vaziuok i ligonines priemima privalo priimti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 23, 20:59)
labas vakaras,rasau ne i tema bet reikia jusu pagalbos!!!!!
Man pries koki pusmeti buvo persileidimas,dabar vel pastojau,jokiu simptomu nejauciau,ir kol kas ju irgi nera(nors dar tik 5 sav.) beda stai kokia: man pradejo teplioti (mm buvo pries 3 savaites) pilva maudzia ir tempia labai. Kaip tycia negaliu prisikambinti savo ginei. juolab esu Kaune cia sako nepriims nebent siuntima turiu,o i vilniu negaliu vaziuoti su tokia situacija,gal jums kai kuria taip buvo gal as per daug bijau ir cia normalu????
Man pries koki pusmeti buvo persileidimas,dabar vel pastojau,jokiu simptomu nejauciau,ir kol kas ju irgi nera(nors dar tik 5 sav.) beda stai kokia: man pradejo teplioti (mm buvo pries 3 savaites) pilva maudzia ir tempia labai. Kaip tycia negaliu prisikambinti savo ginei. juolab esu Kaune cia sako nepriims nebent siuntima turiu,o i vilniu negaliu vaziuoti su tokia situacija,gal jums kai kuria taip buvo gal as per daug bijau ir cia normalu????
O tai kaip mmm buvo pries 3sav.,o nestumas 5sav.?

O tepliojimas kokios spalvos?Ne rudos?Nes rudas buna labai negerai.
Gal kas priimtu privaciai Kaune.Nezinau kaip Kaune,bet Vilniuj nepriima ligoniu is kito miesto be siuntimo -nei priimamajame nei greitoji veza i ligonine(turim skaudzios patirties siuo atzvilgiu)
Sekmes jums dideliausios!Bet gal vistiek pabandykit i priimamaji,sakykit,kad labai labai skauda pilva,gal susimils ir priims.
Vilniuje tai jei nuvažiuoji į priimamąjį ir primygtinai reikalauji apžiūros, priima, bet jei nusprendžia, kad tai buvo ne būtinoji pagalba - susimoki apie 100 Lt.
Lady*love. važiuok į ligoninę, jei ne už dyką, tai už mokestį į kasą priims.
Lady*love. važiuok į ligoninę, jei ne už dyką, tai už mokestį į kasą priims.
sveikutės,
na, taip ir aš jau ne kartą patyrus priėmimo ir greitųjų ,,šaltumą" ir atžagarumą... jiems visai dzin, tau skauda ar ne, tu
ar ne... jei jiem kavos pertrauka- viskas - šventa ir t.t. ai, nesiplėsiu...
aš tai jau gąsdinuos dėl gimdymo, kai nespėsiu iki Kauno davažiuot, arba jei bus savaitgalis, tai A. pasakys - nepriimsiu tavo gimdymo
jau kiek tokių istorijų skaičiau- susitaria su daktarais, o tie savaitgalį naktimis nevažiuoja
Abercrombie, bandyk tartis su gin be abrazijos ir narkozių... man jau irgi 5-tą kartą pasakė: ,,jau Jūs čia gana ir taip daug prigramdyta..." paskui išplonėja gimdos sinelės, tai irgi negerai... todėl aš paskutinį kartą sulaukiau savaiminio persileidimo ir man po to skyrė tik gimdą traukiančius vaistus ir dar kažkokius, kad neprisimestų jokia infekcija... kažką esu girdėjusi ir apie tabletes... nes iš tiesų sunku, kai pati realiai suvoki kokia pabaiga, o čia dar reikia laukti... aš va taip laukiau... per draugės vestuves...- tiesa, aš jose net nedalyvavau, o MB buvo prisžadėjęs filmuoti/ fotografuoti...
Imarta, man su pirmuoju sėkmingu
irgi buvo be galo daug baimių... iki 30 sav vis dar bijojau ką pirktis leliui... į kiekvieną vizitą pas A. Kaune važiuodavau susikrovusi tašę guldymui... o dbr viskas natūraliai...svarbu nepamirštu sugerti ir susileisti vaistukų ir pirmyn... pirkinukai pačiame įkarštyje... pamatysi, viskas su laiku praeina... man irgi nėra jokių trombų (tfu tfu tfu), nors pripažinta kombinuota trombofilija
aš buvau papildomai pas hematologą ir jis man padaręs net du kartus tuos pačius tyrimus nerado jokio AFS... aš jau kažkaip dažnu ir jūsų atveju pastebėjau, kad tą AFS randa tik ginekologai, o kiti spec jo kažkodėl neranda
čia kažkokia mistika
bet kaip mano ginius, pats nelabai ką nusimanantis apie tą AFS gan teisingai pasakė, -atrado kažkas gydymą , kuris pasiteisina netgi ne vienai, o kelioms dar ko gero neištirtoms ligoms ir pirmyn... svarbu padeda... na, ne mums čia suprast tais medicinines vingrybes... manau ir patys daktaria dar daug ko nesupranta, nes dar daug yra neištirta iki galo...
na, taip ir aš jau ne kartą patyrus priėmimo ir greitųjų ,,šaltumą" ir atžagarumą... jiems visai dzin, tau skauda ar ne, tu

