Abercrombie, gal viskas bus dar gerai... mano draugė tempė laukė su nesivystančiu iki 10 sav.....
Vaidute- mažute, atrašiau tua į až, bet čia žiūriu dar daugiua klausimukų.... skirtumas didelis ar 0,4 ml ar 0,2 ml- taigi dviguba dozė... aš pažįstu tik vieną, kuri leidosi 0,4 ml dozę, bet jai ir buvo stipri trombofilija su kraujagyslių užsikimšimais iki nualpimo... pas tave kaip suprantu nėra taip...
o mes 0,4 ml pirkom, kai negavom 0,2 ml ir leidavaus tik po pusę švirkšto kas vakarą - na, tarsi būtų 0,2 ml...
dėl vaistų LT- jie tikrai be recepto bent jau Kaune, tuoj paskambinsiu Mb ir paklausiu kur pirko... na , va paklausiau- Gintarinėj vaistinėj. tai tu maždaug apsiskaičiuok kiek tau dar reikės pakuočių, 0,4 ml tikrai brangesnis. bet jei ten tau sako , kad iš vis jo nereikia, tai manau 0,2 ml tikrai pakaktų, nes paskui su tuom 0,4 ml gali per daug suskystinti kraują. na, gal tu susiskambink su Abraičiu ir toliau vadovaukis būtent jo nurodymais. bandyk tartis, gal per mamą eitų tau dar susitvarkyti ir kompensuojamus... o tau labai neišeitų grįžti į LT bent jau tam genetiniam tyrimui?
bet tai nesuprantu, kaip ten pas jus nedaro net genetinių tyrimų

o tuom doplerio tyrimu tai tiesiog įvertina visą vaikelio bendrą būklę, kraujotaką ir t.t.
na, sėkmės visoms merginukėms

man pradėjo užeidinėti silpnumai po pusę dienos, kaip kad būdavo pradžioj