Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

nezinau, kaip del AFS rodikliu, bet C baltymas, hemaglobinas ir kresumas pas mane buvo baisus
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 02 24, 03:04)
bet man atrodo, jei nesivysto , tia vis tiek anskčiau ar vėliau ateina savaiminis persileidmas... į tai daktarai irgi žiūri skirtingai- vieni sako , kad reikia kuo greičiau išvalyti, kad nenuodyti organizmo, kiti- kad vat kaip mūsų dažnų nesivystančių  nestuke.gif  atveju, kad negalima dažnai daryti valymus, geriau leisti pačiam organizmui savaime pašalinti...  taip kad, čia gan daug skirtingų nuomonių.... vieningos tikrai nebus...

Man kai buvo pirmas nesivystantis-tai del gydytoju aplaidumo visa menesi pravaiksciojau su nustojusiu vystytis vaisiumi.Tepliojo rudai,o ginius sake gimdos kaklelyje zaizda. doh.gif .Kai pakliuvau pas gera gine-tai nedelsiant siunte daryt abrazija,nes grese organizmo intoksikacija.
Na,o paskui kai buvo du ankstyvi persileidimai(5-6sav.)-tai jie buvo savaiminiai.Tiesiog pradedavo tepliot,pradedavo maust pilva(smarkiai)ir iskraujodavau ,gaudavosi kaip,kad paveluotos mmm,tik labai skausmingos ,gausios,su kresuliais.Jei buciau nedariusi NT ir nemaciusi II-tai galvociau,kad mmm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 24 vasario 2011 - 11:30
APC-R ir yra baltymo C rezistentiškumas, tai jis normoj irgi. Na toks jausmas, kad man tikrai nėra to AFS. Daryti tyrimai per kokį mėnesį po A doh.gif
Atsakyti
vat man ir įdomu, jei kartočiau tyrimus pas ginekologus, ar kažin vėl tą patį rodytų... ar taip kaip hematologams... na, čia gal tikrai priklauso kada juos darai... aš kiap suprantu, tas AFS paūmėja būtent nestuke.gif metu ... bet alia manęs gulėjo viena nėštukė, kuri leidosi netgi dvigubą Clexano dozę , jei darė CP ir paskui daktaras papaskojo, oi kiek bėdų buvo su jos trombofilija doh.gif doh.gif vos atgriebė doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na Sidrulka tu man dar daugiau siaubu papasakok, tai as niekada nesugalvosiu nestuke.gif

Nors man daktaras paseke jokiu pati tik CP bus
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 24, 14:09)
Na Sidrulka tu man dar daugiau siaubu papasakok, tai as niekada nesugalvosiu nestuke.gif 

Nors man daktaras paseke jokiu pati tik CP bus

tik nesigąsdink Imarta, ... tau juk niekaip kitaip nepasireiškia trombofilija ... o tai merginai ir šiaip pasieikšdavo ne nėštumo metu- tokių vienetai, bet tai va, vis tiek turi lelių ir dbr viskas ok thumbup.gif per kančias į žvaigždes..

mano gi pačios diagnozė su žodžiu ,,kombonuota", o čia jau skambai baisiau nei bet kurios jūsų kitos... ir dar priedo kažkoks ,,leideno faktorius"... kai gulėjau klinikose, aš ten irgi buvau vienentinis eksponatas dėl diagnozės ir visko pranašavo, bet kiap matai viskas čiki... taip tikiuosi ir su antruojuo ,,nuskils"... aha, man jau Marėj sakė : ,,Jums tik CP" ir daktr.A. sakė:,,Jumes bet kuris kitas klinikų daktr tik CP darytų, o mes ,,drąsuoliai" su daktaru A . apsisprendėm, kad bandom gimdyti natūraliai ir ką... viskas gan greitai ir lengvai... man ta mano diagnozė dėl to ir atrodo tokia miglota...
taigi linkiu visoms dar kartelį daug ryžto, užsispyrimo ir sėkmės...
ir tfu tfu tfu bus matyt, kaip čia baigsis man viskas su antruoju nestuke.gif kol kas viskas kaip ir sklandžiai... jau pusę perkopėm...
Atsakyti
Sveikos dar kartą 4u.gif
Šiandieninis HCG - 36 530 (prieš 48 val buvo 25 884), vadinasi vilties dar yra, nors auga lėčiau nei turėtų, bet dar auga... Manau, kad dar pirmadienį pasikartosiu HCG ir su šiokia tokia dinamika (tikėkimės) sulauksiu antradienio vizitą pas gyd. Tikiuosi ras širdelę, nes jei ne - tai jau nebebus kur laukti daugiau, nes pagal mmm jau turėtų būti beveik lygiai 8 sav, o pagal paskutinį echo kaičiuojant, bus 6 sav. 4 d. g.gif unsure.gif
Tiesa, šiandien kraujas liejosi laisvai thumbup.gif Reikėjo dar palaukti gerokai, kol užkalkėjo mano vena blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 25 vasario 2011 - 20:03
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 25, 20:58)
Sveikos dar kartą  4u.gif
Šiandieninis HCG - 36 530 (prieš 48 val buvo 25 884), vadinasi vilties dar yra, nors auga lėčiau nei turėtų, bet dar auga... Manau, kad dar pirmadienį pasikartosiu HCG ir su šiokia tokia dinamika (tikėkimės) sulauksiu antradienio vizitą pas gyd. Tikiuosi ras širdelę, nes jei ne - tai jau nebebus kur laukti daugiau, nes pagal mmm jau turėtų būti beveik lygiai 8 sav, o pagal paskutinį echo kaičiuojant, bus 6 sav. 4 d. g.gif  unsure.gif
Tiesa, šiandien kraujas liejosi laisvai  thumbup.gif  Reikėjo dar palaukti gerokai, kol užkalkėjo mano vena  blush2.gif

viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 02 26, 07:45)
viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif Kažkaip nusiteikiu vistiek, kad bet kas gali nutikti, kad per daug nenusivilčiau, bet kibirkščiuoja dar viltis, kibirkščiuoja... blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif siandien buvau scane, mano leliukas auga, vystosi puikiai, turesiu berniuka thumbup.gif , nu daktare sake viskas gerai, tik bijau kad jie cia papildomai nieko daugiau netiria, tik gavau papildoma scana uz 3 savaiciu, patikrins ar vaikelis auga normaliai....ir viskas...o kai abraitis man istyre afs, mano uzrasuose parase kad reikalingas 11-14 n.sav. genetinis tyrimas, 32sav kazkokia doplenometrija??o cia nieko tokio nedaro.... g.gif beje dar labai susinervinau nes gavau laiska is ligonines kad man reikia nutraukti clexane, ir gerti tik aspirina jau is kito daktaro, taigi kai pabaigsiu vaistukus, kitu tikrai nebegausiu doh.gif niekas man ju daugiau neisrasys, tai teks pirkti lietuvoj ir atsisiusti cia i anglija...norejau paklausti ar clexane reikia recepto??? ar pvz mano mama galetu nupirkti juos vaistinei? nes dabar vaistuku kuriuos turiu uzteks dar nepilnam menesiui, tai jau reiketu pradeti rupintis.....o dar idomu pasidare man ar skiriasi kaina clexane02 ir clexane04 ????
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 02 28, 17:36)
sveikos mergytes 4u.gif  siandien buvau scane, mano leliukas auga, vystosi puikiai, turesiu berniuka thumbup.gif , nu daktare sake viskas gerai, tik bijau kad jie cia papildomai nieko daugiau netiria, tik gavau papildoma scana uz 3 savaiciu, patikrins ar vaikelis auga normaliai....ir viskas...o kai abraitis man istyre afs, mano uzrasuose parase kad reikalingas 11-14 n.sav. genetinis tyrimas, 32sav kazkokia doplenometrija??o cia nieko tokio nedaro.... g.gif beje dar labai susinervinau nes gavau laiska is ligonines kad man reikia nutraukti clexane, ir gerti tik aspirina jau is kito daktaro, taigi kai pabaigsiu vaistukus, kitu tikrai nebegausiu doh.gif niekas man ju daugiau neisrasys, tai teks pirkti lietuvoj ir atsisiusti cia i anglija...norejau paklausti ar clexane reikia recepto??? ar pvz mano mama galetu nupirkti juos vaistinei? nes dabar vaistuku kuriuos turiu uzteks dar nepilnam menesiui, tai jau reiketu pradeti rupintis.....o dar idomu pasidare man ar skiriasi kaina clexane02 ir clexane04 ????

labukas.sveikinu,kad viskas gerai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip skiriasi http://www.vaistai.l...uzp-sv-n10.html paziurek cia.na receptas reikalingas,bet manau su gyd mama galetu susitarti.ir jei pirktu patarciau euro vaistineje ieskoti as kai pirkau paskutini karta tai mokejau uz dezute 81lt.o dabar tai nezinau kiek kainuotu ir ne visos vaistines turi si vaista.smile.gif
Atsakyti
aciu uz informacija, nu bus cia dar vargo... g.gif tik idomu man dabar pasidare kokius vaistus pirkti, nes cia man anglijoj skyre clexane04, o lietuvoj abraitis buvo parases kad reikes leistis clexane02 norma....
Atsakyti