Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(Liutukeee @ 2011 02 12, 22:40)
Gal Jusu kuno mase didesne nei vidutine?Nors as nezinau nuo kiek kg skiria 0,4ml.Yra zinanciu,gal atsilieps.
O Jums ar dare afs TYRIMUS?nEGI JIE GERI,BET VISTIEK SKIRIA LEISTIS VAISTUS? g.gif

Is tikro ilga istorija... dare man tuos tyrimus, lyg ir geri jie, bet as esu kaip ir toje rizikoje, turejusi nestuma esu ne viena, kol fraxsiparine nesileidau tai nestumai nutrukdavo labai anksti, arba nesivystantys budavo, o fraxsiparie kaip naudojau tai jau nors daugiau nei 3 menesius leliukai issilaiko... paskui kaip tycia 5 menesyje atsiranda infekcija ir baba... verysad.gif
Nu kuno indeksas mano gal siek tiek virsyja riba, bet tikrai ne daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatiene @ 2011 02 12, 23:51)
Is tikro ilga istorija... dare man tuos tyrimus, lyg ir geri jie, bet as esu kaip ir toje rizikoje, turejusi nestuma esu ne viena, kol fraxsiparine nesileidau tai nestumai nutrukdavo labai anksti, arba nesivystantys budavo, o fraxsiparie kaip naudojau tai jau nors daugiau nei 3 menesius leliukai issilaiko... paskui kaip tycia 5 menesyje atsiranda infekcija ir baba...  verysad.gif
Nu kuno indeksas mano gal siek tiek virsyja riba, bet tikrai ne daug  rolleyes.gif

bIJAU NUSISNEKET,BET MAN ATRODO,KAD JEI SVORIS VIRS 70KG-tai jau 0,4ml skiria.Prisijungs FEDES po savaitgalio,ir kitos-tai gal tiksliau parasys.
O aspirino neskyre gerti?
O kokia infekcija atsiranda? verysad.gif
Atsakyti
pas mane virs 70kg bet skyre po 0.2ml ir aspirinas 150mg
Atsakyti
[quote=Arbatiene,2011 02 12, 21:38]

Ir dar nuo ko reikia pradeti del kompensacijos? blush2.gif , nors kaip as suprantu jai nera tiksliai pripazinta tai kaip ir be sansu gauti kompensavima?

Kiek man zinoma kompensavimui turi buti patvirtinta AFS kraujo tyrimais, klinika (simptomais). Nezinau kaip butu Jusu atveju, cia jau reikia teirautis pacio A.
Sekmes 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Arbatiene @ 2011 02 12, 22:51)
Is tikro ilga istorija... dare man tuos tyrimus, lyg ir geri jie, bet as esu kaip ir toje rizikoje, turejusi nestuma esu ne viena, kol fraxsiparine nesileidau tai nestumai nutrukdavo labai anksti, arba nesivystantys budavo, o fraxsiparie kaip naudojau tai jau nors daugiau nei 3 menesius leliukai issilaiko... paskui kaip tycia 5 menesyje atsiranda infekcija ir baba...  verysad.gif
Nu kuno indeksas mano gal siek tiek virsyja riba, bet tikrai ne daug  rolleyes.gif

kiek zinau, Fraxiparine yra stipresnis nei Clexane. Mano atveju, kraujo kresumo rodikliai vartojant Fraxiparine labai pagerejo...idomu, kas Jums skyre tokia doze ir kodel? blush2.gif g.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, nu gal pades mano info. as leidziuosiu clexane .4 norma nors sveriu tik sesiasdesimt kg. nezn kodel tiek paskyre ir plius geriu aspirina, bet as anglijoj gal del to....o seip kai pasidariau tyrimus lietuvoj abraitis buvo parases kad reiketu leistis .2 ir aspirina gerti...man tik aspirino doze sumazino nuo simto iki septynpenkiu. taigi cia patys daktarai nusprendzia kokia doze paskirti...
Papildyta:
o dabar man iskilo klausimelis, ka dabar geriau daryti? man dabar 19 nestumo savaite, leidziuos clexane ir geriu aspirina, o va siandien buvau ligononej daktare pasake nutraukti clexane ir gerti tik aspirina, nes padare kraujo tyrimus kad mano kraujo tirstumas tipo labai nezymus....kazkaip man nesinori rizikuoti, tuo labiau kad vaistu tai turiu, ji man aiskino kad uztenka aspirino, tipo vaikuciui nepakenksim, clexane leistis tik jei maziau judeciau, ir va skrisciau lektuvu tai tada tipo kad nebutu venu tromboziu tik tam... ka man dabar daryti? manau leisiuos vaistus ir toliau juk jie man tikrai nepakenks...
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 02 17, 21:32)

