Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

as nezinau tu teisminiu procesu, bet galbut galima. juk iki 18 metu tevai uz waika atsakingi ir waikas pats negali spresti.
man irgi grazu auskariukai mergytem, bet kai eina gatve mergyte 7 metu, o iswaizda primena hmmmmm..... tai cia jau buna be komentaru.
beto kodel waikinam auskarai nuo 18? as manau kokiu 15-16 tikrai galima leist jei jis nori.
as pati anxciau norejau auskaro i liezuvi, praejo, tada i nosi, praejo, tada i lupa, vel praejo, tada i antaki, vel pasidare negrazu, dabar noriu i liezuvi ir virs smakro kaip duriasi, bet vistiek nesidursiu. dar visas gyvenimas man pries akis, kas is to kai prasidursiu dabar o po sawaites man nepatix jau tas auskaras? verysad.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
mano didzioji panele siuo metu turi keturis auskarus: tris ausyse ir bamboje blink.gif nemanau, kad draudimu galima ka nors pasiekti g.gif
tevu leidimai auskaru verimo salonuose tiek ir terupi doh.gif paskambinau pasidometi, perspejau, kad ateis ir prasom blink.gif auskaras bamboje...nei jis puliavo, nei ka...bet auskaro prieziura turi buti laaabai auksto lygio...
Atsakyti
sveiki,ir manoji uzsimane auskaru.ir i ausis daugiau noretu,turi po viena.i nosi tai alpsta kaip nori.i bamba irgi gerai butu.dar sako ir plauku juodu noreciau.man tai kazkaip visa tai baisiai skamba.jai tik 11,o norai dideli.sakau nusidazyti gal ir leisiu plaukus tik 16m.o auskaru nebent i ausis dar.o visur kitur kai baigsi mokykla ir pati mastysi savo galva.tada jau bus tavo reikalas.bet aisku labai tikiuos,kad su laiku tie norai isgaruos.siandien turguj pasigrobe dzinsus prieki visi sukarpyti nuo virsaus iki apacios.sako kokie madingi.vos kvapa atgavau.sakau,vaikeli atsipeikek.na ten gal truputi paplesyti,gal ir sutikciau.bet tikrai nei i miesta su manim,nei i mokykla neitu.aiskinu jai kad dar visiem tokiem dalykam per maza,bet ne reikia ir viskas.tai neatlaike nervai pasiutau,pasakiau kad tyletu ir daugiau nenoriu girdet tokiu noru,bent kol 16sulauks.o man liks tiketis,kad iki to laiko viskas praeis.
Atsakyti
Mamos mamos... nebukit jus ziaurios... Jeigu nori vaikas - tegu... kuo daugiau neleisit - tuo labiau nores... buvo man 12 metu ir plaukus juodaj nusidaziau ir dzinsus suplesytus nesiojau... ir auskaro i lupa norejau... bet nesiduriau kazkaip... pagalvojau pati, kad nereik man to rando palupy... paskui jau buvo 14, tai vel norejau... tada mama neleido, tai as is principo pasiemiau adata ir prasiduriau... pati... tai jau geriau leidus butu, buciau pas kosmetologe nuejus ;D nors as ta adata ir issitraukiau po 5 min... Drauge atejo, debile isvadino... gal ir gerai padare ;D Ehh... o paskui jau pasakiau mamai, kad einu liezuvio durtis, tai jau ir leido ir koses pazadejo isvirt , nes valgyt taj sunkoka sunkoka pirmom dienom ;D DAbar turiu ta auskariuka ir dziaugiuos juo be galo... juodi plaukai ataugo, dzinsai suplesyti sodyboj guli, kaj darza raviu apsimaunu ;D keiciasi norai vaiku... bet kuo daugiau neleisi, tuo daugiau pridirbs... pazistu as tokiu, kurios pacios prisibado tiek auskaru, kad jau net man baisu... ir tik del to, kad neleidzia, tai reik pamaistaut... Pasiima adata ir duria... net neskauda, pati bandziau juk ;D o ten del tu leidimu, tai nieks ju nepraso... gali desimtmetis nueit ir prasidurt ka nori...pasako mama leido ir viskas... dar pazadi nesakyt, kur vereis, jei pyks teveliai.... o kas jiem... tik pinigu uzsidirba...
Atsakyti
Nors kai as maza buvau(pries 14 meteliu)lygtais nebuvo tokios dideles mados maziams ausis pradurinet...bet as pati skyles turiu nuo 1.5 metuku smile.gif
Atsakyti
Mes dukriuką į grožio saloną nuvedėme kai jai 4 metukai sukako, pati prašė. Bet kai pradurė vieną ausį, antros jau duoti nenorėjo. Teko ilgai įkalbinėti (nes su viena pradurta ausimi niekai atrodytų lotuliukas.gif ), iš trečio užėjimo pavyko pradurti bigsmile.gif Bet buvo problemų darželyje, du kartus buvo pametusi auskarus, vieną kartą berniukas vos su ausim nenurovė, tad nupirkau tokius nedidelius, priglaudusius be jokių išsikišimų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasa @ 2007 05 12, 21:46)
Mes dukriuką į grožio saloną nuvedėme kai jai 4 metukai sukako, pati prašė. Bet kai pradurė vieną ausį, antros jau duoti nenorėjo. Teko ilgai įkalbinėti (nes su viena pradurta ausimi niekai atrodytų lotuliukas.gif ), iš trečio užėjimo pavyko pradurti bigsmile.gif  Bet buvo problemų darželyje, du kartus buvo pametusi auskarus, vieną kartą berniukas vos su ausim nenurovė, tad nupirkau tokius nedidelius, priglaudusius be jokių išsikišimų bigsmile.gif

