Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

QUOTE(laureta @ 2008 10 29, 09:50)
Tokie pasinakvojimai nieko gero neduoda.

Pasakykite prasau priezasti,t.y jei gero neduoda,kokia viso to "blogybe"?
Atsakyti
Na, juk draugės nevisada būna tos geriausios. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2008 11 04, 14:44)
Na, juk draugės nevisada būna tos geriausios. blush2.gif

o prie ko cia drauges?Tai tik vaikai kurie nori bendraut!Suauge ne visada atsikria drauga,tai ka kalbet apie vaika?Tam ir turi vaikas bendraut,kad suprastu aplinka,vaikus,zmones..Net "nereiksmingi"(mums)vakareliai savo duoda!Man tai svarbu todel,kad noriu jog dukra butu man draugas!T.y manim pasitiketu,nebijotu,zinotu,kad salia esu as,o ne teta is ano namo!Net ir dabar kada dukra pasakoja apie GRAZIUS kiemo berniukus,noris kimstis ausis ir paaiskint,kad dar ankstoka...bet zinau,jei dabar prarasiu pasitikejima-neigausiu jo niekad!Neduok Diev Ji kada sugalvos jog reik seimos pvz.kokiu 17,tai zinau,kad mano paaiskinimai,kad tai tik neispuoseletas jausmas,bus girdimi,lab.tikiuos...Nzn as to tikrojo stebuklo kaip but gera mama,pati ji ismastau,bet tikiuos,kad tai veiks smile.gif
Atsakyti
Nu bet bendraut reikia su tais žmonėmis kurie nėra nors kartą ar du apsivoge.Maniškė susirado draugę kuri pastoviai meluoja.Bet vaikui neišaiškinsi. verysad.gif
Atsakyti
Visuomet leidžiu vaikams atsivesti tuos draugus, kuriuos gerai pažįstu, net jei nieko nėra namuose iš suaugusių. Tačiau griežtai uždraudus atsivesti mažai pažįstamus draugus kai nieko nėra namie. Vaikai irgi daug būna pas draugus.
Tik nelabai patinka, kai prašosi pas draugus miegoti, ar nori atsivesti, kad daraugai pas mus miegotų. Kelis kartus leidau. Bet manau, kad vaikai turi miegoti savo namuose, juolab, kad visi arti gyvena.
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2008 11 04, 20:31)
Visuomet leidžiu vaikams atsivesti  tuos draugus, kuriuos gerai pažįstu, net jei nieko nėra namuose iš suaugusių. Tačiau griežtai uždraudus atsivesti mažai pažįstamus draugus kai nieko nėra namie. Vaikai irgi daug būna pas draugus.
Tik nelabai patinka, kai prašosi pas draugus miegoti, ar nori atsivesti, kad daraugai pas mus miegotų. Kelis kartus leidau.  Bet manau, kad vaikai turi miegoti savo namuose, juolab, kad visi arti gyvena.

Tikrai?Mano vienos pažįstamos dukrą geriausia draugė apvogė.Sakė nuėjo į tuoletelą, kai grįžo draugė jau buvo išėjus mama jai pasakė kad ji kažką labai garsiai barškino ir pasiūlė patikrinti kiaulę taupyklę, jji buvo tuščia o priieš tai joje buvo gal 400 nepamena tiksliai.Iškvietė policiją o draugės mama durų neatidaro.Kai pagaliau atidarė vaidino nekaltą.Bet mergina pinigų neatgavo.Bet gerieji seneliai nupirko jai tą lovą kuriai ji taupė.
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2008 11 04, 18:55)
Nu bet bendraut reikia su tais žmonėmis kurie nėra nors kartą ar du apsivoge.Maniškė susirado draugę kuri pastoviai meluoja.Bet vaikui neišaiškinsi. verysad.gif

Tas taip,baugu,bet manot,kad draudziant bendraut vaikai supras?Man rodos,kad protestuodamas vaikas daugiau pridaro kvailysciu,o draugai tokiam amziui keicias,ir gan sparciai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurima @ 2008 11 04, 19:31)
Visuomet leidžiu vaikams atsivesti  tuos draugus, kuriuos gerai pažįstu, net jei nieko nėra namuose iš suaugusių. Tačiau griežtai uždraudus atsivesti mažai pažįstamus draugus kai nieko nėra namie. Vaikai irgi daug būna pas draugus.
Tik nelabai patinka, kai prašosi pas draugus miegoti, ar nori atsivesti, kad daraugai pas mus miegotų. Kelis kartus leidau.  Bet manau, kad vaikai turi miegoti savo namuose, juolab, kad visi arti gyvena.

Del miego-taip,manau taip pat,nakvoti niekada nepasilieka manoji,o musu namuose lieka tik seimos draugu vaikai.
Atsakyti
mirksiukas.gif Bet ar smagu, kai tau meluoja, nors tu žinai kad tai netiesa.
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2008 11 05, 15:18)
mirksiukas.gif Bet ar smagu, kai tau meluoja, nors tu žinai kad tai netiesa.

A va melas blogai cool.gif Bet zinant,kad tikrai meluoja,galima lengvai "suzaist" su tuo ax.gif Na pvz.pasakyt,kad tai Jus liudina(t.y jog zinot,akd tai melas),pasakyt,kad pradesit nepasitiket,kad tai nepagarba Jums.Nzn,cia dabar ismasciau tokia situacija,nes manoji dar vis tiki,kad matos kryziukai mirksiukas.gif Nors tai tik zaidimas gaunas,nes manau jog tai greiciau todel,kad butu labai geda.
Atsakyti
QUOTE(Limmy @ 2008 11 04, 18:42)
Tikrai?Mano vienos pažįstamos dukrą geriausia draugė apvogė.Sakė nuėjo į tuoletelą, kai grįžo draugė jau buvo išėjus mama jai pasakė kad ji kažką labai garsiai barškino ir pasiūlė patikrinti kiaulę taupyklę, jji buvo tuščia o priieš tai joje buvo gal 400 nepamena tiksliai.Iškvietė policiją o draugės mama durų neatidaro.Kai pagaliau atidarė vaidino nekaltą.Bet mergina pinigų neatgavo.Bet gerieji seneliai nupirko jai tą lovą kuriai ji taupė.

Nu mano vaikų draugai kol kas nieko nepavogė iš mūsų. Vagiančių vaikų nemėgsta ir patys vaikai. schmoll.gif Tokios kalbos greitai pasklinda tarp vaikų, jei kuris apsivogė pas ką. Ir kiti vaikai tokių nesikviečia į namus.

Atsakyti
O jei dar nieko nepakvietė?Tai yra pirmas kartas pas jus kas tada? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2008 11 06, 10:42)
A va melas blogai cool.gif Bet zinant,kad tikrai meluoja,galima lengvai "suzaist" su tuo ax.gif Na pvz.pasakyt,kad tai Jus liudina(t.y jog zinot,akd tai melas),pasakyt,kad pradesit nepasitiket,kad tai nepagarba Jums.Nzn,cia dabar ismasciau tokia situacija,nes manoji dar vis tiki,kad matos kryziukai mirksiukas.gif Nors tai tik zaidimas gaunas,nes manau jog tai greiciau todel,kad butu labai geda.

vaikai kaip ir dauguma kitų žmonių -- supranta kas per "draugas" tik tada, kai atsikanda patys. kad suaugusiems meluoja -- kodėl turi rūpėt, jei smagu kartu žaisti? bet va kai pačią išdurs, tada pagalvos kitaip.
Atsakyti