Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Sveikutes pleputes,

pasidalinkit savo patirtimi, ar ir siais laikais pries vaziuojant gimdyti, butina nusiskusti visa savo intymiausia vietele.
Man kazkodel daktare liepe, nors man atrodo dabar turetu buti pasirinkimo laisve.
Atsakyti
Labas, Zirziuk,

Man apie tai daktarė visiškai nieko nesakė. Aš nesiskutau, nes labai jau sunku pačiai susilenkti buvo, per pilvuką nieko nesimatė, vyro neprašiau, o į salonus nevaikštau blush2.gif
Gal ir higieniškiau, bet tikrai nemanau, kad būtina tongue.gif .

Atsakyti
QUOTE(EDITI @ 2005 08 04, 13:17)
Labas, Zirziuk,

Man apie tai daktarė visiškai nieko nesakė. Aš  nesiskutau, nes labai jau sunku pačiai susilenkti buvo, per pilvuką nieko nesimatė, vyro neprašiau, o į salonus nevaikštau blush2.gif
Gal ir higieniškiau, bet tikrai nemanau, kad būtina tongue.gif .

na aš kiek girdėjau tai ne visada higieniškiau, kartasi net geriau kai nedepiliuota smile.gif aš tai dar neapsisrendžiau, tikriausiai paprašysiu vyrelio, kad ten patrumpintų viską ir bus gerai....kam reiks tas nusidepiliuos biggrin.gif
Atsakyti
Na aš buvau pasidariusi depiliaciją ir palikusi tik siaurą juostelę. Gimdymo nanuose mane visą "plikai" nuskuto. Nesupratau, kam to reikia, bet kažkaip tada jau neatėjo į galvą paklausti.
Atsakyti
Dar manau, kad dabar neverta apie tai galvoti. Juk nežinia kada ir kaip mažiukas pradės belstis į pasaulį. Gali taip staiga pradėti skaudėti, kad ta depiliacija jau bus dzin. Jei ką, tai visada lauks tai pasiruošusios padatyti slaugutės thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat nesidepiliavau.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2005 08 04, 13:53)
Jei ką, tai visada lauks tai pasiruošusios padatyti slaugutės  thumbup.gif

g.gif kaip čia pasakius, nuvažiavau nenusidepiliavus, tai į mane taip pažiūrėjo dry.gif ir pasakė: tai ko neapsitvarkius atvažiavai blink.gif
Atsakyti
Kai gimdziau pirmaji leliu mane nudepiliavo ligoninej, tad pries antra gimdyma jau nuo 37 savaites karteli i savaite pilnai nusidepiliuodavau, na nelabai su pilvuziuku nestuke.gif patogu bet pasiciupdavau veidrodi ir thumb_yello.gif darbuodavaus, nuvaziavau gimdyti su keliu dienu sukuosena, priemime paklause ar nusidepiavus pasakiau kad pries kelias dienas ir tiko. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai gimdyti važiavau su "apželduke" tik truputį patrumpinau su žirklutėmis ir bikini zoną nusiskutau, bet ligoninėje pasakė, kad reikia skusti doh.gif . Tik tiek kad su slaugute sutariau, jog man tik ten kur reikia skustų, o ne viską plikai nuvarytų. Tai va biškį paskutaliojo, bet ne viską thumbup.gif
Atsakyti
dabar skusti nepatartina. kadangi daugeliui moteru po depiliacijos, skutimo daznai oda parausta, gali susidaryti smulkiu pulinuku, paskui pazeista oda pradeda niezteti. taip, kad higieniniais sumetimais, tikrai geriau neskusti.pasitrumpinti galima. o jei gresia cezaris, tada jau tikrai skuta rolleyes.gif
Atsakyti
As tai irgi manau kad daugeliui ta pilna depilacija gali tik daugiau problemu sukelti del sudirgusios odos. As pati planuoju gimdyti Trakuose ir gydytoja man pasake, kad dabar nei skuta nei klizmuoja jeio pati moteris to nenori, zodziu visiskai atsizvel;gia i gimdyves pageidavima. Gal kitose ligoninese ir kitaip, bet jei nenorite, nieks negali priversti
Atsakyti
Gimdziau prie menesi antakalny, nuvaziavau su tokia sukosena kuria man gamta padovanojo biggrin.gif blush2.gif tai ten slaugute nudepeliavo labai atsargiai tik pacioje apacioje, kad jei reikes kirpti kad netrukdytu mano kasos biggrin.gif o visa grozi paliko ax.gif O jau po gimdymo namie pati susitvarkiau, nes kai pamaciau kas tan uzaugo tai vos neapalpau user posted image
Atsakyti