Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

sveikutės,

Abercrombie, gal viskas bus dar gerai... mano draugė tempė laukė su nesivystančiu iki 10 sav.....

Vaidute- mažute, atrašiau tua į až, bet čia žiūriu dar daugiua klausimukų.... skirtumas didelis ar 0,4 ml ar 0,2 ml- taigi dviguba dozė... aš pažįstu tik vieną, kuri leidosi 0,4 ml dozę, bet jai ir buvo stipri trombofilija su kraujagyslių užsikimšimais iki nualpimo... pas tave kaip suprantu nėra taip...
o mes 0,4 ml pirkom, kai negavom 0,2 ml ir leidavaus tik po pusę švirkšto kas vakarą - na, tarsi būtų 0,2 ml...

dėl vaistų LT- jie tikrai be recepto bent jau Kaune, tuoj paskambinsiu Mb ir paklausiu kur pirko... na , va paklausiau- Gintarinėj vaistinėj. tai tu maždaug apsiskaičiuok kiek tau dar reikės pakuočių, 0,4 ml tikrai brangesnis. bet jei ten tau sako , kad iš vis jo nereikia, tai manau 0,2 ml tikrai pakaktų, nes paskui su tuom 0,4 ml gali per daug suskystinti kraują. na, gal tu susiskambink su Abraičiu ir toliau vadovaukis būtent jo nurodymais. bandyk tartis, gal per mamą eitų tau dar susitvarkyti ir kompensuojamus... o tau labai neišeitų grįžti į LT bent jau tam genetiniam tyrimui?

bet tai nesuprantu, kaip ten pas jus nedaro net genetinių tyrimų doh.gif nebent bojo, kad sužinojus, jog kas negerai, nėštukės gali apsispręsti nutraukti... tubrūt jų tokia nuostata, kad gimdyti bet kokiu atveju... bet tai genetikai vis tiek turėtų būti... na, va, o mes vis keikiam LT, kad atislikę... tai pasirodo nieko panašaus...

o tuom doplerio tyrimu tai tiesiog įvertina visą vaikelio bendrą būklę, kraujotaką ir t.t.

na, sėkmės visoms merginukėms 4u.gif

man pradėjo užeidinėti silpnumai po pusę dienos, kaip kad būdavo pradžioj nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 28 vasario 2011 - 18:29
nezn kazkaip bijau abraiciui skambinti, jis toks uzimtas daktaras, kai paskutini karta skambinau lyg taip piktai snekejo, net nezn gal man taip tik pasirode....nes matai as tai uzsieni, mazdaug dar trugdau ji....
va man del tu vaistu normos jau seniai buvo kiles klausimas.... g.gif o dar cia viena diena kai susileidau clexane pasirodo man kraujas bego kokias 3 val is tos mazytes skilutes, kol uzciuopiau kad slapia, o ziuriu belekiek kraujo isbege, tai gal jis jau man per skystas....nes seip nesu stambi, mano ugis 170, o pries nestuma sveriau 62kg, ir abraitis buvo parases norma clexane0.2 ????? o as visa laika leidziuos clexane0.4 ir geriu aspirina 75mg norma, cia taip anglijoj man paskyre...
nors nusisauk doh.gif kaip as nekenciu tos anglijos.... schmoll.gif
i lietuva grysiu balandzio 27, man bus 30 savaiciu ar ne per velu bus ta genetini tyrima pasidaryti, ir kas jam siuntima turi israsyti??nes reikia is anksto uzsiregistruoti, kadangi lietuvoj busiu tik 2 savaites, sakau gal ir pas abraiti uzsiregistruoti?
o as tyriausi pas genetikus su vyru pries pastojant lietuvoj, cia ne tas pats???taip bijau kad tik viskas butu gerai...
Atsakyti
Ką tik po gyd., užmatėm šiokį tokį širdelės pulsavimą, vis dar mažesnis vaisiukas nei priklauso, bet auga vistik... Na tikėkimės ir toliau augs. Išrašė fraksiparino ir aspiriną kartu gerti. Va... Na dar po savaitės gal aiškiau viskas bus, kol kas viltis toliau rusena 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar daskaičiau, kad mano vaistai Zibor (kodėl man galvoj fraxiparinas skamba, nzn g.gif ). Suskubau internete pasiknisti, sakoma taip "Bemiparinas (Zibor) – naujos kartos sintetinis mažos molekulinės masės heparinas" - 2500 anti-Xa TV/0,2 ml dozuotės. Ar kuri naudojat Zibor'ą? Kiek knisuasi po temutę, visos su Clexane'u "susiženyjusios" g.gif Gal čia man ką negero išrašė... blush2.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vaidute-mazute, clexane 02 turetu pakakti, nes 04 skiria, jei kraujo kresumas vis tiek per didelis. O jei Abraitis israse 02, tai nesvarstyciau ir leisciausi toki. As leidausi Fraxiparine 03, ji stipresnis nei clexane 02, bet silpnesnis nei clexane 04. 30 sav genetiniams tyrimams veloka.. siuos tyrimus daro vaisiui.Taciau tavo vietoje, grizus i Lt pasidaryciau tyrima dopleriu, kaip A ir parases. Tai toks pat tyrimas ultragarsu, tik ziuri kraujotaka. Man pabaigoje ziurejo net kas savaite...

