Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(davija @ 2009 02 22, 16:27)
tai jau tikrai žymiai pigiau išeina, čia aišku kas užsiiminėja ebėjais mirksiukas.gif man rodos pas mus centrifūga 129lt + 99lt BtB dubenys bigsmile.gif

rosee, va, ko aš noriu su kovo 8-ta - centrifūgos bigsmile.gif aš net salotų nevalgau, ne nepatinka tas vanduo kai nuplauni jas ir jos būna šlapios....

JAV irgi zymiai pigiau, nei pas mumi.

Centrifuga labai geras daiktas thumbup.gif as dar ir zuvi atitirbdau joje. Pasuki ir sausut sausutele lieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 22, 16:27)
aš noriu su kovo 8-ta - centrifūgos bigsmile.gif aš net salotų nevalgau, ne nepatinka tas vanduo kai nuplauni jas ir jos būna šlapios....

Davija, kol dar nėra salotų, neksubėk su centrifūga, gal nuolaidą kokią dar mestels TW mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 02 22, 13:41)
ar buvo kada LT raudonos spalvos prekes?  g.gif  Teta ebejui prisipirko centrifuga ir BtB dubenys raudonos spalvos. Kaip gerai atrodo  thumbup.gif

Buvo kaip pasiūlymai Spacemaker ir modulinės dėžutės. Kadangi buvo užsidirbimui raudona centrifūga, tai turėtų greitai pasirodyti kaip spec. pasiūlymas, o ir kitam kataloge jau spalva turėtų pasikeist.
Atsakyti
Gal kas turit ir norit česnakų skustuką keistis į kitą gaminį ? Nebūtinai į tw. Rašykit į až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 vasario 2009 - 16:37
as irgi keisciau visiskai nauja 10l "bliuda" i ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 02 22, 16:08)
Gal kas turit ir norit česnakų skustuką keistis į kitą gaminį ? Nebūtinai į tw. Rašykit į až

Padariau klaidą hihihi.gif Ieškau česnakų spaustuko
Atsakyti
spigliuk, o ko tu neužsisakai to česnakų spaustuko, juk jiems abar nuolaidos yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 02 22, 16:31)
Davija, yra kataloge mėlynas Preliudijos ąsotis 1,7 l (katalogo 65 psl.)  4u.gif

eisiu patikrint, matai patingėjau pati pasieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 22, 18:27)
spigliuk, o ko tu neužsisakai to česnakų spaustuko, juk jiems abar nuolaidos yra g.gif

Turiu nemažą sandėliuką, tad norėčiau pasikeist. Jei nerasiu, tada užsisakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vadove sake, kad jei per 7 savaite pasieki 560 Lt , tai 8 nebereikia uzsakineti, kad gautum ta 1l asoteli. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2009 02 22, 18:47)
O mano vadove sake, kad jei per 7 savaite pasieki 560 Lt , tai 8 nebereikia uzsakineti, kad gautum ta 1l asoteli. sad.gif

1. Jei Jūs būsite aktyvūs abi savaites ir 7 ir 8 sav min po 560 Lt, padovanosime Jums smagųjį žalsvą 1 litro Samba ąsotėlį.
2. Jei Jūs būsite aktyvūs abi savaites ir 7 ir 8 sav min po 360 Lt ir per abi sav kartu užsakysit už 1500 Lt. padovanosime Jums apvalią silikoninę formą su banguotais kraščiukais „Karalienę“ naujosios rudos spalvos. Tokioje formoje tartos, pyragai ir apkepai iškeps fantastiškai J
3. Jei Jūs būsite aktyvūs abi savaites ir 7 ir 8 sav min po 360 Lt ir per abi sav kartu užsakysit už 2200 Lt. padovanosime jums MSerijos peilį su įmaute. Puiki dovana!

Iš pat pradžių nebuvo pabrėžta , kad reikia būti aktyviai abi savaites. Tik vėliau atsiuntė sms ir patikslino info svetainėje
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 22, 18:27)

eisiu patikrint, matai patingėjau pati pasieškot blush2.gif

taigi samba asotis 2,1 l. 1740 dar didesnis uz preliudija 4u.gif
Atsakyti
Kas čia norėjo 1 litro puodo? Šią savaitę galima jį gauti dovanų, jei tapsite demonstruotoja ir per 8 savaites užsakysite už 2000 Lt.
Atsakyti