Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

Sveikos 4u.gif
Aš tvarkau IĮ tai galiu pasakyt savininkas gali dirbti bet kurioj kitoj įmonėj tik ne savo 4u.gif
Carevna tu kiek supratau su transportu dirbi, noriu paklaust ar tau reikia pildyt aplinkos apsaugai atliekų apskaitos metinę deklaraciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 02 23, 09:13)
Aš tvarkau IĮ tai galiu pasakyt savininkas gali dirbti bet kurioj kitoj įmonėj tik ne savo 4u.gif

Nuo kada čia taip? Ir ką daryt toms IĮ, kuriose tik vienas vienintelis darbuotojas - savininkas? mastau.gif
Atsakyti
Laba, kolegės

Patarkit, kaip dabar geriau padaryti g.gif g.gif Ar tikslinti PVM deklaraciją už 2008-12 mėn, ar sumažinti 2009-01 mėn mokėtiną PVM? mirksiukas.gif Neįtraukiau į atskaitą vienos sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2009 02 23, 10:43)
Patarkit, kaip dabar geriau padaryti  g.gif  g.gif  Ar tikslinti PVM deklaraciją už 2008-12 mėn, ar sumažinti 2009-01 mėn mokėtiną PVM?  mirksiukas.gif Neįtraukiau į atskaitą vienos sąskaitos.

Kadangi pirkimo sąskaita, tai gali mažinti 2009-01, tik sąnaudas reikia į 2008 metus įvesti.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2009 02 23, 10:43)
Laba, kolegės
Patarkit, kaip dabar geriau padaryti  g.gif  g.gif  Ar tikslinti PVM deklaraciją už 2008-12 mėn, ar sumažinti 2009-01 mėn mokėtiną PVM?  mirksiukas.gif Neįtraukiau į atskaitą vienos sąskaitos.

manau yra skirtumas ar sumažinai mokėtiną sumą ar padidinai.
jei sumažinai (reikėjo pervest daugiau) tai tikslini ta 2008-12.
pataisykit jei suklydau

kadangi pas tave per daug sumokėta, tai neturi reikšmės tada kurią tiklsinsi

aij, jau atsake.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 23 vasario 2009 - 10:55
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 23, 11:32)
Nuo kada čia taip? Ir ką daryt toms IĮ, kuriose tik vienas vienintelis darbuotojas - savininkas?  mastau.gif

ta prasme jis gali dirbti tika atlyginimo sau mokėt negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 02 23, 10:13)
Sveikos 4u.gif
Carevna tu kiek supratau su transportu dirbi, noriu paklaust ar tau reikia pildyt aplinkos apsaugai atliekų apskaitos metinę deklaraciją blush2.gif

Nu va reiškias VMI šiandien netaršysiu viskas gerai žinios geros galiu toliau ramiai kvėpuot biggrin.gif biggrin.gif o metinių aš nepildau tik kas pusmetį taršos iš mobilių šaltinių deklaracijas ir vsio ir dabar gi RAAD'ui pateikinėt net nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 23, 13:14)
Nu va reiškias VMI šiandien netaršysiu viskas gerai žinios geros galiu toliau ramiai kvėpuot  biggrin.gif  biggrin.gif o metinių aš nepildau tik kas pusmetį taršos iš mobilių šaltinių deklaracijas ir vsio ir dabar gi RAAD'ui pateikinėt net nereikia  mirksiukas.gif

Ne apie tas kalbu schmoll.gif
VEIKLOS VYKDYTOJO, VYKDANČIO TRANSPORTO PRIEMONIŲ TECHNINĘ
PRIEŽIŪRĄ IR REMONTĄ, DEKLARACIJA
va tokia su visais priedais, ar jumi nereikia tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 02 23, 15:24)
Ne apie tas kalbu schmoll.gif
VEIKLOS VYKDYTOJO, VYKDANČIO TRANSPORTO PRIEMONIŲ TECHNINĘ
PRIEŽIŪRĄ IR REMONTĄ, DEKLARACIJA
va tokia su visais priedais, ar jumi nereikia tokios g.gif

Nea nereikia neprižiūrim ir neremontuojam, užtai mielai saugom ir krovinukus vežam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 23, 16:25)
Nea nereikia neprižiūrim ir neremontuojam, užtai mielai saugom ir krovinukus vežam  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
Tai ką merginos, pereinu į naują gyvenimo etapą. Jau viena mano transporto įmonė gavo bankrotuojančios statusą. Kai gavau sąrašiuką, ką turiu pristatyt administratoriui, tai iš karto gero psichiatro paprašiau rekomendacijos... O po geros savaitės dar kitai įmonei bus teismo sprendimas... vnz, mirtis man... minėkit geruoju...
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 02 23, 19:33)
Tai ką merginos, pereinu į naują gyvenimo etapą. Jau viena mano transporto įmonė gavo bankrotuojančios statusą. Kai gavau sąrašiuką, ką turiu pristatyt administratoriui, tai iš karto gero psichiatro paprašiau rekomendacijos... O po geros savaitės dar kitai įmonei bus teismo sprendimas... vnz, mirtis man... minėkit geruoju...

Ojei blink.gif blink.gif blink.gif kišmarėlis, aš tai irgi nelabai ramiai sėdžiu guodžiuosi tik tuo, kad tuoj dekretas tai bent jau pašalpą gausiu, bet ką reiktų daryt po 2 metų kas manęs norėtų tai neįsivaizduoju, siaubas kažkoks ką su žmonėm išdarinėja, darbų irgi nesivolioja pakampiais, nu laikykis linkiu tik kad viskas būtų gerai ir greit už ko nors užsikabintum mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti