sveikos,
pas mus viskas kaip ir ok
vaidute_mažute, ir aš tau patariu dėl šventos ramybės leistis ir toliau... jei nepavyks gauti Clexano, kreipkis į mane per až, galiu perleisti bent kokias 2 pak., nes kai man užtempė gumą su kompensuojamų vaistų sutvarkymu, tai teko dasipirkti pačiai , o dbr tų kompensuojamų , kad ir leisčiaus dar mėn po gimdymo, bet matau, kad atliks... taip kad... jei reikės, padėsiu... gal giminės paimtų, ar tiesiai tau persiųsčiau...
imarta, nesigąsdink, - nebūk mano anyta

, kuri man visko ,,pripranašavo", jei leisiuos vaistukus- netikėjo, kad gms sveikas vaikelis iki kol nepagimdžiau - dėl to dbr ir nutylėjom, o tiksliau sumelavom tėvams , pasakydami, kad per šį

nereikia leistis, kad tipo veikia vaistai dar nuo pirmojo

- gerai, kad jie tokie naivuoliai patikėjo, jei MB brolis neišpliurps

... nes aš net įsižeidžiau dėl jų pranašysčių, vietoj palaikymo ... na, žodžiu... suprantu, kad tau pradžiai neramu, bet kai kuo toliau, tuo tavo leliukas kuo puikiausiai augs ir džiaugsiesi kiekvienu echo, tai ir pamirši visas dvejones dėl vaistukų ,,žalos"... aš net graužiaus, kodėl man dar du kartus liepė pradėt leistis tik nuo širdelės veiklos, kurios taip ir nesulaukdavom, o ne nuo pat pradžių...
ATKE, ir bent jau man taip pat būna visko... su pirmuoju nėštumu, vos pora kartų bėgo kraujas, o dbr gan dažnokai ir aš pataikau į kraujagyslę... ir šnd žiūriu ant kelnaičių kraujo lašas, pasirodo nė pati neužžiūrėjau, kad bėgo kraujas... na, šiaip jau ne fontanais, bet lašas vienas kitas būna... ir mėlynių būna... dbr jau mažiau, bet pradžioj per mėlynes taip pat sunku buvo rasti, kur durti... gal TB bebaimis ir galėtų tau suleisti... tai vis tiek geriau matytų , kur durti... nes aš tai net ne prieš veidrodį duriuos... o žinau bent jau vieną mamytę, kuriai leisdavo vaistukus vyras... man su pirmu

irgi kelis mėn leido draugė, nes MB bijo net kraujo lašą pamatyti ... jis net nežiūri, kai leidžiuos... bet paskui įpratau pati

niekis tie dūrimo skausmai, prieš laukiantį džiaugsmelį
gero sekmadienio

kitame forume, pagal gimdymo datą, dar atradau vieną AFS-iukę.. sakė, ji čia anksčiau bendravus...