Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Anksciau leisdavau draugu atsivesti namo... Iki to laiko, kol neradau sudeginto kamuolio namie ir aprukusios sienos .... Po to karto namie draugai grieztai draudziami smile.gif blink.gif
Atsakyti
vaikinas mano vienišius (11)- su vienu draugu palaksto dvirašiais ir gana- nei pats eina, nei draugus į namus kviečiasi.
o mergina (17m)- aktyvistė- kai tik gavo savo kambarį- visada su kažkuo mokosi ar šiaip vakaroja. Ir aš tuo džiaugiuosi- ir man ramiau ir vaikas namie... smile.gif
Atsakyti
nors mano pana dar tik trecioke taciau dziaugiuosi kad parsiveda draugu i namus nes as juos matau kaip bendrauja o ir vaikai nebijodami ateiti pradeda tave laikyti draugu,kuriuo galima pasitiketi.tikiuosi kad ir toliau taip bus jau geriau tegul susnis ju namuose buna nei velniai zino kur slankioja ir ko prisimasto thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergaitei jau 13 metų, tai dažnai rengia "pižamų vakarėlius" arba šiaip mokosi, tai draugių būna dažnai atėjusių... 4u.gif Ir ne vient tik ateina, bet ir permiega. Aš visada leidžiu, nes netriukšmauja ir matau, kad Gabrielė draugauja tik su gerais vaikais. mirksiukas.gif Dažnai nuėjusi į parduotuvę (šalia MAXIMA yra) nuperku jiems kokių sulčių ir torčiuko ar šiaip ko pasigardžiuoti, tai visi labai laimingi būna. smile.gif

Negaliu suprasti, kaip kaikurios mamos negali leisti savo vaikams atsivesti draugų. Juk, jie užaugs uždari, galbūt nedraugiški. Bijos žmonių. blink.gif
Atsakyti
Aš auginu 3 vaikus, givenu 2 kamb. bute. Tai vien nuo minties, kad į namus ateis vaikų draugai purto verysad.gif
Atsakyti
Leidžiu atsivesti tik vieną draugą ir tik tada, kai pati esu namuose. Draugai visada pažįstami, dažniausiai kaimynų vaikai ax.gif
Atsakyti
na nematau as nieko blogo, kad susipazistu su dukros draugais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif visada pasiklausia ar gali atsivest ar gali pas ka kita nueiti g.gif
kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
mano sunui beveik 16 ir as leidziu ateit draugams.geriau jau pas mane namie visi filma ziuri negu slampineja pakampem.manau kiekviena mama turi zinot su kuo draugauja jos vaikas
Atsakyti
man mama neleido iki 8 metu niekur vazinet ir nakvot su draugem namie ir pas jas 4u.gif.bet poto eme leisti pas drauges nakvot ir kad jos pas mane ateitu biggrin.gif.bet kai pas mane atvaziuodavo tai mama visalaik noredavo buti namie kad kokiu vazu nesudauzitume tongue.gif.o dabar kazkaip tokio poreikio nera, geriau kokiam kine susitinkam. thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnui 8 metai, nei jis pats kur eina, nei draugų vedasi, kad iškrapštyt iš namų užrašiau į krepšinio treniruotes, tegu pabendrauja su bendraamžiais. Tiesą pasakius, nenorėčiau, kad nesant nieko iš suaugusių vaikas vestūsi namo draugų, net ir pažįstamų, juk vaikų fantazijai ribų nėra assa.gif
Atsakyti
Pas Vėją kartais ateina vienas ar du draugai – bendraklasiai, kuriuos neblogai žinau, ir su jų mamomis neblogai sutariu. Išnuomoju kokį filmą, pasižiūri visi kartu, pažaidžia su Lego, ir gerai. Namų dar nei karto nebuvo nusiaubę. :}
Atsakyti
Man patinka, kad maniškė pasikviečia draugių. Patogiau 'kontroliuoti' su kuo bendrauja. Kol kas drauges atsirenka labai pavyzdingo elgesio, tokiais svečiais aš patenkinta smile.gif
Atsakyti