Ekstremalės mamos. Jau nuo darželio grožis vaiką aukotis verčia doh.gif O jei jūsų keturmetė PATI NORĖTŲ su guma nuo kur šokti (nes iš šono juk smagu atrodo, manasis norėjo mirksiukas.gif ), ar žalios skiauterės, išskustos galvos fone (pvz., kaip pas kaimyna, nes laaabai gražu rolleyes.gif ), na, gerai, kad ir visai skoningos tatu virš užpakaliuko, kaip mamos ??? ax.gif O jei dvylikametė permanetinio makiažo pati užsinorės (kad visad neįkyriai daili ir neaptepliota būtų)? Varot ir darot? bigsmile.gif

Sakykit, ką norit labai jau juokingai skamba tas ,,pati norėjo" biggrin.gif Vaikas ne to prinorėt gali, bet juk nepuksit dėl to visas užgaidas tenkinti ir dar versti skausmą kęsti doh.gif (o kai reik paskiepyti, kokiooos problemos ir pasiruošimai lotuliukas.gif )

Ir dar klausimas: ar dažnai dabar ji prisimena, kad tuos auskariukus turi, jais džiaugiasi? Atsakymą žinau: tiek pat, kiek ir visus kitus žaislus, kurie per savaitę (maximum) nusibosta ir tampa neįdomūs. Užtai mamaaaaaaa.... rolleyes.gif jų nepamiršta, pakeičia, jei kas, pagal progą, ir vaikiuką madų pamokina, skonį, škia lavina; ir naujus pamačiusi (jai patinkančius) nuperka....

Jums tai neprimena nieko? mirksiukas.gif Taip, mama toliau lėlėmis žaidžia smile.gif.
Jai ir tik jai reikia tų dukrelės auskariukų, jai tai gražu, ji ir savus keičia, derina, todėl ir vaikas jų PATS užsinori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 13 gegužės 2007 - 22:11
Maniske, berods, antroj klasej paprase auskariuku. Susitarem, kad gimtadienio proga gales. Maniau, kad tai laikina uzgaida ir persigalvos. Bet kadangi noras nepraejo, tai ir nuvedziau. Ir nematau as cia nieko blogo.
Atsakyti
aš savo merginą į grožio saloną nuvedžiau 10metų ,nes labai norėjo auskariukų.Ir ką praėjo pusmetis,pamiršo įsivert paskui nebereikėjo.Odabar nesenai dar kartą prasidūrė į tas pačias skylutes, nes buvo užaugusios ir vėl istorija kartojasi bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai nepatariu durt labai mažiems vaikams. Mano pažįstama įvėrė dukrelei kai buvo jai 9mėn. Tai ji draskė tas ausis ir pūliavo visaip. Bet aišku, nuo vaiko charakterio priklauso. O berniukams auskarai tai šlykščiai atrodo...labai jau nevyriškai... schmoll.gif
Atsakyti
As tai dabar ziauriai noriu auskaro i lupa (bet to kaip apgamo),ale man tik 15,ir mama neleidzia... unsure.gif cool.gif Jauciu i grozio salona eisiu viena... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 06 20, 00:21)
As tai dabar ziauriai noriu auskaro i lupa (bet to kaip apgamo),ale man tik 15,ir mama neleidzia... unsure.gif  cool.gif  Jauciu i grozio salona eisiu viena... g.gif

Turiu gerą patarimą smile.gif Kai aš dukrai neleidau vertis auskariuko į nosį, tai ji susiorganizavo su savo Krikšto mama. Aš turėjau "pasuoti". O dabar man labai gražu, jai tinka thumbup.gif
Atsakyti