Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

sveikutes 4u.gif nusipirkau mamos zurnala(2011 sausio numeriukas) ir perskaiciau skaitytoju laiskucius.ir vienas laiskutis uzkliuvo.mamai nustatytas AFS.ir praso informacijos leidinyje na aisku cia jos asmeninis reikalas,kur kreiptis del info.bet butu smagu kad ta mama atsilieptu, manau ji cia rastu informacijos apie vaistu kompensavima.mes juk nekalbame to ko nezinome.o is savo patirties ir peritus kriziaus kelius.o gyd.manau tik sausa teorija gali isdestyti.cia tik mano asmenine nuomone.prasau nesmerkti smile.gif
Atsakyti
valiooooooooo, mes jau irgi pagaliau pasiėmėm Clexaną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif važiavau, kad ir dar visa leisgyvė doh.gif dar kaip tyčia ant pietų pertraukos pataikėm, tai pralaukėm kone valnadėlę doh.gif

paskui grįžus lėkiua pas savo (na, nes pas savo, bet pas kt savam mieste) gin., nes vis dar nerimas dėl to roto poveikio- echo viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o dėl to pakennkimo, tai jis taip man neužtikrintai išsireiškė... tipo reikėtų tuomet biocheminius tyrimus daryti ...
o beluakiant Clexano praėjo ponia Blauzdžiūnienė, užšnekinau, prisiminė (kaip MB išsireiškė, prisiminė, kiek pinigėlių davei doh.gif ), tai ji sao, kad pavojingiausia pradžioj ir pabaigoj nėštumo...
tai va, kiek daktarų , tiek nuomonių... jau 4-ias išklausiau, bet tikiu, kad viskas bus ok thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 01 15, 19:34)
valiooooooooo, mes  jau irgi pagaliau pasiėmėm Clexaną thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  važiavau, kad ir dar visa leisgyvė  doh.gif  dar kaip tyčia ant pietų pertraukos pataikėm, tai pralaukėm kone valnadėlę doh.gif

saunu,kad jau ir tu gavai vaistukus 4u.gif
Atsakyti
DOVANOJU 15 vnt. Clexane 0,2 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2011 01 21, 16:00)
DOVANOJU 15 vnt. Clexane 0,2 ml  mirksiukas.gif

jau nebesusileidai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 01 22, 09:18)
jau nebesusileidai? smile.gif

Jau nusibodo leistis... Po gimdymo leidausi beveik 1 men., manau uzteks. Vaistu vistiek liko. Tad nors ir maza, bet tegul kompensacija pasinaudoja ir kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2011 01 23, 17:15)
Jau nusibodo leistis... Po gimdymo leidausi beveik 1 men., manau uzteks. Vaistu vistiek liko. Tad nors ir maza, bet tegul kompensacija pasinaudoja ir kitos  mirksiukas.gif

tai turbut ir as is taves pavyzdi paimsiu pasileisu menesi ir padovanosiu smile.gif nes man jau dabar bloga darosi nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 01 24, 08:37)
tai turbut ir as is taves pavyzdi paimsiu pasileisu menesi ir padovanosiu smile.gif nes man jau dabar bloga darosi nuo ju biggrin.gif

Nera to blogo kas neiseitu i gera... Lyg neferai buvo, kad reikejo laukti vaistu, kai paskyre kompensavima. Bet dabar lieko vaistu, tad galime ilgiau pasileisti po gimdymo ir sumazinti tromboemboliju rizika smile.gif .
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na kaip damutes laikotes? smile.gif
Atsakyti
Vis dar DOVANOJU 15 VNT. CLEXANE 0,2 ML 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, norejau paklausti ar yra kam skyre clexane 0,4 ml.?
Anksciau man buvo skyre Fraxsiparine, bet del visai kitu bedu as leliuku neisnesiojau, vis pabegdavo anksciau laiko... verysad.gif . O si karta man skyre celxane 0,4, tik va niekaip nesuprantu kodel ne 0,2 ml kaip daugumai.

Siaip oficialiai man nera pripazinta AFS, galima sakyti tuos vaistukus man skiria kaip ir atsargine priemone (keistai kazkaip as cia issireiskiau tongue.gif ).

Ir dar nuo ko reikia pradeti del kompensacijos? blush2.gif , nors kaip as suprantu jai nera tiksliai pripazinta tai kaip ir be sansu gauti kompensavima?

p.s. atsiprasau uz padrikas mintis... istikro klausimu daug, bet va nuo ko ir kaip pradeti nezinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatiene: 12 vasario 2011 - 20:44
QUOTE(Arbatiene @ 2011 02 12, 21:38)
Labas merginos, norejau paklausti ar yra kam skyre clexane 0,4 ml.?
Anksciau man buvo skyre Fraxsiparine, bet del visai kitu bedu as leliuku neisnesiojau, vis pabegdavo anksciau laiko...  verysad.gif . O si karta man skyre celxane 0,4, tik va niekaip nesuprantu kodel ne 0,2 ml kaip daugumai.

Siaip oficialiai man nera pripazinta AFS, galima sakyti tuos vaistukus man skiria kaip ir atsargine priemone (keistai kazkaip as cia issireiskiau  tongue.gif ).

Ir dar nuo ko reikia pradeti del kompensacijos?  blush2.gif , nors kaip as suprantu jai nera tiksliai pripazinta tai kaip ir be sansu gauti kompensavima?

p.s. atsiprasau uz padrikas mintis... istikro klausimu daug, bet va nuo ko ir kaip pradeti nezinau  doh.gif

Gal Jusu kuno mase didesne nei vidutine?Nors as nezinau nuo kiek kg skiria 0,4ml.Yra zinanciu,gal atsilieps.
O Jums ar dare afs TYRIMUS?nEGI JIE GERI,BET VISTIEK SKIRIA LEISTIS VAISTUS? g.gif
Atsakyti