aš tai jau gąsdinuos dėl gimdymo, kai nespėsiu iki Kauno davažiuot, arba jei bus savaitgalis, tai A. pasakys - nepriimsiu tavo gimdymo

Abercrombie, bandyk tartis su gin be abrazijos ir narkozių... man jau irgi 5-tą kartą pasakė: ,,jau Jūs čia gana ir taip daug prigramdyta..." paskui išplonėja gimdos sinelės, tai irgi negerai... todėl aš paskutinį kartą sulaukiau savaiminio persileidimo ir man po to skyrė tik gimdą traukiančius vaistus ir dar kažkokius, kad neprisimestų jokia infekcija... kažką esu girdėjusi ir apie tabletes... nes iš tiesų sunku, kai pati realiai suvoki kokia pabaiga, o čia dar reikia laukti... aš va taip laukiau... per draugės vestuves...- tiesa, aš jose net nedalyvavau, o MB buvo prisžadėjęs filmuoti/ fotografuoti...
Imarta, man su pirmuoju sėkmingu

Man ginius po antro itare, o reumatologe rado AFS. Bet kas liecia dauguma daktaru, kai pasakau, kad man AFS, tai ziuri i mane
ir sako as nezinau ka su jumis daryti
Man ginius leido tik nuo vasaros planuoti, nes visa ziema prasirgau
O man abrazijas dare , nes kaklelis uzsidares buvo ir negalvojo prasiverti

QUOTE(imarta @ 2011 02 24, 02:26)
Man ginius po antro itare, o reumatologe rado AFS. Bet kas liecia dauguma daktaru, kai pasakau, kad man AFS, tai ziuri i mane
ir sako as nezinau ka su jumis daryti

man iš pradžių irgi liepdavo laukti bent po pusmetį ar net ilgiau, vėliau jau liepė bandyti iškart po abrazijos vos atėjus kitam ciklui, nes tipo gimda dar būna išbujojus ir lengviau, greičiau ten viską prisiima... bet mes psichologiškai nepajėgėm planuoti taip jau vėl iš karto...
bet man atrodo, jei nesivysto , tia vis tiek anskčiau ar vėliau ateina savaiminis persileidmas... į tai daktarai irgi žiūri skirtingai- vieni sako , kad reikia kuo greičiau išvalyti, kad nenuodyti organizmo, kiti- kad vat kaip mūsų dažnų nesivystančių

tai aš kiek per primąjį

na pas mane tarpai tarp nestumu buvo dideli tarp pirmo ir antro 7m, o tarp 2 ir 3 buvo 3. \Dabar jau praejo po paskutinio 3.5m, bet kaip kalbejau su ginium, tai jau sake 2 tokias su AFS turejo. Tai i kauna kazkaip ir nevaziuoju, cia aptarem plana ir lauksim vasaros
Kaip sakiau as pati turiu daug baimiu, nors daktaras ramina, kad turi pasisekti

