažkaip ir nesiriša blink.gif . 10metis pakankamai suaugęs blink.gif ???
swoon.gif
Atsakyti
siandien bites+ forume viena mergina rase, kaip isivere auskara i bamba, jai sutruko oda, ir liko randas.

Mačiau kokių 10-ies metų mergaitę su auskaru lūpoj. Nu man tai baisu 

gal ten netikras buvo? pati, atsimenu, paauglystej su tokiais netikrais visuomene siurpinau. tuomet pirsingas dar nebuvo tokia visuotine mada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 11 gruodžio 2006 - 18:32
labai noreciau visu pasiteirauti. prasau rasykit tik tie kurie yra isivere auskara i liezuvi. parasykit kaip vyksta si procedura, koks jausmas,kas po to.. ir pan.
kur veretes ir kiek kainavo?
aciu labai wub.gif
jus man padedate visais imanomais budais..;DD
Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 12 11, 17:27)
nuo kada manote "jau galima" juos vertis, jei 10meciai per mazi?

bigsmile.gif Atleiskit, bet man tai skamba panašiai, kaip ir ,,nuo kada jūs manote jau galima rūkyti, jei 10-mečiai tam per maži?" mirksiukas.gif .

Koks skirtumas tarp klausimų nuo kada galima žaloti savo kūną ar savo sveikatą? Nematau jokio schmoll.gif Tik nuo rūkymo skylės labiau nematomoj vietoje - plaučiuose lotuliukas.gif . Bet labai nepergyvenkint, sako medicina vis tobulėja gal kada ir užgydis, jei ką... irnesakyk.gif , užtai koks ,,grožis" matosi - rūkstanti cigaretė .lotuliukas.gif beveik taip pat gražu, kaip ir blizgutis lūpoje ar antakyje, ar ne? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir paaugliai,
skaitinėjau aš čia šią temą ir vis mintyse sau kartojau — tolerantiškumo, tolerantiškumo... Bet va šitoj vietoj tai jau nebeišlaikiau:

QUOTE(paauglys @ 2006 06 06, 14:47)
mghm...na taip nuo 14 nereikai sutikimo...bet ir ejnant 10 irgi nereikia... biggrin.gif
nera tokiu istatymu!wat...  thumbup.gif
o seip tu neteisus(-i) ...tewai turi duoti jam pinigu!!!

blink.gif
Pykit nepykit, bet savo nuomonę irgi pareikšiu! Ką po perkūnais reiškia „...tewai turi duoti jam pinigu!!!“??? mega_shok.gif Čia iš kur tai ištraukei, mielas paaugly? Pietums mokykloje, rūbams apsirengimui, knygoms išsilavinimui ir t. t. pinigų tėvai privalo duoti, bet ne auskarui liežuvyje!

QUOTE(paauglys @ 2006 05 22, 16:30)
tevams patiko...jie dziaugesi kad as liezuvi prasiveriau o ne koki antaki ar nosi...ir dar blogiau ,kad ne tattoo pasidariau...
Santykiai su tevais geri kaip ir anksciau buvo..tiesiog jie suprato kad auskaras liezuvyje[ar kitoje vietoje] nieko nebepakeicia...
o dabar pasakysiu kai ka tevams taip man dabar 16 gal mastau vaikiskai bet anaiptol mano mastymas jau nebera vaikiskas…tai va pirmas dalykas tai kad jau jei jis uzsimane kazko jis ta padarys…
p.s. jusu kai kuriuos komentarus galima dar pakomentuti taip: “NESIAGAUDAU BET KALBU”

Andriau, o ką gi tėvams beliko daryti, kai jau viskas po viskam? Aišku, kad tik džiaugtis, kad nenutiko dar blogiau ir pamąstyti, o kur gi mes padarėme klaidą tave beauklėdami?!.
Na, dėl tavo mąstymo, tai gal jis ir vaikiškas (pasakyčiau tiksliau — lepūniškas, tik nesupyk...), bet tu bent jau mąstai!.. Ir kai kuriuose dalykuose tikrai gaudaisi... Pagarba!..

QUOTE(KreWetKa @ 2006 05 22, 23:43)
tajp kad manau tikraj nera wisishkaj jokios prasmes nelejsti... geriau jau padet wajkuj kaj jam skauda... nes wistiek prasidurs, jej nores... ir dar... na negi jums trukdo, kad wajko liezuwy tas auskariukas?
bet tj juk liezuwis taj wajko, o ne mamos...

