Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Daile @ 2009 02 24, 18:52)
100 avanso apyskaitos pirminių dokumentų  4u.gif

AAAAaa netaip supratau blush2.gif blush2.gif galvoju kad kažkas biškį ne taip tongue.gif tongue.gif nu jo visokių kvitų kvitelių krūvos, o dar kai pvz dar gauni kokį vengrišką kvitą ir nežinai ką ten pirko maža kad išlaidų lape užrašyta kad kelių mokestis o iš tikro tai ir kojinės gali būt kas man užgarantuos kai pati tokiom kalbom nešprechinu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 25, 12:12)
AAAAaa netaip supratau  blush2.gif  blush2.gif galvoju kad kažkas biškį ne taip  tongue.gif  tongue.gif nu jo visokių kvitų kvitelių krūvos, o dar kai pvz dar gauni kokį vengrišką kvitą ir nežinai ką ten pirko maža kad išlaidų lape užrašyta kad kelių mokestis o iš tikro tai ir kojinės gali būt kas man užgarantuos kai pati tokiom kalbom nešprechinu  doh.gif  doh.gif

o pvz vengrisko kvito pvm kur dedat? i sanaudas? pirkimo pvm turbut nesiskaito, nes pvm ne Lietuvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 02 25, 12:45)
o pvz vengrisko kvito pvm kur dedat? i sanaudas? pirkimo pvm turbut nesiskaito, nes pvm ne Lietuvos  g.gif

i sanaudas
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 25, 12:48)
i sanaudas

aciu 4u.gif vadinas, gerai masciau ax.gif
Atsakyti
o pvz vengrisko kvito pvm kur dedat? i sanaudas? pirkimo pvm turbut nesiskaito, nes pvm ne Lietuvos  g.gif

Aš visus ne Lietuviškus grūdu į sąnaudas, o paskui tik po gero laiko tarpo pvz lenkiškas grąžinamas tarpininkaujant Linavai, bet paskutiniu metu jo tiek daug kad neapsimoka net grąžintis, pvz šiais metais nei vieno kvito tokio nebėr nes visi Švediški ir Norvegiški beliko retas kuris Latviškas būna tai nors darbas palengvėjo biškiuką nes norvegiškus visus kelių pažįstu o daugiau nieko mūsų skregos ten neperka nes jiem per brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 25, 14:02)
o daugiau nieko mūsų skregos ten neperka nes jiem per brangu  biggrin.gif

thumbup.gif

o gal kas pildėte dokumentus tėveliui, išėjusiam vieno mėnesio atostogų (kurios apmokamos SoDros)? Kokius dokumentus reikia pristatyti į buhalteriją, ir kokius - pateikti SoDrai? Aš mąstau,kad man reikia iš darbuotojo pažymos apie kūdikio gimimą ir prašymo dėl atostogų? o man ką SoDrai pateikti? Įsakymą dėl darbuotojo išleidimo... gal kokia spec.forma yra SoDros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 02 25, 13:25)
o gal kas pildėte dokumentus tėveliui, išėjusiam vieno mėnesio atostogų (kurios apmokamos SoDros)? Kokius dokumentus reikia pristatyti į buhalteriją, ir kokius - pateikti SoDrai? Aš mąstau,kad man reikia iš darbuotojo pažymos apie kūdikio gimimą ir prašymo dėl atostogų? o man ką SoDrai pateikti? Įsakymą dėl darbuotojo išleidimo... gal kokia spec.forma yra SoDros?  4u.gif

Aš turiu darbuotojo prašymą, su gimimo liudijimo kopija (gali būti išrašas, pažyma iš ligoninės apie gimimą), bei įsakymą. Patvirtinta įsakymo kopija pateikiama Sodrai kartu su prašymu skirti tėvystės atostogas
Atsakyti

QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 25, 12:48)
i sanaudas

As irgi i sanaudas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sakykit merginos, o priimant praktikantą praktikai, ar reikia sodrai pranešt jei jam nieko nebus mokama? (ta prasme nebus atlygio)
Atsakyti
sveikos..as ir transporto imenej dirbu, laiko klausimas kol kas iskels bankroto procedura mums:(

ignasser, gal pasidalintum patirtim, kaip ten viskas vyksta....ar bankroto adminas samdo tave, kad ruostum ataskaitas reikalingas? kiek mazdaug moka (jei ne slaptis didele), ar daug duomenu jam reik pateikt? ar laukia issamus vmi patikrinimas,kad paziuret ar gerai mokesciai apskaiciuoti ir tt?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 25, 22:06)
sakykit merginos, o priimant praktikantą praktikai, ar reikia sodrai pranešt jei jam nieko nebus mokama? (ta prasme nebus atlygio)

Labas rytas,

Taip, reikia pranešti. Pildai 1-SD forma, eilutė P1 rašai 0,28; A5 rašai 11, o taip pat pildosi A7 ir A8 eilutės
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2009 02 25, 23:54)
sveikos..as ir transporto imenej dirbu, laiko klausimas kol kas iskels bankroto procedura mums:(

ignasser, gal pasidalintum patirtim, kaip ten viskas vyksta....ar bankroto adminas samdo tave, kad ruostum ataskaitas reikalingas? kiek mazdaug moka (jei ne slaptis didele), ar daug duomenu jam reik pateikt? ar laukia issamus vmi patikrinimas,kad paziuret ar gerai mokesciai apskaiciuoti ir tt?
aciu

Dirbau aš bankrutuojančioje transporto įmonėje unsure.gif Kai jau buvo aišku, kad bus skelbiamas bankrotas buvo kovo mėnuo, o mane atleido spalį doh.gif Ir iki mano atleidimo reikėjo viską nuo iki, t.y. viską ant "lėkštutės" pateikti bankroto administratoriui. Man pateikdavo klausimus, lenteles, kuriose reikėjo iššifruoti visas sumas. Pvz., Kreditorius reikėjo detalizuoti, pagal jų skolas, delspinigius, netesybas ir pan. Darbo užmokestį taip pat detalizuoti pagal DU, kompensacijas, išeitines ir palūkanas/delspinigius, jei tokių yra. Darbo tikrai nemažai, juolab, kad jiems specifinės info reikia, ne visos apskaitos programos pateikia ant tiek detalizuotą info, tai teko ir pasikraštinėti nemažai. O atlyginimas, kaip ir darbo sutartyje nurodyta, tik jei įmonėje lėšų nėra, jo ir nemoka, belieka tikėtis bent dalelės ir garantinio fondo.
Atsakyti