na, suprantu, autore ne paaugle. o suauges zmogus jau tikrai zino ko nori, kodel, ir kas laukia. ka galiu pasakyt -- jei grazu/norisi, tai lai isiveria. siaip tokiu atveju neieskociau pritarimo internete.
Pati neturiu, bet viena ausim girdėjau, kad viena nemaloniausių skylių, nes liežuvis - storas, ir jis raumuo... Sunkiai gyja, komplikacijų galimybė didesnė, nu ir skauda
Skylė liežuvy senatvėj - tai tfū, kas ją ten matys, bet pati net paaugle būdama nesidaryčiau dėl dviejų priežasčių:
1. Ją turi daryt profesionalas, nes nesunku ten kažką pažeist (ne medikė, neatsimenu, ką
). O tas brangu. nepasakysiu kiek, bet geroookai brangiau už auskarus į ausis. Ir auskaras ne belekoks turi būt, nesgi trukdys labai...
2. Būna žmonių, kurie taip prie jo ir nepripranta. Tai ką, bliamba, tiek sumokėt, tiek kentėt ir viskas šuniui ant uodegos?
Geriau jau aš už tuos pinigus kokį gerą daiktą nusipirkčiau

1. Ją turi daryt profesionalas, nes nesunku ten kažką pažeist (ne medikė, neatsimenu, ką

2. Būna žmonių, kurie taip prie jo ir nepripranta. Tai ką, bliamba, tiek sumokėt, tiek kentėt ir viskas šuniui ant uodegos?

Geriau jau aš už tuos pinigus kokį gerą daiktą nusipirkčiau

Turejau ir as auskara liezuvyje
vat norejau ir persiveriau kai buvau 16 ir mamos neatsiklausiau ,juk ne jos liezuvis va..na procedura kaip procedura ,pati supranti tikriausiai ,kad nera labai malonu..ir dar kokia savaite nelabvai gera ,bet nematau cia as nieko baisaus ir smerktino , juk cia ne tatuiruote ant kaktos
noresi ishsiversi ir baigta! Man tai buvo smagu, turejau savo paslapti kam norejau tam ir rodziau.As uz pasikeitimus ,nes tai veza 
vat norejau ir persiveriau kai buvau 16 ir mamos neatsiklausiau ,juk ne jos liezuvis va..na procedura kaip procedura ,pati supranti tikriausiai ,kad nera labai malonu..ir dar kokia savaite nelabvai gera ,bet nematau cia as nieko baisaus ir smerktino , juk cia ne tatuiruote ant kaktos
noresi ishsiversi ir baigta! Man tai buvo smagu, turejau savo paslapti kam norejau tam ir rodziau.As uz pasikeitimus ,nes tai veza 
[/quote]
p.s. nors ir kokia buciau tolerantiska del visokiu auskaru ir tatoo ,taciau niekaip nesuprantu motinu ,kurios savo kudikiam ar vaikams sulaukusiems vos 3 metu praveria ausis
maciau kaip mergaitei dar vezimeli ,kokiai 8-11 menesiu pravertos ausis ,o is vienos ausytes kraujavo..nu niekaip nesuprantu ,tai jei motinai grazu tegu sau nors ir 10 isiveria kam ta vaika kankinti juk kol jis supras kas cia per daigtas praeis kokie 5 metai
..as pamenu isiveriau gal 10 metu tai man ausis puliavo gal kokius metus ,tai jei taip kudikiui??
tai gal dar ir tattoo padarom 1-ojo gimtadienio proga

[/quote]
p.s. nors ir kokia buciau tolerantiska del visokiu auskaru ir tatoo ,taciau niekaip nesuprantu motinu ,kurios savo kudikiam ar vaikams sulaukusiems vos 3 metu praveria ausis

QUOTE(***smile*** @ 2006 08 02, 23:28)
sudetinga atkalbet, paprasykit (jei turit pazistamu kurios isivere i bamba) kad kas papasakotu kad labai skauda, kol gyja neina miegot naktim, negalima maudytis atvirame telkinyje, didele tikimybe kad supuliuos ir reikes uzgydyt (kad ir perdetai papasakos, bet atkalbes bent trumpam galbut)
as turejau tokia minti kad isivert kai man buvo 12, nors dar nebuvau grieztai uzsigeidus, bet kai papasakojo drauges apie kancias kokios pradzioj buna tai dar dabar nesiryztu... 

Mano klasiokė įsivėrus buvo... Ir išplyšo su visa mėsa auskaras....

QUOTE(RAKTAZOLE2X @ 2006 08 02, 18:18)
sveikos
mano merginai 10 ji labai nori auskaro i bamba bandziau kalbėtis
su ja kad dar anksti ir kas is to palikau pati blogiausia mama

su ja kad dar anksti ir kas is to palikau pati blogiausia mama

aš griežtai atsakau į tam tikrus, kartais ir visai neprotingus norus. šiaip, dabar dažniausiai jau moka pamąstyti - mergaitės nekvailos. pataikauti nereikia.
P.S. Tikrai nesu senamadiška, gal greičiau priešingai, bet kartais esu griežta.
pykit- nepykit, bet man atrodo, kad auskaras liežuvyje- siaubinga...ir nehigieniška

SVEIKUTES! NA MANO DUKRAI EINA 9m,o auskarus iveriau kai buvo 5m! as manau ,kad auskarai grazu!
bet svarbu kad jie atitiktu ir amziu! grazu kai mergaiciukes vaiksto su vaikiskais! tokiu yra! o ne su mamos,ar dar blogiau mociutes
ar kai kokios 8-10metes vaiksto su auskarais iki peciu! na turi auskarai atitikti amziu! tada grazumelis

Į liežuvį????
Gal tegu palaukia pilnametystės???
O ko ryt panorės??
Gi ne tik į liežuvį verias
Gal tegu palaukia pilnametystės???
O ko ryt panorės??
Gi ne tik į liežuvį verias

Čia mano mamai ir sesei reiktų paskaityt
Jai 13m., baisiai svajoja įsivert į bambą.. Kai mačiau, kad ausis nelabai prižiūri, tai ką kalbėt apie bambą??

QUOTE(aumu @ 2006 11 23, 12:19)
Sveikos mergaites, labai dziuogiuosi radusia sia tema apie auskariukus. Mano dukryte mane terorizavo nuo 4 metuku, kad labai nori auskariuku, taigi susitarem, kad kai bus 7m mes juos ir turesim. Tai va pradurem viskas tvarkoj, kad nebijotu ir as prasiduriau nors niekad nenorejau tu auskaru, dabar man labai patinka kad as juos turiu.
Tik beda ta kad dukra visa laika tampo tas ausis ir zaidzia su auskarais
, prisizaide tiek, kad viena ausis eme ir smarkiai supuliavo, teko auskariuka isimti. Dabar baigia ausyte uzgyti ir as taip isivaizduoju, kad skylute taip pat uzaugs. Patarkit ka nors ar buvot su tuo susidurusios, ar galima po to vel durti, ar ta ausyte taip ir puliuos visa laika 

Manau kad nereikėjo visiškai išverti auskariuko o įverti laisvą(ne užspaudžiamą)ir dažnai pravalant su peroksidu labai nesunkiai užgyja.Esu turėjusi tokių problemų