Anksciau leisdavau draugu atsivesti namo... Iki to laiko, kol neradau sudeginto kamuolio namie ir aprukusios sienos .... Po to karto namie draugai grieztai draudziami
nors mano pana dar tik trecioke taciau dziaugiuosi kad parsiveda draugu i namus nes as juos matau kaip bendrauja o ir vaikai nebijodami ateiti pradeda tave laikyti draugu,kuriuo galima pasitiketi.tikiuosi kad ir toliau taip bus jau geriau tegul susnis ju namuose buna nei velniai zino kur slankioja ir ko prisimasto
Mano mergaitei jau 13 metų, tai dažnai rengia "pižamų vakarėlius" arba šiaip mokosi, tai draugių būna dažnai atėjusių...
Ir ne vient tik ateina, bet ir permiega. Aš visada leidžiu, nes netriukšmauja ir matau, kad Gabrielė draugauja tik su gerais vaikais.
Dažnai nuėjusi į parduotuvę (šalia MAXIMA yra) nuperku jiems kokių sulčių ir torčiuko ar šiaip ko pasigardžiuoti, tai visi labai laimingi būna.
Negaliu suprasti, kaip kaikurios mamos negali leisti savo vaikams atsivesti draugų. Juk, jie užaugs uždari, galbūt nedraugiški. Bijos žmonių.
Negaliu suprasti, kaip kaikurios mamos negali leisti savo vaikams atsivesti draugų. Juk, jie užaugs uždari, galbūt nedraugiški. Bijos žmonių.
Leidžiu atsivesti tik vieną draugą ir tik tada, kai pati esu namuose. Draugai visada pažįstami, dažniausiai kaimynų vaikai
na nematau as nieko blogo, kad susipazistu su dukros draugais
visada pasiklausia ar gali atsivest ar gali pas ka kita nueiti
kol kas viskas
kol kas viskas
man mama neleido iki 8 metu niekur vazinet ir nakvot su draugem namie ir pas jas
.bet poto eme leisti pas drauges nakvot ir kad jos pas mane ateitu
.bet kai pas mane atvaziuodavo tai mama visalaik noredavo buti namie kad kokiu vazu nesudauzitume
.o dabar kazkaip tokio poreikio nera, geriau kokiam kine susitinkam.
Mano sūnui 8 metai, nei jis pats kur eina, nei draugų vedasi, kad iškrapštyt iš namų užrašiau į krepšinio treniruotes, tegu pabendrauja su bendraamžiais. Tiesą pasakius, nenorėčiau, kad nesant nieko iš suaugusių vaikas vestūsi namo draugų, net ir pažįstamų, juk vaikų fantazijai ribų nėra
Man patinka, kad maniškė pasikviečia draugių. Patogiau 'kontroliuoti' su kuo bendrauja. Kol kas drauges atsirenka labai pavyzdingo elgesio, tokiais svečiais aš patenkinta