QUOTE(cawx @ 2009 02 25, 23:54)
sveikos..as ir transporto imenej dirbu, laiko klausimas kol kas iskels bankroto procedura mums:(
ignasser, gal pasidalintum patirtim, kaip ten viskas vyksta....ar bankroto adminas samdo tave, kad ruostum ataskaitas reikalingas? kiek mazdaug moka (jei ne slaptis didele), ar daug duomenu jam reik pateikt? ar laukia issamus vmi patikrinimas,kad paziuret ar gerai mokesciai apskaiciuoti ir tt?
aciu
Dirbau aš bankrutuojančioje transporto įmonėje

Kai jau buvo aišku, kad bus skelbiamas bankrotas buvo kovo mėnuo, o mane atleido spalį

Ir iki mano atleidimo reikėjo viską nuo iki, t.y. viską ant "lėkštutės" pateikti bankroto administratoriui. Man pateikdavo klausimus, lenteles, kuriose reikėjo iššifruoti visas sumas. Pvz., Kreditorius reikėjo detalizuoti, pagal jų skolas, delspinigius, netesybas ir pan. Darbo užmokestį taip pat detalizuoti pagal DU, kompensacijas, išeitines ir palūkanas/delspinigius, jei tokių yra. Darbo tikrai nemažai, juolab, kad jiems specifinės info reikia, ne visos apskaitos programos pateikia ant tiek detalizuotą info, tai teko ir pasikraštinėti nemažai. O atlyginimas, kaip ir darbo sutartyje nurodyta, tik jei įmonėje lėšų nėra, jo ir nemoka, belieka tikėtis bent dalelės ir garantinio fondo.