labukas.clexane leikis iki gimdymo ir po gimdymo apie menesi KIKE gali placiau pakomentuoti.o aspirina gerk iki 36savaites.mano nuomone nerizikuok nei savo nei vaiko sveikata.
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 02 17, 20:32)
sveikos mergytes, nu gal pades mano info. as leidziuosiu clexane .4 norma nors sveriu tik sesiasdesimt kg. nezn kodel tiek paskyre ir plius geriu aspirina, bet as anglijoj gal del to....o seip kai pasidariau tyrimus lietuvoj abraitis buvo parases kad reiketu leistis .2 ir aspirina gerti...man tik aspirino doze sumazino nuo simto iki septynpenkiu. taigi cia patys daktarai nusprendzia kokia doze paskirti...
Papildyta:
o dabar man iskilo klausimelis, ka dabar geriau daryti? man dabar 19 nestumo savaite, leidziuos clexane ir geriu aspirina, o va siandien buvau ligononej daktare pasake nutraukti clexane ir gerti tik aspirina, nes padare kraujo tyrimus kad mano kraujo tirstumas tipo labai nezymus....kazkaip man nesinori rizikuoti, tuo labiau kad vaistu tai turiu, ji man aiskino kad uztenka aspirino, tipo vaikuciui nepakenksim, clexane leistis tik jei maziau judeciau, ir va skrisciau lektuvu tai tada tipo kad nebutu venu tromboziu tik tam... ka man dabar daryti? manau leisiuos vaistus ir toliau juk jie man tikrai nepakenks...

ne negalvociau nutraukti ir taip rizikuoti .kaip ir minejo, vaistai iki pat gimdymo ir po jo dar (as tik 5 dienas leidausi) ir aspirinas iki 36 sav. Keista gydytoja ir jos kometarai doh.gif juk rodikliai ir pagerejo butent del vaistuku, o kai juos nutrauksi, juk vel pabloget gali. Be to kraujo kresumo rodikliai pablogeja III trimestre, tad isvis nesuprantu logikos tame. O dar tas pasakymas, jei judesiuku sumazes..na man kazkokia neatsakinga gydytoja pasirode ...
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

ar priimsit planuojancias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 18, 13:53)
Sveikutes biggrin.gif

ar priimsit planuojancias blush2.gif

labukas priimsim 4u.gif papasakok apie save.kokios bedeles?
Atsakyti
[quote=vaidute-mazute,2011 02 17, 21:32]
Papildyta:
[/quote
Leidziamu nenutrauk jokiu budu. Visiskai pritariu Lottai*. Po gimdymo rekomenduojama leistis dar ~1men. Tada buna uztikrinta tromboemboliju profilaktika. Po sio gimdymo taip ir dariau. Nors A. visada skiria po gimdymo leistis 5d.
Tik va jeigu prireiktu daryti Cezari, atmink, kad nuo vaistu susileidimo turi praeiti 12 val.
Atsakyti
aciu mergytes uz patarimus, as irgi tokios pacios nuomones kaip jus. matai cia anglijoj jie man padare 2 kartus ta tyrima ir is pirmo karto is vis neaptiko, o antra karta tipo labai nezymu ir tik 1 is 3 rodikliu aptiko, kai norma desimt tai pas mane 12, tipo tada uztenka tik aspirino, o kai as lietuvoj dariausi tai man net 4 kartus virsijo norma...tai cia anglu daktarai sako gal tau tuo metu kokia infekcija buvo tipo kad toks aukstas buvo gautas rezultatas, nu zodziu....ir dabar ji mano nesciosios uzrasuose parase kad man reikia nutraukti clexane, tai tikiuosi pavyks ju man dar gauti, o jei nea teks is lietuvos atsisiusti...
Atsakyti