Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

QUOTE(Daila @ 2009 07 18, 00:45)
mano sunus atsiveda namo savo draugus ir mes nieko pries, namuose turim viena salyga jei oras laukia geras ( pavasari, rudeni, vasara ) - tai turi buti laukia ir jokiu draugu vedimu namo, ta pacia taisykle turi kitos kiemo mamos, taip jau esame susitare.visus sunaus draugus pazystame gerai, tai baimes neturim.nepazystamu vaiku namo neveda, nebent supazindina ir is pirmos pazinties dienos sunus nauju draugu tikrai neveda i namus. pries atsivesdamas draugus visada atsiklausia
del nakvojimu , tai kategoriskai pries, visi mes zmones ir turim asmenini gyvenima nereikia, kad kiti vaikai su savo tevas ji aptarinetu.

Vat čia tai man patiko ax.gif , reiks ir maniškui taip paaiškinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš augau kaime,tai pas mus visalaik "prohodnoj dvor" būdavo.Juk vieni kitus pažįsta.O mano dukra daugiau bendrauja tik su draugų vaikais,iš gatvės nesiveda.Jei pas mus ateina draugai,tai negaliu savo vaikui draust pasikviest draugų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2009 05 21, 15:44)
O as kazkaip nelabai linkusi leisti vaikams atsivesti draugu. Na pas mus ateina gerai pazistamu kaimynu vaikai ir tiek. Seip as ir saviskiems neleidziu pas draugus i namus eiti (nebent kokia sevnte, ir juos pakviecia dalyvauti). Kazkaip, juk visi suauge, grize is darbo, nori pailseti, atsipusti, ramiai pabuti. O kai vaiku prieina, tai nuolatos bijau, kad kaimynai is apacios neatbegtu skustis. blush2.gif Todel ir "varau" vaikus zaisti kieme o ne namie.

Pritariu smile.gif Mano nuomone žaisti gali ir lauke jei geras oras. thumbup.gif Žiemą būna kad leidžiu, bet iš patirties pasakysiu, jog po to pradeda šniūrais eiti, o maniškis į pastabas nereaguoja. verysad.gif O ir draugų savivalė prasideda schmoll.gif . Be to pastebėjau, jog tuomet prasideda draugų savotiškas šantažas "jei neisim pas tave prie kompo su tavim nedraugausim". doh.gif Žodžiu ankščiau leisdavau, dabar labai jau riboju. g.gif
Atsakyti
Leidziu susikviesti visa pulka draugiu tik su viena salyga: namuose turiu buti as arba MB. Turi savo kambari, lai jos ten zaidzia, klauso muzika ir t.t. Nieko blogo tame nematau.
Beje, sitaip mama mane auklejo - tad is savo gyvenimo pasisemiau patirties.
Atsakyti
Man 16m. Daznokai pakvieciu draugus pas save uzeit. Nepazistamus kaip galedama anksciau supazindinu su tevais, kartais tevai ateina kokiu zodeliu persimest su mano draugais biggrin.gif dabar retokai klausiu ar galima atsivest, nes jie dazniausiai ateina, kai tevu nera namie ax.gif Turejau drauga, kuris megdavo i saldytuva nosi kist, tai zinokit atpratint sunkoka buvo.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronytexD: 25 rugpjūčio 2009 - 14:54
Aš nedraudžiu savo vaikui atsivesti draugą namo: man įdomu su kuo jis bendrauja ir žinoma iš kokios jis šeimos... Bet mano vaikas niekada neatsiveda draugų kiekvieną dieną ir juo labiau atsiveda tik vieną draugą ir ne daugiau. Vaikas turi savo kambarį ir mums tai netrukdo mirksiukas.gif Net būna man asmeniškai labai malonu kai vaikui mano bevalgant galiu ir jo draugą pavaišinti kokiais sumuštinukais su arbata ar desertu mirksiukas.gif Net labai smagu būna iš vaiko išgirsti jo draugų atsiliepimą, pvz pasako "Sakė kad tu esi labai faina mama" arba "Tavo mama - jėga" ax.gif
Man asmeniškai budavo smagu kai mane mano tėvai išleisdavo pas draugę ir kai man leisdavo atsivesti draugę pas save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2009 07 18, 01:45)
mano sunus atsiveda namo savo draugus ir mes nieko pries, namuose turim viena salyga jei oras laukia geras ( pavasari, rudeni, vasara ) - tai turi buti laukia ir jokiu draugu vedimu namo, ta pacia taisykle turi kitos kiemo mamos, taip jau esame susitare.visus sunaus draugus pazystame gerai, tai baimes neturim.nepazystamu vaiku namo neveda, nebent supazindina ir is pirmos pazinties dienos sunus nauju draugu tikrai neveda i namus. pries atsivesdamas draugus visada atsiklausia
del nakvojimu , tai kategoriskai pries, visi mes zmones ir turim asmenini gyvenima nereikia, kad kiti vaikai su savo tevas ji aptarinetu.

drinks_cheers.gif Pritariu pas mus namie lygiai tokios pat taisykles 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikai turi savo kambari, todel leidziu pakviesti draugu, bet tik su mano leidimu, ir kai as bunu namie. Is karto visus perspejau, jei iseinant nesutvarkys zaislus, daugiau neateis, tai visada buna tvarka thumbup.gif Man ramu, kai mano vaikai ne kazkur, o namuose. Nakvoja pas mus tik mano geriauses drauges sunus, kai atvaziuoja visam savaitgaliui biggrin.gif
Beja vaikus leidziu pakviesti 1 ar 2 ir iki 19-20 val. cool.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif na tik aš trumpiau leidžiu pabūti, ne iki 19-20val schmoll.gif
Atsakyti
Aš leidžiu savo dukrai pasikviesti draugų. Ji pati nepažįstamu, arba menkai pažįstamų niekada neatsiveda, tik tuos su kuriais tikrai bendrauja, gerai sutaria. smile.gif Nematau tame nieko blogo. smile.gif Pasiklauso muzikos, pasikalba, juk tam ir yra draugai. mirksiukas.gif
Atsakyti
man seip patinka kai ateina drauges kartais ir draugai visi puikiai sutaria kartais ir nakvoti lieka tik aisku su tevu leidimu smile.gif kartais visi po miesta pavaikstom... smile.gif
Atsakyti
Draugai pas mane renkasi tik tada,kai tėvų nėra namuose. lotuliukas.gif Na išskirtinis atvėjis-kai reikia mokslui ką nors,projektus,referatus. Bet tėvai visada leidžia,tik patys draugai visada bijo eiti... doh.gif
Atsakyti