Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Sveikos,
manau nieko čia blogo, net aš pati nuo 7 įsivėriau blush2.gif
Atsakyti
įdomu kaip bus kai jos uzauge ir susiproteja nenores to auskaro ,juk skyle liks visam gyvenimui ,galvokit mamos ka darot su savo vaikais,juk riba kazkada turi buti,as tai jokiu budu neleisciau nors ji tokiom nesamonem ir nesizavi thumbup.gif
Atsakyti
na auskaras liezuvyje tai baisu.na gal kam ir grazu,bet tik ne man.as tolerantiskai ziuriu i tai ir daznai nuo komentaru susilaikau.jei mano sunus sumastytu,savaime aisku kad neleisciau.tiesiog mano santykai su sunum supratingi.ir manau kad jis palauktu 18,ir tada jau viska darytu kaip jis pats nori.
turiu seseri paaugle jei 17 metu.jos nuomone auskaras liezuvyje yra keksiska.ir neturi reiksmes ar vaikinas ar mergina.ir jos dauguma bendraamziu mano panasiai.bent jau ji taip sake.tad nezinau kam cia buvo issukis.tevam ar sau paciam. g.gif

----------------------------------------
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir vyresnė, ir jaunesnė dukra įsivėrė auskarus pirmoje klasėje, rugsėjo pirmosios proga ax.gif 4u.gif o penktoje klasėje, rugsėjo pirmosios proga dukra įsivėrė į kairę ausį dar vieną auskariuką. Jei norės, planuoju ir jaunesnei dukrai įverti auskariuką penktoje klasėje per rugsėjo pirmąją smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano merga uzsimane auskaro lupoje blink.gif nors jai ir neleidau sake paimsiu ir pati isiversiu su grafke doh.gif . Susigincijom baisiausiai ,bet vis tiek inai savo, kas diena klausineja ar leisi ? Jai 13 metu nezinau ka daryt ? Gal jus su tokiais dalykais susiduret ? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 02 01, 14:22)
SVEIKUTES! NA MANO DUKRAI EINA 9m,o auskarus iveriau kai buvo 5m! as manau ,kad auskarai grazu! thumbup.gif bet svarbu kad jie atitiktu ir amziu! grazu kai mergaiciukes vaiksto su vaikiskais! tokiu yra! o ne su mamos,ar dar blogiau  mociutes schmoll.gif  ar kai kokios 8-10metes vaiksto su auskarais iki peciu! na turi auskarai atitikti amziu! tada grazumelis thumbup.gif

Maniškė dabar gana ilgais vaikšto. Ir ne iš gero gyvenimo, o todėl, kad pradūrus sunkiai gijo, vis papūliuodavo. Tapo aišku, kad reikia "kabliukų", nes tuos medicininius užspaudžiamus "burbuliukus" pačiai valyti nepatogu. Ir dar pastebėjom, kad ausys geriau priima tarybinių laikų sidabrą. Bandžiau ieškoti forume, gal kas parduotų mažesnius tarybinius su "kabliais", bet neatsirado. Tai va ir vaikšto su pusilgiais, geriau ilgesni, bet ausis sveika, o ne sunkiai valomi "kuklūs" taškiukai.
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2007 02 05, 19:49)
Mano merga uzsimane auskaro lupoje  blink.gif  nors jai ir neleidau sake paimsiu ir pati isiversiu su grafke  doh.gif  . Susigincijom baisiausiai ,bet vis tiek inai savo, kas diena klausineja ar leisi ? Jai 13 metu nezinau ka daryt ? Gal jus su tokiais dalykais susiduret ?  umn.gif

manau, kad ji visada ir norės to auskaro lūpoje... kuo ilgiau tu neleisi tuo labiau norės...
tegu įsiveria jei taip nori ....blogiausiu atveju užsigydis žaizdelę... tiesa randelis ten vis vien liks, tačiau juk pati norėjo.... manau, kad tokio amžiaus vaikui reikia duoti laisvę... kuo daugiau dalykų drausi tuo daugiau ji jų norės... jei duosi visiška laisve (aišku jei tam nepritari gali apie tai pasisakyti, bet nepasakydama, kad NE arba NIEKADA GYVENIME TAU TO NELEISIU) vaikas pradės galvoti ar jam to tikrai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
...Norėjau paklausti, ar labai skauda vertis auskarą į bambą? g.gif Nes mano dukterėčia
užsimanė ir tėvai jai leidžia, bet ji bijo, kad skaudės, pūliuos ir pan... g.gif (Jai 13 m.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 05, 21:50)
manau, kad ji visada ir norės to auskaro lūpoje... kuo ilgiau tu neleisi tuo labiau norės... 
tegu įsiveria jei taip nori ....blogiausiu atveju užsigydis žaizdelę... tiesa randelis ten vis vien liks, tačiau juk pati norėjo.... manau, kad tokio amžiaus vaikui reikia duoti laisvę... kuo daugiau dalykų drausi tuo daugiau ji jų norės... jei duosi visiška laisve (aišku jei tam nepritari gali apie tai pasisakyti, bet nepasakydama, kad NE arba NIEKADA GYVENIME TAU TO NELEISIU) vaikas pradės galvoti ar jam to tikrai reikia  rolleyes.gif

bet kiek man zinoma ji pati issidurti niekur negali be tevu sutikimo... as gal sustociau su tuo leidimu, paaiskinciau apie randa liksianti, ir odontologai nepataria auskaro lupoje, kadangi dantu emale braizo.... o norint panaikinti veliau randa kainuotu 800 Lt .... gal dabar neleis paskui perdegs ir nebenores.. g.gif o jeigu neperdegs tada ziureti.... pvz pasakyti bus 16 metu galesi... per tris metus jeigu tas nors nepraeis, tada su ja kalbetis bandyti itikinti priesingai, jeigu jau nepavyks tada pazadus teseti.... siaip situacija sudetinga...
Atsakyti
Hmmmm.....as savo lelyte nunesiau 3 savaiciu,kad ivertu auskariukus.Si savaitgali mano mama grizo is Lietuvos ir parveze auskariukus angeliukas laiko akute wub.gif Laaabaiiii grazu.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 02 06, 16:35)
bet kiek man zinoma ji pati issidurti niekur negali be tevu sutikimo...

Nuo keliu metu tevu sutikimo nebereikia ? Nes man ji aiskina , kad 16 nebereik sutikimo .
Dar man idomu pasidare ar galima butu ka nors padaryti ta prasme i teisma paduoti kosmetologe kuri jai ivertu auskara (jeigu ivertu ) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French kiss: 06 vasario 2007 - 19:32
QUOTE(rude_ @ 2007 01 27, 20:28)
Mano klasiokė įsivėrus buvo... Ir išplyšo su visa mėsa auskaras....  unsure.gif  Siaubas koks vaizdas buvo... Kaip dviguba bamba!  verysad.gif

va čia tai žiauru!!!!!!!
Atsakyti