Abercrombie, sveikinu su sirdeles plakimu 4u.gif as irgi labai bijojau, kai pasake, jog sesiu savaiciu dar nesimato.Taciau gydytoja buvo rami ir sako, gal veliau implantavosi. Taip ir buvo, tad visada savaite mazesne buvo mano mergyte, o gime 38 savaiteliu:) viskas bus gerai! Pradesi leistis vaistukus ir bus gerai!

beje, turiu Fraxiparine 03 3 dezutes, nepraimtas.Susitartume mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Abercrombie @ 2011 03 01, 22:14)
Tik dabar daskaičiau, kad mano vaistai Zibor (kodėl man galvoj fraxiparinas skamba, nzn  g.gif ). Suskubau internete pasiknisti, sakoma taip "Bemiparinas (Zibor) – naujos kartos sintetinis mažos molekulinės masės heparinas" - 2500 anti-Xa TV/0,2 ml dozuotės. Ar kuri naudojat Zibor'ą? Kiek knisuasi po temutę, visos su Clexane'u "susiženyjusios"  g.gif  Gal čia man ką negero išrašė...  blush2.gif  Patarkit  4u.gif

girdejau kad yra kazkokie nauji, bet nevartojau. Paprastai skiria Clexane arba Fraxiparina, taciau gal ir si nauja pradejo israsineti... idomu, kaip kaina skiriasi, reiks pasiziuret.
Atsakyti
turbut pradejo israsineti,kad kompensacijos tvarkyti nereiketu,nes clexane ir Fraxiparine galima susitvarkyti kompensacija ir gauti vaistukus visam nestumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 03 02, 07:42)
turbut pradejo israsineti,kad kompensacijos tvarkyti nereiketu,nes clexane ir Fraxiparine galima susitvarkyti kompensacija ir gauti vaistukus visam nestumui smile.gif

Kad mano gyd ne iš tokių 'taupytojų', bet aš jo užklausiu g.gif
O ZIBOR kainuoja 105 Lt - 10 ampulių.
Atsakyti
sveikutės,

abercrombie, sveikanm labai labai wub.gif 4u.gif na, va kaip šaunu, kad neskubėjot - tikėkimės, kad viskas bus ok 4u.gif

tai tie nauji vaistai brangesni, nes Clexane dbr nei 100 lt nekainuoja...
vaidute_mazute, tai tu bandyk mamą nusiųsti pakalbėti su A... aš tau tuoj parašysiu į až...

sėkmės visoms 4u.gif smagu už jus visas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai Ačiū už paramą skiriant 2 proc. sumokėto GMP "Mažajai širdelei".

Tai fondas vienijantis tėvus auginančius vaikus su įgimta širdies yda. Šią diagnozę išgirsti teko ir mūsų šeimai. Dukrytei, antrą gyvenimo dieną buvo nustatyta plaučių arterijos vožtuvo stenozė. Apie liūdnus prisiminimus ir ašaras nekalbesiu... praeitis. Dabar jai beveik 5m., auga puikiai, pilna energijos ir nepasakytum, kad jai kazkas ne taip. Ir už visa tai esame dėkingi Aukščiausiąjam, Santariškių kardiologams, kardiochirurgams bei mūsų tikėjimui "viskas bus tik gerai"...

Ačiū už Jūsų Gerumą aciuks.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KIKE: 02 kovo 2011 - 13:03
QUOTE(Abercrombie @ 2011 03 02, 10:11)
Kad mano gyd ne iš tokių 'taupytojų', bet aš jo užklausiu  g.gif
O ZIBOR kainuoja 105 Lt - 10 ampulių.

O kodel skirtas Zibor, ne Clexane ar Fraxiparine?
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 03 02, 10:42)
sveikutės,

abercrombie, sveikanm labai labai wub.gif  4u.gif  na, va kaip šaunu, kad neskubėjot - tikėkimės, kad viskas bus ok 4u.gif

tai tie nauji vaistai brangesni, nes Clexane dbr nei 100 lt nekainuoja...
vaidute_mazute, tai tu bandyk mamą nusiųsti pakalbėti su A... aš tau tuoj parašysiu į až...

Ačiū 4u.gif Aš vistiek dar kol kas labai skeptiškai nusiteikusi ta savo "sėkme", nes tas dviejų savaičių skirtumas tikrai nemažas, na bet laikas parodys blush2.gif

Aaa, matai, aš galvojau, kad Clexane brangūs labai. O jūs kompensuojatės Clexane? Kažin gal ir Zibor'ą eina kompensuotis (čia ateičiai pamąsčiau, jei tektų nuolatos pirkti)... g.gif
Papildyta:
QUOTE(KIKE @ 2011 03 02, 16:40)
O kodel skirtas Zibor, ne Clexane ar Fraxiparine?

Nežinau, aš tuo metu dar buvau neskaičiusi pavadinimų vaistų tai net nesusimąsčiau apie tai. Bet kiek suprantu esmė yra ta, kad būtų skirtas mažos molekulinės masės naujos kartos heparinas, tai jis toks ir yra g.gif Paklausiu vistik sekantį kartą daugiau apie tuos heparinus, jei dar bus reikalo klausinėti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 02 kovo 2011 - 16:44
aciu uz patarimus, sveikinu visas merginas kurios turi geru ziniu:) norejau paklausti kadangi nusprendziau vaistukus pirktis clexane 0.2 norma, tai dabar tuos kur turiu 0.4 normos leidziuosi po puse ampules, bet ar man nepakenks kad as ampole dalinu dviem dienoms, nes pati labai tiksliai tai nezn kiek susileidziu...juk is akies tik... clexane 0.4 turiu dar 27 ampoles, tai jei dalinsiu dviem dienoms gausis net 2 menesiams, bet gal tada geriau taip ilgai nerizikuoti, ir pradeti leistis nusipirktas 0.2 normos ampoles? kaip cia dabar geriau....?
Atsakyti