QUOTE(imarta @ 2011 02 24, 03:10)
na pas mane tarpai tarp nestumu buvo dideli tarp pirmo ir antro 7m, o tarp 2 ir 3 buvo 3. \Dabar jau praejo po paskutinio 3.5m, bet kaip kalbejau su ginium, tai jau sake 2 tokias su AFS turejo. Tai i kauna kazkaip ir nevaziuoju, cia aptarem plana ir lauksim vasaros
Kaip sakiau as pati turiu daug baimiu, nors daktaras ramina, kad turi pasisekti

tai šaunuolis daktaras, kad pasitiki savimi iš 2

o tų baimių taigi turim visos, net ir tos, kur normaliai be jokių AFS laukias...
pamatysi, kai sėkmingai pastosi ir nėštumas vis didės ir didės, tai ir baimės mažės...
aš pamenu, kai su dukryte lengviau atsipūčiau, kai jau daktr pasakė 24 sav., kad viskas ok, ir kad jau tokio amžiaus gyvybėlės išgyvena... na, realiai pagalvojus, tai ne duok Dieve, bet kai prieš tai išnešiodavau tik iki 6 sav., tai čia buvo jau labai daug... o dar daugiau buvo, kai pagimdžiau praktiškai diena į dieną pagal terminą

Imarta, ir kitos planiukės, aukštyn nosis, daugiau pasitikėjimo... ar jums vidinis balsas nešnabžda, kad turi būti viskas gerai ir taip ir bus

va, man patinka Abercrombie, ji sau taip ramiai reaguoja į viską, dėliojasi jau planus į ateitį- šaunuolė

aš pamenu kuo toliau, tuo labiau pergyvenau su kiekvienu persileidimu, bet kai atradau paguodą čia SM , tai kažkaip ramiau reagavau į viską, kad aš ne viena tokia, kad būna ir baisiau ir .... kai jua visai negalvojau paie nieką, kai pasinėriau į n darbų, kitų planų, tuomet ir atėjo mūsų dukrytė

taip, kad dar merginos , yra labai svarbu dvasinė ramybė, nusitiekimas, kuo mažiau blogų minčių apie tai... sunku tai padaryti, bet reikia kažkaip su tuom kovoti... ypač kai aplinka tave vietoj to, kad palaikytų, paguostų, tai dar ir pasmerkia

tuo ir , kaip aš sakau, esame stiprios, kad užsispiriam, nepasiduodam ir užsigrūdinam prieš visus gyvenimo išbandymus... ir atlaikom.... su laiminga pabaiga

As pirma pas giniu buvau, tai jis vargsas informacijos ieskojo ir skambinosi konsultuotis, bet mes papuolem , kad tik aspirina gerem, o vaistu neleidom. O pirmus 2 net nezinojau kas man yra. Tai dabar isakyta jei II begom pas ji ir leisim vaistus. Jis mane ramina, sake pas ka ankstyvi, tai geriau nei pas kitas velyvi buna nesivystantis
Man artimieji nieko blogo nesako, net palaiko, kad viskas bus gerai.
Man artimieji nieko blogo nesako, net palaiko, kad viskas bus gerai.
Sveikos
Peržiūrinėju ankstesniuosius tyrimus. Man daryti : Anti-b2 (Ig GAM), AKA Ig GAM, APC-R, LA1. Dukart kartoti, abu kartus geri. Prieš A visada darydavo tą bendrą kraujo krešumą - geras. Aš net nežinau. Ar verta vėl karoti tyrimus? Ar tiesiog dnadyti pastoti su aspirinu sekantį kartą ir pradėti leistis hepariną, kai ateis laikas? O gal dar kakzokį tyrimą praleidom, kuris "užkabintų" mane už AFS nustatymo?

Peržiūrinėju ankstesniuosius tyrimus. Man daryti : Anti-b2 (Ig GAM), AKA Ig GAM, APC-R, LA1. Dukart kartoti, abu kartus geri. Prieš A visada darydavo tą bendrą kraujo krešumą - geras. Aš net nežinau. Ar verta vėl karoti tyrimus? Ar tiesiog dnadyti pastoti su aspirinu sekantį kartą ir pradėti leistis hepariną, kai ateis laikas? O gal dar kakzokį tyrimą praleidom, kuris "užkabintų" mane už AFS nustatymo?

Pas mane, tas kaip uzsleptas, tik nestumo metu baisumai islenda
bet kai dare AFS nesenai po abrazijos buvo, tai tada rado, o taip visi kresumai pas mane geri

QUOTE(imarta @ 2011 02 24, 10:29)
Pas mane, tas kaip uzsleptas, tik nestumo metu baisumai islenda
bet kai dare AFS nesenai po abrazijos buvo, tai tada rado, o taip visi kresumai pas mane geri

Aišku