Gimdžiau beveik prieš 1.5 metų. Artėjant gimdymui bandžiau apsiskusti pasiėmusi veidrodį. Nieko neišėjo. Ligoninėje apskuto vos vos. Buvo juokinga, kai paklausė ar neturiu ten apgamėlių. Ir kaip galėjau prisiminti, jei kelis mėnesius per pilvą žemiau bambos nieko nemačiau. Šiaip tas skutimas buvo nieko, bet jau klizmą...
Jei dar gimdysiu, reikalausiu, kad jos nedarytų.

Paaiskinkit jus man nesusipratelei- ruosiantis planiniam cezariui TEN reikia viska plikai nusiskust ar galima palikt bent juostele?
QUOTE(myliu @ 2005 08 05, 21:15)
Paaiskinkit jus man nesusipratelei- ruosiantis planiniam cezariui TEN reikia viska plikai nusiskust ar galima palikt bent juostele?
man atrodo skuta viska, be isimties...

QUOTE(myliu @ 2005 08 05, 21:15)
Nusiskust reiktu viska. Ir patarciau tai padaryti namie dar - kaip sakant palepink vyra

Ligoninej zinoma paklaus ir lieps parodyt ar viskas ten svaru ir grazu, bet kai pamaciau karta kokius skustuvus slauges naudoja, tai jie ne skutimui o gramdymui turbut skirti

O juostele beje, butu tikrai nelabai higieniska. Juk iki pjuvio vietos busi visa kraujuota, akuseres tures tave apiplauti. Nemanau, kad butu tau ar joms malonu, dar po "anuos" plaukelius knisinetis

Aciu labai!
Aš tai pasidepiliavau
, pasikvėpinau, pasipuošiau ir išvažiavau ...... Nes su tais "gandrais" buvom dieną sutarę...
Manau pačiai maloniau, jei tą procedūrą atlieki namie

Manau pačiai maloniau, jei tą procedūrą atlieki namie

Aš pati tai dar nesu gimdžius, bet va mano draugė pasakojo: ji gimdė krikščionišuose gimdymo namuose, tai dėl skutimo tai pati apsiskuto su veidrodžiu, bet kas liečia klizmą tai nieks jai nedarė ir per pati gimdymą aps...o dar vyras dalyvavo gimdyme...
siaubas kokia gėda
jau geriau man darytų nors ir tris klizmas

as gimdziau pries 8men. tyzenhauzu g.vilniuje, tai ispakavo nauja skustuva vienkartini ir apskuto tik aplink lytines lupas, o del klizmos tiesiog man ligonineje per apziura pries gimdyma patare gydytoja, o ir siaip is pazistamu buvau girdejus kad daug geriau po klizmos, kadangi nesinoretu apsi... pries gydytojus ar vyra ir paciai maloniau tada viskas...
QUOTE(estrella @ 2005 08 22, 18:26)
Aš per visą nėštumą depiliavausi.Ligoninėj man nereikėjo nieko skusti,aš atvažiavau nusidepiliavusi
Kas liečia klizmą,tai niekas man jos nedarė.Kiek girdėjau ,tai šios procedūros jau nelabai ir daro.

Kas liečia klizmą,tai niekas man jos nedarė.Kiek girdėjau ,tai šios procedūros jau nelabai ir daro.

as tik pasigrazinau, kad nebutu kasu

del klizmu.. dariausi pirma karta gyvenime. pries tai man atrode labai slykstus reikalas. nusipirkite Microlax klyzmuciu ir pasidarykite namuose. sekundziu reikalas.. ir nereikes raudonuoti pries vyrus