Tai ką, norėtumėte, kad jums viską tėveliai leistų? Na pakentėkite dar truputį ir galėsite sau absoliučiai viską leisti... Tik va, įdomu, kiek gi to noro beliks...
O va dėl skausmo... Jei jau įsidūrei auskarą savarankiškai, tai ir kentėk savarankiškai! Ir mums, mamoms, tikrai tas tavo auskariukas liežuvyje netrukdo!..

QUOTE(Atogrąža @ 2006 11 26, 23:56)
Paskaičius paauglių pasisakymus šioje temoje, ilgą laiką net burnos aušint nesinorėjo - nei jiems rūpi, kas bus rytoj, nei jie skaitys. O skausmas, aišku, kad menkniekis, tai - ne argumentas ...
Bet, va, nors vienas žmogus protauja tiek, kad matytų bent žingsnį į priekį thumbup.gif
Inete galima rasti nuotraukų, kuriose aiškiai matomi ,,puikūs" vaizdai seniai turinčių auskarus liežuvyje  blink.gif Visiškai nutrupėję priekiniai dantys ir pnš. grožis  hihihi.gif  Nereikia būti didelio proto, kad įsivaizduoti, jog nuolat trankantis metalui į dantis (o jaunimas tai daro netgi tyčia - smagu), toks trapus daiktas, kaip dantų emalis, ilgai nesuskilinėjęs nelaikys. O jau to pasekmė - dalipintos plombos - juo labiau. Taigi, jei ketinate ilgai nešioti metalinį auskarą liežuvyje, mintyse pratinkite save prie priekinių dantų protezų.

Aišku, kai žmogui 15m, jam nelabai rūpi, kad 30-ies nebeturės dantų, todėl ir auskaro vistiek baisiai norisi. O va, kai jam 20, jau nebeatrodo, kad 30 - tai tokia senatvė, kad nei dantų, nei  grožio nebereiks. lotuliukas.gif Todėl,  galbūt, už tuos, labai jaunus ir reiktų pagalvoti tėvams ax.gif
Dantys, aišku, tik vienas iš daugelio argumentų ,,prieš".

Kai dukra užsimanė auskaro, sutarėm, kad leisiu, jei jos argumentų ,,už" auskarą (t.y., kodėl jis tau reikalingas burnoje), bus daugiau, nei mano ,,prieš" jį. Kai visi jos argumentai baigėsi ties ,,laaaabai noriu", pati suprato, jog tai tik vaikiška užgaida, būdas būt tokia, kaip ir dauguma. Noras praėjo. Jei ne visam laikui, tai tikuosi bent tokiam, iki kol ateis protas.

Va čia visiškai pritariu kiekvienam parašytam žodžiui! clap_1.gif
Atsakyti
[FONT=Optima]daugelis nori prasidurti liezuvi,antaki,lupa...bet is tiesu jie nori issiskirti is kitu savo beprotiskumu na bet nemanau kad tai grazu.jus pasistenkit jam pasakyti visus trukumus tai gal supras tai ir nenores vertis.juk visada galima pabandyti.nenoreciau ateityje matyti savo sunaus su auskarais kaip mergaites blush2.gif
Atsakyti
man atrodo, kad auskaru vieta yra ausyse. rolleyes.gif
visur kitur -- issidirbinejimas. taip, skonio reikalas kam grazu, kam nelabai. bet klausimas, o kiek laiko tai bus grazu? taip, dabar madinga, populiaru, "kruta", bet kiek tai truks? kaip dabartiniai paaugliai i tai ziures kai sulauks pvz. 30 ar daugiau metu? kazkaip itariu, kad daug kam to grozio gali nebesinoret. o skyles/randai pasiliks. tai dar gerai jei liezuvyje. o jei ant veido? kam to reikia? drabuziu stiliu gali pakeist, plaukus perdazyt/ataugint/nukirpt. o va visokia tokia kuno puosyba -- gali paskui apie save primint nelabai maloniai.
Atsakyti
QUOTE(Jol7 @ 2004 11 10, 12:04)
Naujiena mus su vyru pribloske - 'noriu auskaro liezuvyje" -vaikinukui 16 m...Ka jus apie tai manote?

Na mano dukra tai pat buvo uzplauke isverti auskara nes jos klasioke isvere dzaugiuosi dabar tas noras jau praejo!
Atsakyti
g.gif Nepatarciau vertis... Tikrai nemaloni procedura schmoll.gif Nors ir pati neesu isiverusi, bet tikrai kam to reikia? Tikrai geriau is to nebus... Juk pagalvok kai suaugsi, busi senute kaip tada atrodysi lotuliukas.gif Su skyle liezuvy? doh.gif
Atsakyti