Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

QUOTE(Paja @ 2008 11 12, 17:11)
Nejau tevai miega taip, kad nieko negirdi? g.gif
Ai, bet nesvarbu, gincytis galima iki negalejimo. Kol kas leidziu ir leisiu kartkartem nakvynes ar vakarelius. smile.gif

Pritariu, Paja drinks_cheers.gif
Vaikais reikia ir pasitikėti, ir kalbėti su jais. Apie draugus, jų elgesį svečiuose taip pat. Kuo glaudesnis bus tėvų - vaikų ryšys, kuo daugiau santykiuose bus pasitikėjimo, tuo bus geriau ne tik tėvams, bet ir patiems vaikams.
Man augant mama leisdavo pasikviesti vakaroti savaitgalį geriausią draugę, pati taip pat retkarčiais gaudavau tokią galimybę. Nerealūs prisiminimai iš vaikystės thumbup.gif Buvo puiku bent retkarčiais turėti tokią laisvę. Negalėjau nuvilti mamos, nes žinojau, jog nebeturėčiau galimybės taip leisti kad ir labai retą vakarėlį.
Manau, kad jei dukra turi geriausią draugę, kuria pasitikima, galima joms leisti nors retkarčiais turėti tokį smagų vakarėlį. Čia, aišku, kiekvienos šeimos pasirinkimas. Tik žinau, kad ne visada griežti draudimai atneša pageidaujamą rezultatą. Kaip, beje, ir nekontroliuojama laisvė. Saikas ir ribos, t.y. taisyklės, visur būtinos.
Atsakyti
Labai nemegstu kai namie svetimi,bet ka darysi,leidziu...
Atsakyti
Leidžiu sūnui ir netgi kartais paraginu, kad geriau pasikviestų į namus, o ne pats eitų kitur blush2.gif man taip ramiau blush2.gif

mano tėvai visada leisdavo pasikviesti draugų į namus, ir sėdėdavom iki išnaktų, džiaugiuosi dėl to, ir jie matydavo, kad dedasi, ir mums gerai būdavo
Atsakyti
man irgi nepatinka, kai namie dar buna darugu, nes ir taip triuksmo pakanka nuo 3 savu... bet jei jau ateina, tai kur dingsi?
Atsakyti
Manau ptiklauso nuo to kokie tie draugai.aš kartais pasikviečiu drauges į manus,ir niekas ne prieš lyg ir,tačiau tai būna retai,nes su drauge su kuria daugiausia bendraujame dažniausiai būname pas ją ir jos mama pati įniciatyviai siųlo pasikciesti mane į svečius.nežinau gal pasitikėjimą pelniau.vat prieš kelias dienas iki vėlyvo vakaro,buvau, bet pati nejaukiai pasijaučiau,tarsi į svetimos šeimos gyvenima kisčiausi,tai kol kas nevažiuoju niekur.

Jeigu kada nors turėsiu vaikų,manau,kad leisiu jiems atsivesti draugų,tačiau tie žmonės turi būtį ne pirmi sutikti pažįstami.Draugus irgi reikia mokėti rinktis
Atsakyti
Pati esu vaikas tai draugę atsivedu į namus be tėvų atsiklausimo (gal blogai darau bet) , nieko nesako, ir nėra sake tėvai , kad nesivesk draugų į namus ir t.t..

Taip pat ir kai sesė dar pas mus gyvendavo ir būdavo mažesnė prisimenu atsivesdavo drauges ir nieko mama su tėčiu nesakydavo, nes savo kambarį būdavo jos, ir tos draugės nėra po kambarius vaikščiojusios kiek prisimenu. ax.gif

Vasara pati aš būnu lauke, namie galima sakyt nei dienos, nebent prastas oras, bet tada kiekviena pas save būna namuose. smile.gif

Žiema , neinu galima sakyt su draugėmis susitikt, nes kai mažas pas mus miestelis, per tokį orą nebent tik pačiaužyt nuo kalnų su rogutėmis ar "paruriukais" pačiaužyt. thumbup.gif

O kai turėsiu kažkada savo vaikų , manau leisiu savo vaikams atsivest drauges-draugus, nes norėčiau pati labiau pažinot tuos draugus.. drinks_cheers.gif

Mano tėtis sako nuveik į piceriją su draugėm pasėdekit, ar dar ką nors nuveikit. biggrin.gif

O dėl miegojimo tai mano tėvai nieko prieš. Pas mane draugės miega, ir aš pas jas, tame nieko blogo nematau, aišku visada kai nuveinu par draugės tėvus pasiklausiu ar tikrai netrugdysiu jiems. blush2.gif
Atsakyti
na, sunaus draugai nesilanko namuose...ir nenoreciau.. schmoll.gif
Atsakyti
as pries draugus tiek savo namuose, tiek kad vaikas eitu. Dirbau tardytoja, tai tiek visokiu atveju prisiziurejau, todel esu pries
Atsakyti
QUOTE(Anita35 @ 2009 01 25, 21:34)
as pries draugus tiek savo namuose, tiek kad vaikas eitu. Dirbau tardytoja, tai tiek visokiu atveju prisiziurejau, todel esu pries

Atsiprašau, ar galima būtų konkrečiau? Na, gal galite pateikti kažkokių pavyzdžių, kodėl Jūs prieš. Man atrodo, kai su kai kuriais dalykais nesi susidūręs, tai gali net į galvą neateiti, kad kažkas gali nutikti.
Atsakyti
Neleidziu vestis gaujomis, bet viena geriausia drauga leidziu pasikviest, ir saviski tik pas ji isleidziu i svecius, bet mes seimomis bendraujame, pazistame vieni kitus, gal todel ramiau
Atsakyti
Man seniau mama sakydavo, kad geriau namuose su draugėm vynelio pagert, bet kad dabar namų nebereik, parkuose jaunimas, sėdim ;D o šiaip visada leisdavo draugus, kartais tik užknisa mamą pastaruoju metų, kai visos bliaunančios dėl bernų... einam pulkais biggrin.gif
Atsakyti
Leidziu pasikviest draugu ir paciam pas juos eiti. Mano vaikas numirtu, jei po mokyklos iki vakaro turetu buti vienas, jam bendravimo reikia kaip oro. Aisku, kai bus mazylis siek tiek apribosiu tai, bet visai neuzdrausiu.
Atsakyti