Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

na, suprantu, autore ne paaugle. o suauges zmogus jau tikrai zino ko nori, kodel, ir kas laukia. ka galiu pasakyt -- jei grazu/norisi, tai lai isiveria. siaip tokiu atveju neieskociau pritarimo internete.
Atsakyti
Pati neturiu, bet viena ausim girdėjau, kad viena nemaloniausių skylių, nes liežuvis - storas, ir jis raumuo... Sunkiai gyja, komplikacijų galimybė didesnė, nu ir skauda dry.gif Skylė liežuvy senatvėj - tai tfū, kas ją ten matys, bet pati net paaugle būdama nesidaryčiau dėl dviejų priežasčių:

1. Ją turi daryt profesionalas, nes nesunku ten kažką pažeist (ne medikė, neatsimenu, ką dry.gif). O tas brangu. nepasakysiu kiek, bet geroookai brangiau už auskarus į ausis. Ir auskaras ne belekoks turi būt, nesgi trukdys labai...

2. Būna žmonių, kurie taip prie jo ir nepripranta. Tai ką, bliamba, tiek sumokėt, tiek kentėt ir viskas šuniui ant uodegos? unsure.gif

Geriau jau aš už tuos pinigus kokį gerą daiktą nusipirkčiau rolleyes.gif

Atsakyti
na...
manau leiskite jam isivert.
nes man paciai tevai neleido.bet neiskentus pasiemeu adata ir pati isiveriau.
ir viskas puiku.
liezuvis neistino.valgyti galejau.nes nesveplavau.
jokiu komplikaciju.
tevai dar nezino.
manau kad greit ir nesuzinos.
Atsakyti
Turejau ir as auskara liezuvyje tongue.gif biggrin.gif vat norejau ir persiveriau kai buvau 16 ir mamos neatsiklausiau ,juk ne jos liezuvis va..na procedura kaip procedura ,pati supranti tikriausiai ,kad nera labai malonu..ir dar kokia savaite nelabvai gera ,bet nematau cia as nieko baisaus ir smerktino , juk cia ne tatuiruote ant kaktos biggrin.gif noresi ishsiversi ir baigta! Man tai buvo smagu, turejau savo paslapti kam norejau tam ir rodziau.As uz pasikeitimus ,nes tai veza thumbup.gif

Turejau ir as auskara liezuvyje tongue.gif biggrin.gif vat norejau ir persiveriau kai buvau 16 ir mamos neatsiklausiau ,juk ne jos liezuvis va..na procedura kaip procedura ,pati supranti tikriausiai ,kad nera labai malonu..ir dar kokia savaite nelabvai gera ,bet nematau cia as nieko baisaus ir smerktino , juk cia ne tatuiruote ant kaktos biggrin.gif noresi ishsiversi ir baigta! Man tai buvo smagu, turejau savo paslapti kam norejau tam ir rodziau.As uz pasikeitimus ,nes tai veza thumbup.gif
[/quote]

p.s. nors ir kokia buciau tolerantiska del visokiu auskaru ir tatoo ,taciau niekaip nesuprantu motinu ,kurios savo kudikiam ar vaikams sulaukusiems vos 3 metu praveria ausis blink.gif maciau kaip mergaitei dar vezimeli ,kokiai 8-11 menesiu pravertos ausis ,o is vienos ausytes kraujavo..nu niekaip nesuprantu ,tai jei motinai grazu tegu sau nors ir 10 isiveria kam ta vaika kankinti juk kol jis supras kas cia per daigtas praeis kokie 5 metai doh.gif ..as pamenu isiveriau gal 10 metu tai man ausis puliavo gal kokius metus ,tai jei taip kudikiui?? blink.gif tai gal dar ir tattoo padarom 1-ojo gimtadienio proga doh.gif
Atsakyti
va va mano dukters klasioke kuriai 12 isivee doh.gif o dar ta mergaite labai vaikiskai elgiasi kaip maza mergaite dukra sake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***smile*** @ 2006 08 02, 23:28)
sudetinga atkalbet, paprasykit (jei turit pazistamu kurios isivere i bamba) kad kas papasakotu kad labai skauda, kol gyja neina miegot naktim, negalima maudytis atvirame telkinyje, didele tikimybe kad supuliuos ir reikes uzgydyt (kad ir perdetai papasakos, bet atkalbes bent trumpam galbut) smile.gif as turejau tokia minti kad isivert kai man buvo 12, nors dar nebuvau grieztai uzsigeidus, bet kai papasakojo drauges apie kancias kokios pradzioj buna tai dar dabar nesiryztu... biggrin.gif

Mano klasiokė įsivėrus buvo... Ir išplyšo su visa mėsa auskaras.... unsure.gif Siaubas koks vaizdas buvo... Kaip dviguba bamba! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RAKTAZOLE2X @ 2006 08 02, 18:18)
sveikos  biggrin.gif  mano merginai 10  ji labai  nori auskaro i bamba bandziau kalbėtis
su ja kad dar anksti  ir kas is to palikau pati blogiausia mama verysad.gif

aš griežtai atsakau į tam tikrus, kartais ir visai neprotingus norus. šiaip, dabar dažniausiai jau moka pamąstyti - mergaitės nekvailos. pataikauti nereikia.
P.S. Tikrai nesu senamadiška, gal greičiau priešingai, bet kartais esu griežta.
Atsakyti
pykit- nepykit, bet man atrodo, kad auskaras liežuvyje- siaubinga...ir nehigieniška schmoll.gif
Atsakyti
SVEIKUTES! NA MANO DUKRAI EINA 9m,o auskarus iveriau kai buvo 5m! as manau ,kad auskarai grazu! thumbup.gif bet svarbu kad jie atitiktu ir amziu! grazu kai mergaiciukes vaiksto su vaikiskais! tokiu yra! o ne su mamos,ar dar blogiau mociutes schmoll.gif ar kai kokios 8-10metes vaiksto su auskarais iki peciu! na turi auskarai atitikti amziu! tada grazumelis thumbup.gif
Atsakyti
Į liežuvį????
Gal tegu palaukia pilnametystės???
O ko ryt panorės??
Gi ne tik į liežuvį verias lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia mano mamai ir sesei reiktų paskaityt ax.gif Jai 13m., baisiai svajoja įsivert į bambą.. Kai mačiau, kad ausis nelabai prižiūri, tai ką kalbėt apie bambą??
Atsakyti
QUOTE(aumu @ 2006 11 23, 12:19)
Sveikos mergaites, labai dziuogiuosi radusia sia tema apie auskariukus. Mano dukryte mane terorizavo nuo 4 metuku, kad labai nori auskariuku, taigi susitarem, kad kai bus 7m mes juos ir turesim. Tai va pradurem viskas tvarkoj, kad nebijotu ir as prasiduriau nors niekad nenorejau tu auskaru, dabar man labai patinka kad as juos turiu. smile.gif  Tik beda ta kad dukra visa laika tampo tas ausis ir zaidzia su auskarais  schmoll.gif , prisizaide tiek, kad viena ausis eme ir smarkiai supuliavo, teko auskariuka isimti. Dabar baigia ausyte uzgyti ir as taip isivaizduoju, kad skylute taip pat uzaugs. Patarkit ka nors ar buvot su tuo susidurusios, ar galima po to vel durti, ar ta ausyte taip ir puliuos visa laika verysad.gif

Manau kad nereikėjo visiškai išverti auskariuko o įverti laisvą(ne užspaudžiamą)ir dažnai pravalant su peroksidu labai nesunkiai užgyja.Esu turėjusi tokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti